Şimdi Ara

Türkiye de kimse işinden ve çalışma şartlarından memnun değil. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
225
Cevap
10
Favori
17.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
431 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çok teşekkür ederim. Bayağı dolu ve tecrübe kokan bir yorum oldu bu. Vaktinizi ayirdiginiz için teşekkür ederim. 2. sinif da olsam staj için iyi yerler bulmaya çalışıyorum. Bakalım benim yolum nereye gidecek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ibo83 kullanıcısına yanıt
    Arkadasim bunun ak parti destekcisi olmasiyla ne alakasi var. Camur atmak icin nedej yaftaliyorsunuz. Ben fikrimi belirttim

Herhangi bir parti destekledigimi soyleyemem. Fikirlerim agir geldiyse zorlamayiniz cevap yazmak icin efendim!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joole5

Arkadasim bunun ak parti destekcisi olmasiyla ne alakasi var. Camur atmak icin nedej yaftaliyorsunuz. Ben fikrimi belirttim

Herhangi bir parti destekledigimi soyleyemem. Fikirlerim agir geldiyse zorlamayiniz cevap yazmak icin efendim!

Olay herseyden 30-40% vergi alınırken..30 tl elektrik kullanana biri cesitli vergiler ile 50 tl oduyorsa ..

Hukumet-Devlet yol yaptik -Kopru yaptik (bedava degil) diyecegine yuksek vergilere oranla asgari ucret en az 3000 tl olmalı..milletin vekili 20-22.000 tl maas aliyor sizi beni savunuyormu?

Ulkemizde Uretim yok,yakinda devlet Temiz hava vergisi daha alacak..siz bunu savunabilirsiniz ama ..

Elektrik-Su da hangi ulke 30-40% vergi oduyor?

Hangi ulke 30.000 tl lik araca Kdv+otv+verginin vergisi derken 60-70% vergi vermek var?
    Suan en ucuz arac 55-60.000 tl.
    Allaha reva mı,Hakmı? Mantıklı mı?

En ucuz 2.el araba bile palio 18.000-20.000 tl
    Yurtdisinda o fiyata burda 50.000 tl olan arabalar satiliyor..

Paramizin degeri yok..alim gucu dusuk..
    Emekli maasi enaz 940 tl buda evi olmayan birine yetmez ee mezera kadar herkes calismak zorunda mı?

Ayrica; ALINTI
    "Asgari ücreti hükümet belirler. Hükümeti de halk seçer. Bilmem kaç yıldır oy alan Ak partinin yıllardır yaptığı zam politikası neyse bundan sonra da aynı olacak.

Ne vereceğini tahmin ettikleri bir hükümete aynı halk gidip oy veriyorsa ki çoğunluk asgari ücretliler. Ee bu isyan niye diye sorası geliyor insanın"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 14 Mart 2018; 8:29:8 >

• Bim de LeCola var icecek..

1 tl idi asgari ucret 1400 tl iken.

Asgari ucrete zam geldi fiyatlarada

Suan o icecek 1.35 tl

*Basit bir hesapla 1 asgari Ucret=1.400 tane 1lt icecek
    -Suan Asgari ucret=1.185 adet ediyor eger hala Hukumet=Akp savunan varsa bunu izah etsin.
    Her gecen sene elimizdeki para maas ile daha az seye sahip oluyoruz.Satin alma gucumuz yok!!

Zamlar+Vergiler=Daha az satin alma gucu demek..

Asgari ucret en az 2000 tl olmaliydi iyi bir yasam icin 3000 tl..Herkes Doktor-Polis iyi bir meslek sahibi degil

Bunu Hukumet=Akp=Millet vekilleri biliyor!!
    Kendileri 20-22.000 tl maas alirken iyide biz niye insanca yasamiyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 14 Mart 2018; 8:36:43 >
  • ibo83 kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk attigim mesajin arkasindayim biseyleri kotuleyerek surekli gundemde kalmak dogru birsey degil. Halinden memnun degilsen burada bana uzun uzun maral okuyacagina kagidina kalemine odaklan bir yerlere gel birseyler yap gorelim.

Herkesin agzi var konusmaya kimsenin icraat gosterdogi yok.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.