|
Bildirim
bu wolkswagen ülkemizde üretim yapmadan nasıl bu kadar satar eğer bu ülkede üretim yapmıyorlarsa almayın ürünlerini başka marka mı yok toyota alın renault alın devlet in bu işe bi el atması lazım burda üretilenlere vergiyi azaltsın şu wolkswagen araba satamasın gıcık kapıyorum.
|
PKK destekçisi Almanya'ya akıtın paraları akıtın WV Alın Mercedes alın!... Lafa gelince kahrolsun PKK...Anca laf... Şu tavrınız profil fotosu karartmaktan öteye gitsin bi kerede lütfen...
|
burası siyaset yapma yeri değil ama sorsan ak partiye biz çok dindarız derler sonra makam arabaları hem lüx hem de türkiyede üretimi olmayan arabalar bu almanlara kamera önünde şov yapıyorlar yok telefonda beklettik falan diye sonra bütün makam arabaları alman malı alıyorlar.japonlar fransızlar italyanlar salak mı burda üretim yapıyorlar almanlar yapmıyor ama arabaları makam arabası oluyor bu iki yüzlülüğü hiç anlamıyorum.
|
Ülkemizde üretim yapanlara ötv indirimi yapılmalı, işte o zaman vw hakettiği yere iner
|
Burası Türkiye kardeş ne bekliyorsun?!?!
Yerliğğğ yerliğğ diye laf yaparlar en tırtının altında Brabus Maybach var :D |
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 7 Ocak 2017; 14:52:44 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fredd_35 -- 7 Ocak 2017; 20:27:0 > |