Şimdi Ara

Türkiye de kimse işinden ve çalışma şartlarından memnun değil. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
10
Favori
17.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
431 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türkiyede kimse işini düzgün yapmıyor çünkü herkes yatarak para kazanmak istiyor çünkü amerikan kültürü o kadar bizi yozlaştırdı ki insanlar amerikan rüyası için yaşayıp ölüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redshift

türkiyede kimse işini düzgün yapmıyor çünkü herkes yatarak para kazanmak istiyor çünkü amerikan kültürü o kadar bizi yozlaştırdı ki insanlar amerikan rüyası için yaşayıp ölüyor.

Amerika bizi işgal etmedi ama neden sömürge ülkesi gibiyiz? Bence bu eziklikten sıyrıldığı an Türkiyede istihdam düzene girecek. Önce birey sonra toplum

• Kendi yazını alıntıyacagına . düzenlesene yazını? kendi kendine sormuş ve cevap yazmış gibi görünüyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

quote:

Orijinalden alıntı: Night King

Ben memurum işimden çok memnunum çok şükür

Zaten bir memurlar memnun olabiliyor hocam ulkede genel olarak en insani sartlar devlet islerinde

Sormasi ayip ne is yapiyorsunuz ne maas alıyorsunuz calisma saatleriniz nasil merak ettim cevremde cok memur var ve cogu memnun degil de ondan sordum

Ben öğrenciyim ayrıca solistlik yapıyorum çok memnunum işimden.Günde 3 saat çalışıyorum haftanın 3 günü günlük 250 tl gelirim var

• Şahsen ülkemi de işimi de seviyorum, çok memnunum.
    Memnun olmayanlar dünyanın her yerinde var.

• Redshift kullanıcısına yanıt
    Ben özel şirkette çalışıyordum patron benden memnundu istifamı kaç kere geri çevirdi ona rağmen zam yapmamakta ısrar etti. ben çalışıp emeğimin karşılığını alamayacaksam niye çalışayım ki? ya o maaşı kabul edip çalışmayıp yatıcam ya da emeğinin karşılığını alıp çalışıcam ikisi aynı anda olmuyor maalesef.

• Günde 12 saat çalışıyorum, asgari ücret alıyorum yol ve yemek parası yok. Memnun değilim ama muhtacım herşeyimide borçlanarak alıyorum aç kalmadan bir şey sahibi olamıyorum.

• Fransız bankasından kredi alıp 1 milyon TL'ye satılacak ev ürettin. O günkü kur ile 357,000 USD yapıyordu. O ev bugün piyasa darlığı sebebiyle 800,000 TL'ye satılıyor bugünkü değeri ise 210,000 USD. Hangi inşaatçı %70 kazanıyor acaba? Bu esnada o gün 70,000 TL'ye aldığın Fransız araç bugün 100,000 TL'nin üzerine çıkmış. Bu hikayenin kazananı Fransız Bankası ile Fransız Otomotiv Firması ise yerli ve milli insanımız ile onun parasının felakete uzaklığı kaç birimdir?

• normal insanin gunluk saat planı 8/7/9 dur normal olanı. 8 saat iş 7 saat uyku 9 saat boş vakit.

Benim anlamadıgım 8 saat asgari ücretle çalışan adam asgari ücret alıyor

12 saat asgari ücretle büfede markette benzinlikte vs oda asgari ücret alıyor. bu nasıl oluyor

• 9-6 calisiyorum haftada 5 gün bence herkes ama herkes 9-5 calismali memur oyle ise ozel sektörde buna uyacak sonra herkes memur olmak istiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

O halde bu ülkeyi daha iyi bir refah seviyesine getirmek için herkesin mevcut işini en iyi şekilde yapıp bir katma değer üretmeye yönelmesi lazım. Sorunlara odaklanmak sorunu çözmez. Önemli olan çözümleri gündeme getirmek.

he yav heeee heeeeee

sen kaliteli veya kalitesiz çooook üreticeksin kazanan dövlet olacak, o para sanamı geri gelicek? TİKSİNİYORUM SENİN GİBİLERDEN

firsatim olsa..

Fırsatınız var yeterli tecrübeniz ve bilgi birikiminiz yok. Merak etmeyin ne yazık ki hiçbir zaman olmayacakta ( benimde fırsatım var, tecrübe ve bilgi birikimim yok hiçbir zaman olmayacak ).

