Şimdi Ara

Türkiye'de 720p YouTube rahat izleniyormu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle konuyu hatalı bir bölüme açmışsam özür dilerim.
    Merak ettiğim bir soru var. Türkiye'de Youtube 720p herkes tarafından rahat izleniyormu. Yani YouTube'yi 720p kalitede izleyemeyecek kadar kötü ınternet servisleri varmı ve eğer varsa halkın kaç %'i bunları kullanıyordur sizce.

Yeni bir projem içinhttps://github.com/pupunzi/jquery.mb.YTPlayer bu frameworku kullanarak sitenin arkaplanını youtube videosu yapmayı düşünüyorum. Fakat 480p'mi yapsam 720p'mi karar veremedim, 480p yapınca özellikle 1080p ve UHD monitörlerde görüntü kalitesi çok kötü ve rahatsız edici oluyor.

Saygılarımla
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• 720p yap. İsteyen 480 de izler.
  • Okadar kotu yani :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUHAFIZ44

720p yap. İsteyen 480 de izler.

Malesef izleyemez bu framework cozunurlugu degistirmeye izin vermiyor, net yavas olunca kendide otomatik degistirmiyor net hizi yetmezse oyle takilip duruyor.
  • Baze oha ne hızlı dolmuş diye seviniyorum sonradan anlaşılıyorki oto 240 p ye atmış ondan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Para is Everything -- 14 Temmuz 2015; 14:27:47 >
  • 480p çözünürlüğü bile rahat izleyemeyenler var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 480 Yap kardeş ayın 4ünden sonra yavaşlıyor bizimkisi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aslında çok rahat izleniyor. evde 8mbit akklı var problem olmuyor. işyerinde 100mbit fiber var 4 k bile akıcı izleniyor
  • Tamamdir o zaman sitenin Turkce surumunu 480p yapacam :)
    Yardimlarinizdan dolayi cok tesekkur ederim.
  • ben 720 rahat izliyorum
  • AKK bitmezse 1080p izleyebiliyorum, biterse 480p bile izleyemiyorum. Sırf şu interneti aldığımız şirketlerin sahipleri daha üst model arabalara binip, daha iyi yerlerde tatil yapsınlar diye biz işkence çekiyoruz.

• 720p 60 fps benim kanal
  • Hatırladığım kadarıyla 1400 küsür kalitede rahat izliyorum

• 720 yap ama video dolunca oynamaya başlasın öyle bir fonksiyon eklemek mümkünse. dolmadan oynarsa takıla takıla oynar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Türkiye'de 720p YouTube rahat izleniyormu?
  • akk yi aştiysam 480p de bile beklemem herekiyo ama akk yenilendiginde 720p izleyebiliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay rahat izlense 2 ay kötü, bir ara 1080p açar açmaz doluyordu. 360p izliyorum şuan. 720p kasıyor. 1' dakika dolmasını beklemek lazım.
     Türkiye'de 720p YouTube rahat izleniyormu?
  • 4 Mbit hız ile Youtube da 720p rahat izliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.