|
Türkiye'de fiber abonelerinin sayısı 7,6 milyonu geçti (2. sayfa)

-
-
btk da türk telekom'a çalışıyor ne derse yapıyor :)
-
Hangi firmaya gitsen başta telekom tekeli modemi zorunlu tutuyor 2025 yılında rezillik. Ortada yasa yok dövlet yok. Evde kullanacagım aleti bana dikte ediyorlar. Hazır başlamışken internette sadece havuz medyasını izleme zorunluluguda getirin. Bak akıl veriom
-
Çok yavaşız çok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne kadar boş konuşan insan var ya. Yok bakır kabloları satıp naylon fiber döşüyorlarmış, yok vdsl fiberden sayılıyormuş. Ben evime güç bela fiber getirttim hem de buna engel olan ISS falan değil bizim bina yöneticimizdi. Kırdırmak döktürmek istemiyormuşmuş. Düşünsenize böyle binlerce hane ve insan var, adam diyor ki bu benim işimi görüyor dahasını istemez. Ne yapacaksın şimdi? Gel uğraş.. ISS’ler kadar bizim ülkemiz insanı da hatalı. Bilinçsiz bir kitle var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1000 MB sözde veriyor benim ne kullandığımı Allah bilir verdiğim paraya yazık ama ne yapalim kapatsan ayrı dert kapatmasan bin dert dicegim o ki yazık günahtır paranızı aliorsaniz bedelini ödeyin hep bana hep bana olmaz vesselam
-
5 Mb upload ne? Bir de naylon fiber dediğiniz ne? Bakır kablo ile veri olayı daha mı hızlı size göre? Kaldı ki naylonla fiber kablonun uzaktan ya da yakından ne alakası var? Özür dilerim ama fiber kabloyu hiç mi duymadınız ya da duydunuz da genel itibariyle ne olduğunu kahvehanedeki arkadaşınız mı anlattı? Neyi neyle kıyasladığınızı hiç anlamadım. Lütfen daha net olur musunuz?
Turknet sizce dürüst bir firma mı? Asla ve kesinlikle öyle bir firma değil. Ama rakibi ttnet gibi aşağılık bir firma olunca kıymetdar oluyor mecburen. Yaklaşık 10 yıllık müşterisiyim. Maalesef ne kadar dandik bir firma olsa da diğerlerini siz düşünün. 100 Mb seviyesinde (80-90 arasında kullanıyordum) internetimi durduk yere 20 ve hatta gün içerisinde çok kereler 3 - 4 Mb arasını gördüm bu seviyelere çektiler. Defalarca arıza kaydı oluşturdum nihayet hırsızlar 50 seviyelerine yeniden çıktılar. Ama yarısı hâlâ kayıp. Ez cümle "Turknette büyük çakal" ve maalesef rakipleri sırtlan...... Maalesef...
Bu ülkede karaktersiz ttnet dışında kendini influcer kullanarak adam(!)mış gibi gösteren turknette var. Olay insanın kendisinde bitiyor. Meşhur bir atasözü var "Çingeneye yetki vermişler, önce kendi babasını kesmiş" diye. Önüne gelen firmalara çakmış :-D. O musluğun başına bu çakan arkadaşlardan birini getirsen hemen "Devletin malı deni yemeyen ........." moduna geçmezse ben de bir şey bilmiyorum. Genelleme için özür dilerim, kesinlikle dürüst insanlar var. Ama o kadar az ki :-(. Herkes devlete çalmanın peşinde. Taş ortada duruyor kimse altına elini sokup kenara çekme derdinde değil. Ve kime sorsan hemen ben ne yapabilirim modunda ezikleniyor. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Karaktersiz Turknet - Ttnet ve diğerleri biz sustukça paramızı çalmaya devam edecekler. Hem de büyük keyifle. Suçlu aramak işin en kolay tarafı... Sen ben nerede duruyoruz ona bakalım.
