Şimdi Ara

Turkcelle geçtim o da bozuldu :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün internet yoktu bugün de 3G tamamen gitti.
    Yer: Mersin

Bulunduğum semtten mi telefondan mı bilmiyorum daha sonra kapadım açtım düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Telefonunu seven bilge -- 5 Mayıs 2017; 23:1:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hem uygun Hemde gayet iyi çeken Türk Telekom'dayım 29 TL ödüyorum bırakın marka algısını artık
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Çift simli telefonum dostum birisi turk telekom ama bu ay turkcelle yukleme yapacağım süper uygulamalar hediyeler veriyor. Heryerde çekiyor falan işte. Turk telekom bu turkcelle yakın ama onun kadar da değil. İnterneti kopuyor turk telekomun devamlı.

• Telefonunu seven bilge T kullanıcısına yanıt
    Siz dağın başındamı yaşıyorsunuz bütün operatörler sıkıntı yaratıyor.

Şehir merkezi derseniz dalga geçtinizi anlarım.

Türk Telekom sıkıntı olabilir.
    Vodafone'de sıkıntılı olabilir.

Ama 3 operatörde bölgenizde sıkıntılı iseniz bence şehirden uzakta yaşıyorsunuz.
    Şehirde yaşıyorum vodafone hariç hepsinin 3Gsi full çekiyor. Ama köye gidince sadece Turkcell var hem de 3G full olarak. Diğerlerinin 2Gsi bile yok. Şimdi hal böyle olunca Turk telekomda da kesilme sorunları başladı bir aydır devamlı kopma oluyor 3Gde onun için Turkcelle yükleyeceğim.

• Telefonunu seven bilge T kullanıcısına yanıt
    Aslında sorun en başından kaynaklanıyor Türk Telekom daha önce 900 Mhz ile devam etseydi ve sistemlerini güncelleseydi şimdi bu tür sorunlar kalmazdı.

Kırsal kesim için Türkcell iyidir , Vodafone biraz daha yakındır Ama halen Türk Telekom Çoğu kırsal kesim yane köylerde 3G çekmemekte inşallah ileride düzelir.

Türkcell hattını Türk Telekom'a taşıdım.Kırsal kesime gittiğim zaman Vodafone'ye geçerim , Türkcell'den çekim gücü açısından pek farkı yok en büyük farkı kazık olmamasıdır

Mümkün olduğunca Türkcell'e geçmeyeceğim
    Vodafone çöp olmuş sadece arama yapmak için kullanılabilir. Ben de GNÇ liyim diye geçtim yoksa 10 lira fazla veremem. Gnçde aynıya gelyor TT ile.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.