|
Türkiye'de üretilecek yeni Mitsubishi Colt'tan ilk teaser geldi
-
-
Hibrit ceza vergisiyle boş paket 500k'den başlar ülkemize hayırlı olsun
-
Eski Colt, Jazz rakibiydi. Clio yerine Captur altyapılı olmalıydı. Bu araç yandan clio.
-
üzülerek yazalım...bugün kur belki bir sistemle 14'te tutuluyor ancak yarın 20-25 olmayacağını kimse garanti edemiyor hatta 30...
bu ülke artık üretim üssü + bir Çin alternatifi olacak...
Kakao ile uğraşan afrikalı milleti gibi çikolatanın nasıl birşey olduğunuz bilmeyen bir topluluk olup çıkacağız... Yazık oldu koca ülkeye...
A-B segment araçlar 450-500bin TL... ölmüşüz gömenimiz yok... Okey bitmiş dönüp duruyoruz...
-
bis turkler araba alamayıs ama bisim ezanımız susmayacak eeey dıj güjle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkiye’de üretilecek olmasının biz Türk’lere hiçbir faydası yokki. Yine dünya kadar vergi konulacak ve en baz modeli 500 bin liraya yakın fiyattan satılacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Jazz' ın yanından bile geçemez...
-
Nasıl 20-30 bakanımız demedimi tl en değersiz halinde diye!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ezanla derdiniz nedir??bu işlerin ezanla ne alakası var..?? gidin din düşmanlıgını baska yerde yapın..
-
Ezanla bir derdimiz yok.
En azından benim yok.
Amaaaaa. Aynı din ve ezan hassasiyetini dinimizi ve ezanı siyasi çıkarları için kullananlara da göstermiş olsaydın keşke.
-
Tabiki ezanla alakası yok
Alakası var diyen mi var ?
Ben görmedim bunu diyen duymadım da
Kralı da diyemez onu geçin
Ne demek istiyor bu vatandaş ?
Tv leri açın , siyasiler veya yandaşı yazar çizer her kim var ise
Bir siyasi görüşün beceremediği ne olursa olsun işi günün sonunda dış güçler beka vs ye bağlıyor mu bağlamıyor mu ?
Bağlıyor
Ve bunu bazı zamanlar da ezanlar dinmeyecek bayrağımız indiremeyecekler diyerek süslerler
Mesela İstanbul belediyesi değişti , ezan da dinme di bayrakta inmedi
Gördük mü ? Gördük
Deneyimledik mi ? Deneyimledik
Eeee
Adam da oraya atıfta bulunuyor
Anlamadınız mı ?
Geçen vardı internette görüntüleri
Yağ mı şeker mi et mi her neyse kuyruk vardı
Elemanın biri de gayet saygısızca ben yapamam mesela , dombra çalarak sıradakilerle dalga geçti
Sebep ?
Bir siyasi görüşü destekleyen özellikle 60 yaş üstü yıllarca yağ sırası dedimi ? Dedi
Üstelik Kıbrıs’tan ötürü ambargo yediğimizi bile bile
Şimdi yağ sırasına girince de birileri çıkıp hatırlatır işte
Haklı veya haksız
Kronoloji doğrumu ?
Doğru
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
Ağzınıza sağlıl!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
@infinite adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:
üzülerek yazalım...bugün kur belki bir sistemle 14'te tutuluyor ancak yarın 20-25 olmayacağını kimse garanti edemiyor hatta 30...
bu ülke artık üretim üssü + bir Çin alternatifi olacak...
Kakao ile uğraşan afrikalı milleti gibi çikolatanın nasıl birşey olduğunuz bilmeyen bir topluluk olup çıkacağız... Yazık oldu koca ülkeye...
A-B segment araçlar 450-500bin TL... ölmüşüz gömenimiz yok... Okey bitmiş dönüp duruyoruz...
Çin olamazsın , Türkiye'de hak hukuk adalet yok , Erdoğan içeri atın diyor atıyorlar çıkarın diyor çıkarıyorlar hakim savcı hiç birinin işlevi yok
Ülkede ekonomik istikrar yok .. yakıt döviz fiyatları stabil değil
Böyle bir ülkeye Avrupalı medeni yatırımcı gelip milyon milyar doları euroyu dökmez yarın benim malımada çökerler diyecek , yada stabil olmayan ekonomi yüzünden kar zarar gider hesabı yapamayacak
Sizin milyon dolarınız olsa gidip Venezuelada fabrika açar mısınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
neye göre kime göre? hem colt hem jazz kullandım. ikisi de iyi arabaydı. jazz'ın markası honda diye piyasası yüksek o bir avantaj, bir de colt'tan bir tık daha kaliteli. aralarında öyle derin uçurumlar yoktu bence...
-
Eski colt bir ara forumda efsane olmuştu.
Az yakıyormuş..
Çok az yakıyormuş..
