Şimdi Ara

Türkiye'mi Yurtdışı mı Tatil İçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba tatil için yani şöyle, 2-4 haftalık tatil için, yurtdışı mı Avrupa yani Almanya ,
    Hollanda , gibi , yoksa Türkiye içi mi çeşme , bodrum , İzmir , Muğla , Aqua park gibi deniz, kum , güneş yerleri mi daha iyi , siz olsanız tatil için Türkiye'yi mi ( Aqua park , İzmir ,Bodrum ) , güneş , deniz yerlerini mi yoksa Avrupa'yı mı ( Almanya , Hollanda ) seçersiniz .

• up
  • renkler zevkler sorusu bu. buna sizin karar vermeniz gerekiyor. hanigisini seviyorsanız onu yaparsınız, birbirlerine zır tatil türü gibi.

bana sorarsan ikisini de bu yaz yapcam Allahın izniyle :)
  • Tereddütsüz Avrupa. Karşılaştırma yapmaya bile gerek yok.
  • Hocam deniz kum güneş, yurtdışınada var, yeni yerler görmek isterseniz, ve maddi durum iyise.. ispanya ibiza, yunan adaları,özellikle mykonos..giden arkadaşlar öve öve bitiremiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniqueizm_777

Hocam deniz kum güneş, yurtdışınada var, yeni yerler görmek isterseniz, ve maddi durum iyise.. ispanya ibiza, yunan adaları,özellikle mykonos..giden arkadaşlar öve öve bitiremiyor

hayır, yurtdışındaki deniz kum güneş yerleri var biliyorum fakat bana Türkiye deki çeşme muğla bodrum yerleri de yeter yani deniz güneş kum için , ama Avrupa ya denize girmek için değilde gezmek için ,Hollanda yı almanya yı falan diye, yani işte denize girmek , havuza girmek falan mı yoksa avrupada gezmek mi
  • türkiyeyi gezip bitirdiyseniz ve görmediğim yer kalmadı diyorsanız yurt dışı.

ama öncelikle ülkemizi bir gezin tanıyın. kapadokya, nemrut dağı, balıklı göl, karadeniz bunlar benim görmek istediğim yerler. bu yerleri gördükten sonra sıra yurtdışı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ülkemin nesi var. git bi hakkari mardin diyarbakırı dolaş
  • Yurtdışı düşünüyosan gemi turlarıda olabilir benim hoşuma gitti
  • CODY kullanıcısına yanıt
    Videodaki gemi İtalya da yan yatan Costa Concordia sanırım...

• Yurtdışı daha mantıklı bence. Bahsettiğiniz yerlerde de iyi bir otelde kalayım eğleneyim yiyeyim içeyim deyince pahalıya patlıyor. Onun yerince kendi fikrimce yeni yerler görmek gezmek daha güzel. Ama tabi herkesin kendi görüşü...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.