Şimdi Ara

Turkcellde en uygun paket 60 70 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yıllık aboneliğim bitmiş.Genç turkcell paketleri 60 70 tl olmuş.Faturalı hat kullanıyorum, bulunduğum yerde sadece Turkcell çekiyor o yüzden başka operatöre geçme şansım da bulunmuyor.

• Git gel yap. 15GB 59 liraya alırsın lifecell sarı günler tarifesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Git gel yap. 15GB 59 liraya alırsın lifecell sarı günler tarifesi.
    Kaç gün durmam gerekiyor diğer operatör de?8 gb filan yeterli benim için, zaten evde internetim var uygun şeyler bakıyorum.
  • Deníz kullanıcısına yanıt
    Hat açıldığında tekrar geri gelebilirsin, bekleme şartı yok.

Lifecell fırsat maksi 8GB 49 TL.

• YANLIŞ YÖNLENDİRMEYİN İNSANLARI KAMPANYA ŞARTLARINDA "SON 30 GÜN İÇERİSİNDE TURKCELL DE OLUP TEKRAR GELENLER FAYDALANAMAZ" DENMEKTE

ben 70 lira ödememek için vodafone ye taşıdım gayet memnunum hızı az maz idare eder kalkıpta film indirmiyoruz telden zaten e video takılma etmede yok turkcell kadar çekiyor hiç konuşlamamazlık da yapmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CD2341F8A

YANLIŞ YÖNLENDİRMEYİN İNSANLARI KAMPANYA ŞARTLARINDA "SON 30 GÜN İÇERİSİNDE TURKCELL DE OLUP TEKRAR GELENLER FAYDALANAMAZ" DENMEKTE

ben 70 lira ödememek için vodafone ye taşıdım gayet memnunum hızı az maz idare eder kalkıpta film indirmiyoruz telden zaten e video takılma etmede yok turkcell kadar çekiyor hiç konuşlamamazlık da yapmadım
    Köyde öğretmenin, köyde de sadece Turkcell çekiyor.Yoksa durmazdım Turkcell'de.
    Diğerlerinin çekim sağlamadığını nereden biliyorsunuz? Teyitli bir bilgi mi var elinizde?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tam olarak nerede yazıyor?

• Turkcell parasıyla bile güzel tarife sunmuyor Vodafone ve türk Telekom'da içi dolu tarifeler hep. Özellikle de Vodafone'da. Kaliteleri kötü ama ihtiyacı gideren tarifeler burada.
    Turkcell'in 150, 200 tl ye bile neredeyse düzgün tarife yok sitesinde güler misin ağlar mısın?
    Vodafone pass harika bir şey on ikiden vurdular ama Vodafone'de daha kullanımı hesaplamaktan aciz normal internet yiyor çoğu zaman.
    Turkcell de daha kendi ürünü fizy'i bile kotalı versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecem1903 -- 13 Temmuz 2019; 0:33:45 >
  • gecem1903 G kullanıcısına yanıt
    150 200'e tarife yok mu?
    biraz fazla salladın sanki

• gecem1903 G kullanıcısına yanıt
    Güzel troll kardeş.

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Diğerlerinin çekim sağlamadığını nereden biliyorsunuz? Teyitli bir bilgi mi var elinizde?
    İlk atandığım da Avea lıydım hiç çekmiyordu. Başka bir öğretmen arkadaşta Vodafoneluydu oda aynı şekilde çekmiyordu hiçbir şekilde.

Şu an düzelmiş olabilir diye sormuştum aslında, çevrenizde kullanan varsa sorabilirsiniz.

• GNC tarifeleri yenilendi, bence baya güzel oldu. Turkcell içi sınırsız konuşma ve 10-12-16-18-24 şeklinde tarifeler geldi.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    bulamadım hocam link var mı inceleyelim

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Konusunu açtım.

• ben de Turkcell GNÇ liyim 8 GB internetim vardı 45 tl ödüyorum hatta bu ay kontratım bitmişti yeni teklifleri 10 gb 55 tl ödeyeceğim tabi siz isterseniz daha uygun paketlerde var ihtiyaca göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

tam olarak nerede yazıyor?
    https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/lifecell-paketleri/lifecell-sari-gunler
    29-39-49 LUK TÜM PAKETLERE BAKIN YAZIYOR 59 A YAZMAMIŞLAR NEDEN SE DEMEKKİ ALT SINIRLARI 59 ODA ZATEN 65 GELİR 49 LUK PAKETİM HİÇBİR ZAMAN 49 GELMEDİĞİ GİBİ VODAFONE YE TAŞIDIM KAFAM RAHAT ÇEKTİĞİ KADAR ÇEKMEDİĞİ ........ :)
  • ama bahsedilen tarifede yazmıyor, bu nedenle ortada bir yanlış bilgi yok

• GNC'de kontrat bitiminde bile 49,90a tarife sunuyo ve 6 gb. ayrıca çatlat falan var ondan sürekli bi yerlerden gb kazanıyosun daha benim gblarım hiç bitmedi. 55 liraya da 10 gb var. gnc harici lifecellin de çok uygun bol içerikli tarifeleri var. bi bakın bulabilirsiniz bence.en uygun paketin 60 70 lira olması kesinlikle doğru değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.