Şimdi Ara

TURKEY PSN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar turkıye psstorea gıremıorm psnede keza yardımcı olabılcek bırılerı varmı acaba yenı profıl olusturdum turkey ve dıl olarak ıngılızce sectım ama yınede gıremıorm

• Hocam henüz açılmamış olan store u görmemen gayet normal
  • Ülke olarak Türkiye' yi seçmeyecektin. US u seçmeni öneririm.

Henüz açılmadı TR PSN.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • TR kalsin 1-2 aya acilacak.US al yanina bi tane onla storedan alsveris falan yaparsin.Ama oyunlari TRden oyna
  • Türkiye PSN desek daha güzel olur.

Hindi PSN demek hoş değil.

Madem ortada Türkiye için açılmış bir PSN var, adı Turkey(Hindi) olamaz.
  • Türkçe'ni yesinler senin . Başlığa da Turkey yazmış ecnebi . Us Psn yeter sana boşver .
  • PsnTR yazsaydın daha havalı duruyo yada PSN Türkiye daha iyi ecnebi gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türkiye PSN için GIFT CARD ??
    9 yıl önce açıldı
    US PSN ve TR PSN Farkı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +1000
    quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Türkiye PSN desek daha güzel olur.

Hindi PSN demek hoş değil.

Madem ortada Türkiye için açılmış bir PSN var, adı Turkey(Hindi) olamaz.
  • arkadaşlar turk psn almak için 4-5 tane mail adresi kullandım hiçbiri olmadı 2 si yeni açtığığm mail adresleriydi.bu sorunu nasıl hallederim??
  • Ben ilk aldığımda direk Türk Psn açmıştım. Sonra us açtım demo vs. indirmek için.
  • Hi pal;

Turkey PSN announced but not yet activated. It's coming August. Use your currently Turkish account but get more account (uk, us etc.) for demos and add on contents.

Welcome to DH.

ps: Sorry for my poor English.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Hi pal;

Turkey PSN announced but not yet activated. It's coming August. Use your currently Turkish account but get more account (uk, us etc.) for demos and add on contents.

Welcome to DH.

adam haklı beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Hi pal;

Welcome to DH.

• uk al us alma çnkü türkiyeden alıcağın oyunlar 2. bölge ve regionfree olmayan oyunların dlc leri anca uk den çalışıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProGamer360

uk al us alma çnkü türkiyeden alıcağın oyunlar 2. bölge ve regionfree olmayan oyunların dlc leri anca uk den çalışıyo

Zaten uk daha güncel .
  • bende UK aldım, ancak 2. kullanıcı olarak Türkiye almaya gerek var mı ki? UK ile de oyunları oynayabiliyorum çünki
  • gerek yok kardeşim şuanda turkey hesabı almak bi hata çnkü hiçbi işine yaramıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.