Şimdi Ara

Turkcellden başka operatöre geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır(6-7 sene) Turkcell kullanıyorum. Fakat artık Turkcell'in pahalılığından şikayet etmeye başladım. Benim 2GB parası vererek yaptığım paketi başka operatörde ki arkadaşım 4-6GB arası paket yapıyor.

Şu anda Turk Telekom'a yeni geçenlere Selfy 3GB paketi 18TL'ye geliyor.

Gözüm kapalı geçeceğim ama çekip çekmeme durumları korkutuyor beni. Trabzona gidip geliyorum yazları. Trabzon da çekmesi önemli benim için, istanbul da oturuyorum zaten iyi kötü çeker diye düşünüyorum.

Sizin önereceğiniz operatör ve paket var mı acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bence geçme fanboy değilimde turkcell bir sürü uygulamadan gb veriyor ben yeşil beyaz 2 gb kullanıyorum açıkcası yok bipten şu kadar yok haydi gel yok hediye derken gayet iyi olduğunu düşünüyorum önceden vodafonedum çekmeme ve sarj bitme problemi var saat 2 de biten sarjım artık saat 5-6 da bitiyor yani çekme olarak kesinlikle vodafone önermiyorum ilginç bir olay yaşadım teksas durağında alaadinde konuşurken hat düştü resmen yeniden arayamadım bi kaç dakika sonra aradım ttyi son zamanlarda kullanmadım fakat pttcell olan bir hattım var idi iptal ettirdim merkezi yerlerde çekiyor fakat bizim kampüse giderken veya kapalı alana girerken tramvay dahil bir düşme oluyor vodafoneda zaten oluyor türkcellde sadece kent plazanın otopark alanında düşüyor 3gye umarım yardımcı olabilmişimdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önerim şu. Vodafone geçin 25 liralık paketlerden bulup faturasız. 1 ay durun, geri Turkcell'e dönün ve yeni müşteri kampanyalarından faydalanın.

• https://www.turkcell.com.tr/tr/hakkimizda/genel-bakis/turkcell-musteri-memnuniyeti-politikasi/sikayet-talebi

buradan şikayet kaydı oluşturun geçmek istediğiniz paketi yazın eğer geçiş yapılmazsa türk telekom un yeni müşteri kapmayalarından yaralanıcağınızı belirtin. Ben yaptım ilkinde klasik cevap verdiler. şikayeti tekrarla ya bastım ertesi gün arayıp şartlarım uymamasına rağmen istediğim pakete geçtim.

• Faturasız olarak geç bulunduğun yerde iyi çekmiyorsa tekrar geri dönersin numara taşıma ücretsiz

• Farkli operatore gecip tekrar turkcell e donmen senin faydana olacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Akkır

Önerim şu. Vodafone geçin 25 liralık paketlerden bulup faturasız. 1 ay durun, geri Turkcell'e dönün ve yeni müşteri kampanyalarından faydalanın.

Niye herkes aynı şeyi söylüyor? Gerçekten çok mu vasat bu Türk Telekom, kimse önermiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben başka oparatöre geçtim bile.Hattı aldım sözleşme bitiminden sonra 19 unda açılacak.Fakat internet paketim bitti.Acaba Turkcell ile sözleşme bitimi 6 gün kalmışken geçiş yaparsam ne kadar yansır bunu öğrenmem lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.