Şimdi Ara

Türkiye'de dışarıda yemek yenmez...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Murat Akay'ın yeni albümü 100000$ yayında. Albümün en sevdiğim şarkısı sizlerle 😇 @muratakayoriginal birden kızdım ya ne bu hal şunu yiye’n ceset kalkar insan olan mide bular iti bağla bak o da durmaz pis pis her yer pis pis her yer gel toparla kardeşim olsun her yer tertemiz pis pis her yer edemedim sizi adam zayıf kalbim çok vicdan yapar sağına bak soluna bak insan nasıl bu bokta yaşar pis pis her yer pis pis her yer gel toparla kardeşim olsun her yer tertemiz pis pis her yer ganj nehrinde abdest alsan paklasan da ah neye yarar dolu noksan hep bi’ murdar sıfır hijyen lan Allah sorar pis pis her yer pis pis her yer gel toparla kardeşim olsun her yer tertemiz pis pis her yer
    https://www.youtube.com/watch?si=lEVk8jnNmZVnO5XD&v=vbLOdhqSveQ&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 5 Ağustos 2024; 21:38:55 >

• Zaten hijyenik koşullar yüzüne yenmezdi şimdi birde ekonomik koşullarda tuzu biberi oldu, şu ortamda dışarıdan ucuz etin yahnisini yiyene helal olsun derim.

Hile hurda eksik olmaz, hijyenik olmaz, birde artık ekonomik hiç olmaz o yüzden konuyu açan arkadaşa %100 katılıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.