Şimdi Ara

Türkiye'de Oyun Sektörü İle İlgili Soru?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aklıma güzel bir oyun fikri gelmiş olsa ve ben bunu nasıl işinde ustalaşmış firmalara aktarırım?arattım tarattım yok internette hehangi bir bilgileri acaba nedir, bilen var mı? teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenomi -- 20 Şubat 2012; 19:52:28 >

• Hiç türkiyede oyunlar niye bu kadar pahalı hiç neden hiç türkiyeden iyi bir oyun yapan firma-kişiler yok diye düşündünmü_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VodkaChief

Hiç türkiyede oyunlar niye bu kadar pahalı hiç neden hiç türkiyeden iyi bir oyun yapan firma-kişiler yok diye düşündünmü_?

usta dedim zaten, usta diyince türkiyedekileri buradan uzaklaştırıyo zaten.hem yabancılar analarının karnında öğrenmedi bu işi zamanla türklerde bu konuda gelişecek.konudaki soruya bak senin cevaba, konuyla alakalı cevap ver kardeşim,hem oyun fiyatlarınada başka konularda dil uzat
  • nedeni: korsanın çok yaygın olması satmaz yani
  • bu konu çok derinlere gider Türkiye'de uğraşanlar var ama hepsinin yakındığı durum arkamızda duran yatırımcı yok bu işleri finanse edecek insan bulamadıklarını söylüyorlar yani oyun sektörünün gelişmesi için Türkiye'de yatırımcılarında bu işe inanması gerek zamanla olacak şeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncu11790 -- 5 Mart 2012; 11:38:46 >
  • katılıyorum. Yatırımcıların artması içinde Türkiye'de oyunların satış miktarlarının tavan yapması gerek aksi taktirde kimse riske girmez.
  • Aslında başarabilirsen iyi para kazanırsın ama Türkiye'de bunu yapmak şu anda zor. Umarım gelecekte bu durum düzelir.
  • Türkçe veya Türk yapımı bir oyun oldumu çok satılıyor Mesela Mount & Blade çok çok sattı hem Türkiye' de hem Avrupa'da.Uncharted 3 Drake's Deception Türkçe olduğu için çok sattı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.