-
Turknet'in Telekom'dan kiraladığı SSG kapasitesi (Bütün alternatif ISS'ler'i Telekom Layer 2 SSG'ye kadar taşıyor ve kapasite kiralıyorlar) veya direkt Telekom'un TTN'ye kadar olan ki kısmında da olabilir. İşin içine birde DSL girdiği için çöp DSLAM kartlar ve diyafoni de arttığı için, kaliteli hizmet alma ihtimali oldukça düşüyor. İşletmecilerden bağımsız, Türk Telekom'un kendisi bile artık DSL'i saldı.
Buraya göre dslden fibere dönüşüm oranı çok düşük vasat durumda
-
ftth dışındakileri de fiberden sayıyorlar ::))))))
-
Ben gigafiber hizmetini dedim zaten, diğer yarım yamalak TT altyapısı üzerinden verdiği hizmet hizmet değil. Ben de kullandım baya o yüzden TTNet 1Gbit'e geçtim.
-
Anlıyorum. Ttnet Her ne kadar dsl sistemini pek sallamıyor olsa da altyapı geliştirmek için de bir çalışması yok. TV reklamlarında çakallar sürüsü fiber diye avazlanıyorlar ama arkalarında büyük bir çöp dağı ile geziyorlar. Ümraniye'nin merkezi konumunda olan mahalledeyim ama fiber altyapı yok. Ttnet maalesef her zamanki gibi olağan üstü aşağılık karakteri taşıyan firma olarak tarihe geçirdi kendisini.
Malum savaştaki ukraynadan yavaş internetimiz var
Sürünüyoruz: Türkiye internet hızında 181 ülke arasında 111. sırada - Medyascope
TR'ye özel olarak upload düşük (çeşitli söylentiler var)
Eskiden yazardı artık kampanyalarda yazmıyor bile. DEtay kısmına baktım yine yok.
2005'te Türk Telekom'un %55 hissesi 6,55 milyar dolara Lübnan merkezli Oger Telecom'a satıldı. Parası da olmadığından Türk bankalarından kredi aldı. Sonra malum ödemedi ama yatırım da yapmadı. Üstüne altyapıyı söküp sattı (yurtdışındaydınız herhalde yeni döndünüz TR'ye)
Sorun kablonun hızında değil. Fiyatında.
Naylon mu pahalı bakır mı?
Altyapı yatırımı karşılığında satılan TTelekom'un mevcut altyapıyı "nasıl değerlendirdiğini" yeni mi duydunuz?
Türk Telekom Osmanlı'dan kalan kabloları bile satmış - Patronlar Dünyası
-
Merhaba... Bizim firmalarımız ilk defa boşaltılmıyor. Naylon dediğiniz fiber bakır gibi ürünlerden daha pahalı. Kaldı ki yalnızca depoları boşaltmadı o lainler taşınmaz mülklerden ciddi bir kısmını da sattı. Haliyle batak firma fiber altyapıya yine fakirlikten geçemedi diyeceğim ama bizim milletimizi bulmuş bırakır mı? Dünyanın en yavaş değil ama en pahalı internetini dayadı. Yine malûmdur ki depoları ve ceplerini hızla doldurmaları gerekiyor. Diğer çakalların da ağzının suyunu akıtan bir fiyat baremine çıktı her şey. Ne desek boş bakıra devamke. Bizden salağını kan revan ortadoğuda bile bulamazlar.
7,6 milyonu geçti ama ne kadarı sağlam hızlı internet sahibi orası tartışılır muhakkak . Samimi görüşüm Turknet'in fiber bağlantısından başkası yalan gibi geliyor bana. en iyisi o.
-
VDSL altyapı fiber tarifeye giriyor. Fiber parası ödüyorsun.
Şuanda Türknet harici diğer şirketlerin yatırım planlama birimleri 70 li dayılar tarafından yönetildği için altyapı bu vaziyette.
Vatandaşın çok büyük kısmı için intnernet = tiktok olduğu için değişen bir şey yok. Olan senin gibi bilinçli kullanıcılara oluyor.
Türk telekom yarı özel olsada hala daha dayı kafasıyla yönetiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 5 Şubat 2025; 16:8:18 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X