< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capire -- 1 Şubat 2020; 5:56:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capire -- 1 Şubat 2020; 5:56:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
siz hiç bir sokak köpeğinin başını okşayıp simit ekmek verdiniz mi ona burada aptal aptal konuşuyorsunuz? yok korkuyormuş yok sürü halindeymiş siz korkuyorsunuz diye benim sokakta baktığım köpek mi gidecek??? hiç evde bak o zaman demeyn bana sokaktan ölümden kurtardığım hayvanlar var eviimde. vicdansızsınız kusura bakmayın. mahallemde 100 den fazla köpek var herkes de çok seviyor çocuğundan yaşlısına. biraz şehir kültür ve sevgi meselesi. hayvanlar sevildiği için insanlar yemeklerini verdiği için sevgi dolular ve mutlular. sen bi yudum ekmeğini paylaşma sonra hayvan neden saldırgan de. sizlere hayvan sevgisi aşılanmalı her şeyden önce. inanılır gibi değil.
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 1 Şubat 2020; 19:42:45 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 1 Şubat 2020; 20:9:40 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 2 Şubat 2020; 22:40:15 > |