Şimdi Ara

Türkiye de kimse işinden ve çalışma şartlarından memnun değil. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
10
Favori
17.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
431 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün sinemada iki film izledim

Normalde kendim alsam biletleri 46 TL verecektim

Sağolsun Hepsiburada sayesinde 16.5tl ye izledim

46tl iki film abovvvv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan ne nankor insanlarsiniz be, karniniz doyuyor mu doyuyor, iyice simardiniz siz , o kadar yol yaptilar. 2023 bor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇevreMühendisi -- 8 Mart 2018; 19:10:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

quote:

Orijinalden alıntı: 4Marilyn

İdris Usta’yı örnek al kendi işini kur.

Köpek moku toplama işinde iyi para var diyor!

Sen mok toplama guzel kardesim baska isler yap elinde.çn be is gelirse.

• Sen neyaptin hocam ya, Almanyada 26 saat haftalik calisma saati olurmu?

Almanyada sülalemin yarisi, tas patlasin haftalik calisma saati 15 saati gecmiyor, kanun bu. Bu saatle asgari ücret alanlar 2500€ para marsh aliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu hırsızlık sahtekarlık olunca bizden daha iyisi yok.Kul hakkından kimsenin korkusu kalmamış.Herkezi para hırsı bürümüş.Hakkın olanı bile alamıyorsun.8 saat 45 dakika çalıştığım yerde 7.30 saat alıyorum.adamlar para bile vermemek için 1 saat 15 dakika mola veriyor.Arkadaş sen bana ver 3 saat mola ben gidim yatim evde ozaman.Hak hukuk adalet kalmadı.Sahtekarlik diz boyu

• quote:

Orijinalden alıntı: teakin55

Konu hırsızlık sahtekarlık olunca bizden daha iyisi yok.Kul hakkından kimsenin korkusu kalmamış.Herkezi para hırsı bürümüş.Hakkın olanı bile alamıyorsun.8 saat 45 dakika çalıştığım yerde 7.30 saat alıyorum.adamlar para bile vermemek için 1 saat 15 dakika mola veriyor.Arkadaş sen bana ver 3 saat mola ben gidim yatim evde ozaman.Hak hukuk adalet kalmadı.Sahtekarlik diz boyu

bunu devlete yazinca isverene kalmis diyordu bana

• Derler herkez dümenci olmuş.Öbür tarafı düşünen yok.Makam hırsı para hırsı yalakalık diz boyu.Zaman zaman zaman...

• kardeşim bu ülkede iş bulsan bile torpilin önüne geçilmediği sürece bir adım ileri gidemeyiz. bu yüzden millet işini de sevmez oldu zaten şartlar ağırlaşmış yaşamak ateş pahası olmuş millet filmlerde gördüğü hayatı istiyor ama gerçekler acı

özelde çalışırken bankada vezneden bireysele yükselmek için gereken bütün şeyleri yerine getirdim ve müdürü talip olduğumu söyledim (bu arada bireysele adam aranıyor ) müdür dedi yönetmen kadrosu için alacağız senin işin zor olur dediler aradan bir ay geçti istanbulda bir ay sahada kredi katmış kızı torpilin yeni adı olan referansı yüksek diye aldılar. O an işe küstüm resmen aradan bir iki ay geçti memurluk mülakatına girmiştim kazanmışım anında istifa ettim şimdi kamudayım da iyi yerde çalışanlara bakıyorum gene torpili olan kişiler. doğu görevine gitcem iyi şehirlere torpil. ilçede değil merkezde görev yapacaksan torpil

her zaman şunu benimsedim kul hakkı yiyeceğime millete ağız eğiceğime işimi yoğun yaparım ama vicdanım rahat olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkan60 -- 8 Mart 2018; 21:19:3 >

• ozan19881 kullanıcısına yanıt
    19 yıl boyunca günlük 20bin araç geçerse olacak zarar, doğru. Peki, 19 yıl (dile kolay:) boyunca günlük 20bin araç geçişi garanti mi?

• Çalışma saatleri çok yüksek, gelir adaletsizliği var, adam akıllı tatilin yok, çoğu çalışan cumartesi-pazar bile çalışıyor.

Asgari ücretle zaten geçinilmez, söyleyecek çok şey var da uzar gider...

