Şimdi Ara

Turkiye'de total network bandwidth bile bu kadar yoktur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • America'da yasiyorum ve 1 gigabit per second hizinde internet kullaniyorum, biraz kiskandirayim sizleri

Yolunuz düserse cay icerken download yapmaya beklerim herkesi

• Hocam ne kadar oduyorsunu aylik?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 TL ye Türkiye'de 1000 mbps alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exent4246o -- 27 Kasım 2016; 18:4:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IamxMSFT kullanıcısına yanıt
    gercekten fiyatini bilmiyorum ama cok pahali oldugunu da sanmiyorum bu bi data center agi 2013 model bir macbook kullaniyorum suan kabloyla baglansam bile hizin tamamini kullanamiyorum ki ozel ssd vs gerek bunlar cok ciddi rakamlar..
  • megabiti 1 lira diyorsun yani? yakinda bu ttnet kiloyla internette satar
  •  Turkiye'de total network bandwidth bile bu kadar yoktur

Ücretsiz olarak aldığım almanya lokasyon vps'in hızı tele2 sunucuları 3.3gigabit bantgenişliği ayıramadı bana ortalama 245Mb/sn ile indirdim maximum 310mb gördü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

Ücretsiz olarak aldığım almanya lokasyon vps'in hızı tele2 sunucuları 3.3gigabit bantgenişliği ayıramadı bana ortalama 245Mb/sn ile indirdim maximum 310mb gördü :)

kardes 1 gigabit bile kalp krizi gecirtmeye yeter de artar bile yapma boyle seyler sonra kiskanip bize saldiriyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ooo eksici, amerikada yasayan, macbook sahibi, insanlara yukardan bakan, comarsavar kardesimiz de gelmis. Hos gelmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Amerika'da yasamiyorum Ingiltere'de yasiyorum
  • Mustafa Dmrl kullanıcısına yanıt
    sunucuyu nereden/nasıl ücretsiz aldınız? server username'nizdeki aynı amaçla kullanacağım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetay74 -- 29 Kasım 2016; 0:21:36 >
  • ahmetay74 A kullanıcısına yanıt
    :D Vultr.com sitesinde footer kısmında cupon sekmesi var 50 dolarlık kuponla üye oluyorsunuz üye olduktan sonra kart bilgisi istiyo onaylamak için sonra 2 ay geçerli 50 dolar kuponunuz oluyor yanlız kartı girince 2.5 dolar çekiyor karttan ama sitesinde iade edileceği yazıyor. iade etmese bile pek önemli değil 2 aylık 50 dolar kupon için değer internet hızınıda gördünüz zaten :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.