Kaliteli bir şey ürün veya hizmet üreten zaten istediği ülkeye günümüz dünyasında belirli bir seviyeye ulaşan küreselleşme, globalizm akımlarının sayesinde gidebiliyor zaten.

Büyük harflerle yazdığınız cümle zaten bizim en büyük sorunumuz. Sağcısı, solcusu ve diğer ideolojilerden olanları olarak birbirimizi yiyoruz birbirimize öfke besliyoruz.

İcat yok, keşif yok, gelişim yok, kendimize ve çevremize saygı - katkı yok denecek kadar az.

Biz ne zaman toplum olarak Apple, Google, Microsoft, Facebook, Amazon, Intel için orta seviye bir pazar olmaktan çok yüksek nitelikli, nicelikli ürün ve hizmetler üretmeyi seven , benimsemiş bireyler topluluğu kavramına girersek vergi, politik sorunlar o zaman zaten yavaş yavaş yok olmaya başlar.

Bugün Apple'ın Türkiye'de resmi mağazası var neden çünkü Türkiye'de nispeten ciddi bir satış yakalıyor. Apple'ın Türkiye'de 10 bin kişilik bir ürün - hizmet üretimi, geliştirme tesisi neden yok ? Neden olsun ki Apple'ın beklentilerini karşılayabilecek tecrübe ve beklentilere sahip 10 bin kişiye sahip miyiz?

Bu diğer şirketler içinde geçerlidir. Abd şirketleri, Hindistan'da takır takır yatırım yapıp Hindistan'ı büyük devletlerin acımasız siyasi politikalarına karşı çelik bir zırh ile koruyorlarken neden biz bu zırhı giyemiyoruz hiç düşünüyor muyuz?

Eğitimin, gelişimin, nitelik - nicelik gelişimlerinin olmadığı yerde kaos olur. Irak'ta Intel'in , Microsoft'un 10 binlerce mühendisi olsaydı Irak'lıların eşleri ölüm, işkence, tecavüz ve tacizlere maruz kalırlar mıydı?

( Dip not: Hiçbir siyasi partinin taraftarı değilim. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 8 Mart 2018; 13:30:47 >

• Çalışmayın her zaman söylüyorum çalışmayın zaten çalışsanda açsın çalışmasında fark yok 1600 liraya kanı beş para etmez adamlara kulluk yapacağına git simit sat çok daha iyi. Yaş 38 bugüne kadar çalışmadim öneririm...

• quote:

Orijinalden alıntı: kvo35

Kendi yazını alıntıyacagına . düzenlesene yazını? kendi kendine sormuş ve cevap yazmış gibi görünüyorsun

Uğraşmak istemedim hocam

• Neden bu halde olduğumuzu sadece bir video ile sizlerle paylaşmak istiyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=L7lfpdlrD8w

• Nüfus büyüme hızının kontrole alınması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Night King

Ben memurum işimden çok memnunum çok şükür

hangi kurumda memursun hocam. Kıdemin nedir o kurumda

• quote:

Orijinalden alıntı: zengier

su forumu okuyunca benim disinda herkes asgari ucretle calisiyor diye dusunuyorum hep. ne isim var bu kadar fakirin arasinda ya ..

müthişsin o zaman

• BAK ASLINDA KENDİNİZ YAZIYORSUNUZ ÇÖZÜMÜ FARKINDA DEĞİLSİNİZ !

SORUN NE SERMAYE YANİ 12 SAAT ÇALIŞTIRANLAR VE ANKARADA DAYILARI OLANLAR YANİ DEVLET SALDIRIYORLAR HALKA

DEVLET-SERMAYE ORTAK İSTEDİKLERİNİ YAPIYORLAR VE TOPLUMU ŞİMDİLİK AKP İLE OYALIYORLAR

GÜNLÜK ÇIKARLARA BAKMADAN DEVLET-SERMAYE ORTAKLIĞINA İSYAN EDİLECEK ÇÖZÜM BU !

• İşsiz kalma korkusundan kimse ses etmiyor, bu yüzden de isyan çıkmıyor.

Aman oğlum bir işin olsun,

sakın bir iş bulmadan işten çıkma

SGK'an yatıyor mu? Şükret

sahibi bir zihniyetin yetiştiği nesil, günümüz ekonomik şartları, işsiz ve aç kalma korkusundan isyan falan çıkarmaz.

• Türkiye;
    EMPATI - OUT
    MOBBING - IN (hemde bol bol)
    PARA - PARA YOOOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levcho -- 8 Mart 2018; 14:19:14 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.