• Dersane öğretmeniyim 6 gün Sabah 8 akşam 6 arası artı bazen zorunlu akşam dersi tek tatil günüm pazartesi.haftada 45 saat derse giriyorum hemen hemen tüm teneffüslerde soru çözüyorum. Herkes tutturmuş maaş.maas devlet memurundan az. Niye memnun olayım vücuduum bile dinlenmiyor.sozde tatil fazla ama yaz kursu adı altında 1ay 1 hafta tatilimiz var.

• Bu Ülkede üretici değil hep ama hep araçılar kazanıyor bende çok yüksek kar ediyorlar bir malı 1tl alıp 5tl satmak nedir ya bide firma üstünde araba vs alıyorlar yıl sonunda gider gösterip vergiden düşüyorlar.

• Bu ülkede en iyi meslek dolandırıcılık. Herkes çalıştığının hakkını alsa mutsuz olan pek kalmaz. ama nerdeee

• Keske herkes gunde en fazla 8 saat calissa

• Mr_aKReP kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam çok doğru yazmışsın

• Bunu dh nin yeni Android uygulamasından yazdığım için biraz olsun mutlu oldum.
    Ama genelde mutsuzum.

• Arkadaşlar bu durumu hep beraber aşacağız sen ben o biriniz olmazsa olmaz. Bir Japonya'ya bakın bir bize. Yata yata rahatlık elde edilmez. Önce kasacaksınız sonra rahatlık. Hepimiz işimizi seveceğiz tamamen dürüstçe en iyi şekilde yapacağız. Güler yüzlü olup her gördüğümüze selam vermeyi merhabalaşmayı bileceğiz. Yahu pastaneye giriyorum adamın yüzü ölü suratından farksız niye geldin lanet olası der gibi bakışlara sahip. Bir gelişmiş ülkelere bakın bir bize. Her şeyi en iyi yapabilmek için güne olumlu başlamak şart. Gülümseyin arkadaşlar gülümseyin cidden evinizden çıkarken yüzünüz tebessümlü olmazsa işleriniz o kadar ters gidiyor ki. Bir gördüğünüz komşunuza arkadaşınıza bugün ne kadar iyi görünüyorsun diye güne başlayın farkı o kadar hissedeceksiniz ki. Ben bunun test etmiş birisi olarak diyorum. Resmen kelebek etkisi oluyor. İşiniz ne kadar kötü olursa olsun patronunuz veya iş arkadaşınız yahut eşiniz ne kadar kötü olursa olsun hafif bir tebessümle olumlu bir üslupla konuşursanız göreceksiniz ki her şey gittikçe iyiye gidecek. İnadına karamsar olanlarla iletişimi koparın hayatınızdan çıkarın.

Önce gülümser ve olumlu olun

sonra işinizi sevin

göreceksiniz her şey yavaş yavaş iyiye gidecek

sonra ülkecek iyi olacak.

• Bu millete ne yaparsan yap yine isyan çıkmaz kardeşim.İyice araplara benzedik.Artık herkes bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda.

• İşimden çok hatta çok memnumum.

Benim işim spefisik bir iş ve zevkli insanlara eğitim veriyorum işlerini daha iyi yapmaları konusunda destek oluyorum ve nerdeyse taban maaş hariç kendi maaşımı performansımla belirliyoeum ki bu maaş iyi bir maaş hatta iyinin üzerinde maaşlara çıkabilirim.

Böyle genellemede HİÇ KİMSE demek ayıp olur sadece bir yerinden uydurma olur.

• Patronlar neredeyse hepsi serefsiz 70%
    Asgari ucret en az odenmesi gereken normal saatlerde ucrettir.
    10-12 saat agir sartlarda calistirirp asgari ucret verenler var..
    Allahtan korkan kul hakki yemeyen patronlar illa vardir.
    Yapilan is
    Calisilan saat
    Iscinin ise basladigi sene gore ucrrt verilmeli.
    4 gunluk eleman ile 4 yillik eleman ayni ucret almamalı

12 saat hafta ici+cumartesi 10 saat motosiklet ile kargo dagitiyorum 1900 maas aliyorum.
    Asgari ucret 1600 tl bu 8 saat +cumartesi veya 8-18:00 (12 saat) 5 gun icin verilen para ..
    Calisma sartlari zorlugu eksik mesai parasi kargo sektörü bile!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 8 Mart 2018; 23:53:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.