Yok abi bizim kuzen söyledi, hiç yakmıyormuş.
Yok yok kendiliğinden benzin üretip depoya ekliyomuş.
Şeyh uçnaz, müridleri uçurur..
Micra ne oldu ki Colt ne olsun. Clio varken Colt falan satılmaz
-
Clio ile birebir aynı olacak ise insanlar neden colt alsın ki? Çok daha ucuz olması gerek ki talebi olsun, yoksa çöp.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
üzülerek yazalım...bugün kur belki bir sistemle 14'te tutuluyor ancak yarın 20-25 olmayacağını kimse garanti edemiyor hatta 30... bu ülke artık üretim üssü + bir Çin alternatifi olacak... Kakao ile uğraşan afrikalı milleti gibi çikolatanın nasıl birşey olduğunuz bilmeyen bir topluluk olup çıkacağız... Yazık oldu koca ülkeye... A-B segment araçlar 450-500bin TL... ölmüşüz gömenimiz yok... Okey bitmiş dönüp duruyoruz... |
bis turkler araba alamayıs ama bisim ezanımız susmayacak eeey dıj güjle
|
Ezanla bir derdimiz yok. En azından benim yok. Amaaaaa. Aynı din ve ezan hassasiyetini dinimizi ve ezanı siyasi çıkarları için kullananlara da göstermiş olsaydın keşke. |
Tabiki ezanla alakası yok
Alakası var diyen mi var ? Ben görmedim bunu diyen duymadım da Kralı da diyemez onu geçin Ne demek istiyor bu vatandaş ? Tv leri açın , siyasiler veya yandaşı yazar çizer her kim var ise Bir siyasi görüşün beceremediği ne olursa olsun işi günün sonunda dış güçler beka vs ye bağlıyor mu bağlamıyor mu ? Bağlıyor Ve bunu bazı zamanlar da ezanlar dinmeyecek bayrağımız indiremeyecekler diyerek süslerler Mesela İstanbul belediyesi değişti , ezan da dinme di bayrakta inmedi Gördük mü ? Gördük Deneyimledik mi ? Deneyimledik Eeee Adam da oraya atıfta bulunuyor Anlamadınız mı ? Geçen vardı internette görüntüleri Yağ mı şeker mi et mi her neyse kuyruk vardı Elemanın biri de gayet saygısızca ben yapamam mesela , dombra çalarak sıradakilerle dalga geçti Sebep ? Bir siyasi görüşü destekleyen özellikle 60 yaş üstü yıllarca yağ sırası dedimi ? Dedi Üstelik Kıbrıs’tan ötürü ambargo yediğimizi bile bile Şimdi yağ sırasına girince de birileri çıkıp hatırlatır işte Haklı veya haksız Kronoloji doğrumu ? Doğru |
Ezanla derdiniz nedir??bu işlerin ezanla ne alakası var..?? gidin din düşmanlıgını baska yerde yapın..
|
Kesinlikle haklısınız. Alım gücünün zayıflaması hatta yerlerde sürünmesi ile ilgili bir eleştiride dini bir kutsalın kullanılması pek doğru değil.Lakin kullanan arkadaşın bu kavramı neden kullandığını hepimiz biliyoruz. Ezan bayrak gibi bence de kutsal ögelerin başta ekonomi olmak üzere neredeyse tüm hatalarda iktidarın başı dahil mahalle temsilcisine kadar sakız gibi kullanmalarına da tepki gösterdiyseniz şimdi de tepkiniz yerindedir... |
@infinite adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı: üzülerek yazalım...bugün kur belki bir sistemle 14'te tutuluyor ancak yarın 20-25 olmayacağını kimse garanti edemiyor hatta 30... bu ülke artık üretim üssü + bir Çin alternatifi olacak... Kakao ile uğraşan afrikalı milleti gibi çikolatanın nasıl birşey olduğunuz bilmeyen bir topluluk olup çıkacağız... Yazık oldu koca ülkeye... A-B segment araçlar 450-500bin TL... ölmüşüz gömenimiz yok... Okey bitmiş dönüp duruyoruz... Çin olamazsın , Türkiye'de hak hukuk adalet yok , Erdoğan içeri atın diyor atıyorlar çıkarın diyor çıkarıyorlar hakim savcı hiç birinin işlevi yok Ülkede ekonomik istikrar yok .. yakıt döviz fiyatları stabil değil Böyle bir ülkeye Avrupalı medeni yatırımcı gelip milyon milyar doları euroyu dökmez yarın benim malımada çökerler diyecek , yada stabil olmayan ekonomi yüzünden kar zarar gider hesabı yapamayacak Sizin milyon dolarınız olsa gidip Venezuelada fabrika açar mısınız? |
Ağzınıza sağlıl!
|
Eyvallah kardeşim Bilale anlatır gibi anlatmışsın, inan benim artık gücüm kalmadı
|
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X