Madem ortada Türkiye için açılmış bir PSN var, adı Turkey(Hindi) olamaz.
arkadaşlar turk psn almak için 4-5 tane mail adresi kullandım hiçbiri olmadı 2 si yeni açtığığm mail adresleriydi.bu sorunu nasıl hallederim??
Ben ilk aldığımda direk Türk Psn açmıştım. Sonra us açtım demo vs. indirmek için.
Hi pal;
Turkey PSN announced but not yet activated. It's coming August. Use your currently Turkish account but get more account (uk, us etc.) for demos and add on contents.
Welcome to DH.
ps: Sorry for my poor English.
quote:
Orijinalden alıntı: C-TRanger
Hi pal;
Turkey PSN announced but not yet activated. It's coming August. Use your currently Turkish account but get more account (uk, us etc.) for demos and add on contents.
Welcome to DH.
adam haklı beyler
quote:
Orijinalden alıntı: C-TRanger
Hi pal;
Welcome to DH.
uk al us alma çnkü türkiyeden alıcağın oyunlar 2. bölge ve regionfree olmayan oyunların dlc leri anca uk den çalışıyo
quote:
Orijinalden alıntı: ProGamer360
uk al us alma çnkü türkiyeden alıcağın oyunlar 2. bölge ve regionfree olmayan oyunların dlc leri anca uk den çalışıyo
Zaten uk daha güncel .
bende UK aldım, ancak 2. kullanıcı olarak Türkiye almaya gerek var mı ki? UK ile de oyunları oynayabiliyorum çünki
gerek yok kardeşim şuanda turkey hesabı almak bi hata çnkü hiçbi işine yaramıyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme