AKP'liler hazmedemez, izlemesinler. |
Turkey 2021 vs today (AKP'liler izlemesin)
-
-
Yanlis yaptin kaan ucusunu tamamladi chpliler kiskandi acsaydin akpli yusuzler tek konuya toplanirdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Alternatifleri :D
-
Boş koltuk daha iyi :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En son boş kutu kola şişesi koysak seçilir flandı Ne oldu o işler :D Ölümüne savundğunuz pironuz demokrat dedeniz boş kutu kola şişesi kadar da olamadı mı !
Islak Tuvalet terliği olsa seçilir diyordu birileri :D
Ebu Cehil gelze iktidardı ... Aynen aynen
-
o kutu kola şişesi rte devam ettiğinden beri millete her gün giriyor sen gelmiş işin dalgasındasın akp kazansın rte kazansın gerisi senin umrunda sanki paralı eleman.
-
OzkanK nın savunacak birşeyi olmayınca konuyu taaa ekmeleddine kadar götürmesi
Akpnin trolleride ne yapacağını şaşırdı.
-
Paralı eleman olsa olsa siz oluyorsunuz burada doğru düzgün içinize sinmeyen adamları sanki çok iyimiş gibi parlatmaya çalışıyorsunuz.
Sanki düne kadar KK'yi kurşun asker gibi nasıl savunduğunu bilmiyoz. Şimdi sorsak KK çok kötü birisi ayakları çekersiniz. Ama 13 yılda 12 seçim kaybederken alkışlarken elleriniz kopuyordu.
Muhalefet azcık düzgün siyaset yapsa ve düzgün bir lider çıkarsa daha 2018 seçimlerinde iktidarı değiştirirdi. O zaman bile Muharerm İnce'ye masa altından tekme atanlar aman kazanmasın diye kendini paralayanlar halk tv ye çıkartmayan reklamı dönmesin diye uğraşanlar 3-5 koltuk sevdasına partideki ufak iktidarları için ülke iktidarını kaybettirdiler Muharrem İnce'ye... 2023'de ki KK faciasını saymıyorum bile. KK'nin seçim kazanacağını meclisini alacağını sanmak gram siyaset bilmemektir. Kazanamayacak belkide tek adaydı sokaktan orta halli birini çevirseler daha fazla ihtimal vardı bunu sizde biliyorsunuz ama bu körlemesine muhaliflik içinize işlemiş...
Not: Tekrar söylüyorum muhalefet azcık düzgün olsa seçim zaten onlara gelecek. Ama inatla kaybetmek için uğraşıyorlar gibi. İç karışıklık için yok aday o mu olacak bu mu olacak yok koltuğa ben mi geçecem sen mi geçecen DEM'e sen mi daha iyi selam çakarsın ben mi sevdalarına girip zorla AKP'ye hediye ederseler tekrar hiç şaşırma Emekli asgari ücretli ve halk bu kadar kırgın kızgın olmasına rağmen.
-
0zkanK. hiç birşeyi anlamaz bilmez keşke tek giren kutu olsa hergün zam zam sanki adama dokunmuyor hayal dünyasında yaşıyor akp ülkeyi bitirdi artık sabaha kadar yazsam anlamaz
-
Eğitim seviyesi bu denli düşük kalmaya devam ederse yanlış tercihler yanlış atılan oylar değişmez...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tayyipi sevmeyen herkes Kemal'i sevmek zorunda mı? Türkiye A ve B'den mi ibaret?
-
Tuzukuru oldugu icin dalga geciyor
Yarin bir gun normal yoldan para kazanip vergisini ödediginde bakalim fikirleri ayni olucakmi ;p elbet issiz kalir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 12 Temmuz 2024; 21:55:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sonuç olarak Ekmek İçin Ekmelettin'e ve KK'ye oy vermediniz mi şuralarda savunmadınız mı !
Ben KK aday olmasın kazanamaz Mansur Yavaş aday olmalı dedikçe buralarda linçleyen sizler değil miydi Demokrat dedemiz kazanır kimi koysak kazanıyoruz diye şekil yapanlar kimdi ?
-
Vermedik, savunmadık. Türkiye A ve B'den ibaret değil. Forumda herkes Tayyipçi veya Kemalci olmak zorunda değil.
-
Atatürk diyip Dersim lobisine boyun eğenler bunlar işte tıpış tıpış oy verdiler 0.1% oyu bile olmayan partilere bedava milletvekili verdiler.
-
Nasıl vermedin :D
2015 'ten beri kime oy atıyon o zaman Cumhurbaşkanlığında ! Attığın oydan bile utanacak seviye misiniz ?
-
2021'de hayallerim vardı.Hayallerimi,doğmamış çocuğumun varlığını ve geleceğini çaldı benden burası.Bu yüzden her şeyin en beteri burada yaşansın diye canı gönülden dilek diliyorum her gün.Ancak bir gün bu vatandaşlıktan çıkmanın ne kadar mutluluk verici olacağı hayalleriyle yaşıyorum şu günlerde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Enflasyon harikadır dostlar ama kulanmasını bilene daha 3 sene enflasyon var oh mis gibi borç eriteceğim
-
Konu niye Ekmeleddine geldi ki? Ekmeleddin seçilseydi ne olurdu mesela Özkann? Dış politika? Ekonomi? Eğitim?
Ayrıca konu bizim fakirleşmemiz.
Emekli ve ücretli çalışan kesimin enflasyon altında ezilmesi. Başka yerlere çekmeye gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 13 Temmuz 2024; 11:30:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
o kutu kola şişesi rte devam ettiğinden beri millete her gün giriyor sen gelmiş işin dalgasındasın akp kazansın rte kazansın gerisi senin umrunda sanki paralı eleman. |
|
0zkanK. hiç birşeyi anlamaz bilmez keşke tek giren kutu olsa hergün zam zam sanki adama dokunmuyor hayal dünyasında yaşıyor akp ülkeyi bitirdi artık sabaha kadar yazsam anlamaz |
Benzer içerikler
- yılmaz argüden mason
- en milliyetçi şehirler
- muhalif gazeteler hangileri
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- singapur pasaportu neden güçlü
- efootball türkçe spiker nasıl yapılır
- togg kampanya
- togg ortakları
- fiat 600 fiyat
- byd seal fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X