Şimdi Ara

Türkiye'nin En Yaşanılabilir Şehri [ANKET EKLENDİ] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
552
Cevap
4
Favori
31.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki

Türkiye'nin En Yaşanılabilir Şehri [ANKET EKLENDİ]

(En Son Oy Tarihi: 19.11.2024)
Giriş
    Kemaliye hocam.baya şirin bi yer ama Adanadan gelince pek sarmadı.

Alışacağız artık zamanla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulunduğum yaşadığım şehirler:

Mersin, Adana, Çanakkale, Erzincan, Antalya

İçlerinde en yaşanabilir olanı ise Çanakkale. Olaysız sorunsuz bir şehir. Erzincanda güzel, insanları falan samimi ama orasıda çok soğuk ve pek hareketli bir yer değil. Mersin çok güzel şehirdir, aslen yörüklerin şehridir. Fakat son yıllarda suriyeliler ve diğer insan dışı devamlı üreyen varlıklar yüzünden yaşanılacak hali kalmadı. Güzelim memleketimin içine ettiler. Her türlü pisliğin olduğu bir şehir haline geldi. Adana da mersinden farksız. Antalya'da çok güzel mahallelerinin büyük çoğunluğu yaşanılabilir seviyede, insanlar birbirine saygılı, özellikle lara ve konyaaltı semtleri oldukça elit.Doğa güzellikleri üst düzey, gezilecek yeri çok fazla. Kozmopolit büyük bir şehir fakat turistik bir yer olmasından dolayı şehrin kalitesi yüksek seviyede tutuluyor. Sonuç olarak Antalya ve Çanakkale tavsiyemdir.

• Şaka değil, İstanbul...

Gelişmiş şehir, iş imkanları geniş, ticaret hacmi yüksek, çevrem geniş istediğimi rahatlıkla tedarik edebiliyorum, dünya markalarının ihraç fazlasını bir telefonla bedava denebilecek fiyata alabiliyorum ki İstanbul'da olmasam bunlar olmazdı...

İstanbul'da nerede yaşadığına bakacaksın, o açıdan da sıkıntı yaşamıyorum ev-iş arası ortalama 45 dk. sürüyor. İstanbul'dan başka bir şehirde 7-24 yaşamak zor.
  • okumak için eskişehir yaşamak için çanakkale. eskişehirde okuyup, istanbulda iş hayatına atılıp çanakkalede ise emeklilik hayatı gibisi yok.
  • Dunyada Van Ahirette Iman

• Antalya

• Ankaraliyim, Antalya da yaşıyorum. Şimdiye kadar 11 ilde ikamet ettim. Benim gibi 40'a merdiven dayamis biri için en yaşanabilir şehir kesinlikle Sinop...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atakum / Samsun ( Turkiyenin en sosyal yerlerinden diyebilirim. Yepyeni bir ilce . Kafe ortami bar ortami hakim. Kimse kimseye karismiyor. Deniz var kum var. Havalimanina yakin. Sahili cok guzel. )

Cok sehire gittim.

• Çanakkale

• Adana.

Adanalı olmayanların çıkardığı münferit olayları Show TV'den izleyip Adana yaşanmaz bir il diyenlere laf anlatmak zaman kaybı.

• Muğla Merkez'i daha iyi olabilirdi ama şu an yaşanabilecek bir yer. Tabi öncelikle doğalgaz gerekiyor geldiğim yerde de yoktu doğalgaz ama hava daha temizdi.
  • Bunu herkes bilir. Erzincan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalbimnasılunutsun -- 18 Şubat 2017; 12:26:47 >
  • Hakkariye atandım hocam. Bir ara hakkariye gelin kafanızdaki şehir tipinin dışına çıkın. Farklı bir şey görün

• Bir yerde bende okumustum. Bursa Türkiye'de en yasanabilir sehirler arasinda birinciydi. Dunyadada ilk 20 yada 25 teydi sanirim. Gecen sonbahar bende gittim bursaya gercekten cok begendim tarihi yerlerini ve sehri gezdim gayet guzeldi. Belki işim orada olursa yerleşirimde ilerde.

Mesajinizda gittigim yerlerde calisirim demissiniz. Nerede ne is yaptiniz? Kalacak yer sorununuz olmadi mi?

• Tabiki MİDYAT

• Ben Ankaralıyım.
    Ankara'dan sonra Muğla ve Antalya bence
  • 30 yaşında doğma büyüme ve atadan İzmir'li biri olarak İzmir'in artık eskisi gibi güzel bir şehir olduğunu maalesef söyleyemem. Hele hel trafik sorunu yok mu.. İstanbul'un adı var arkadaşlar gelin o yeşildere, alsancak, güzelyalı, altınyol trafiğini işçıkışları öncesi ve sonrası bir görün..

Bence artık yaşanası en güzel yerler büyük metropoller değil Edirne, Çanakkale, Muğla, Bodrum, Antalya gibi kıyı şehirleri vs. olacak ilerde.

Parası olan bence özellikle Çanakkale'ye yönelsin. İzmir'e Çanakkale'den gelen bir kız arkadaş vardı öyle derdi. Çanakkale hem ucuz, hem havası ve insanları temiz çok güzel bir yer derdi. Ablamın eşi de orada bir dönem görev yapmış o da aynı şeyi söylüyordu.

Şehir değiştirmek isteyen arkadaşlar büyük şehirler harici yerleri de hesaba katsınlar bence.

• Diyarbakır Toplu Konut
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-023BD6D30 -- 31 Ocak 2019; 14:47:48 >
  • Levitasyon123 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum da oralara pek uğramıyoruz.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.