Şimdi Ara

Türkiye'nin En Yaşanılabilir Şehri [ANKET EKLENDİ] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
552
Cevap
4
Favori
31.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki

Türkiye'nin En Yaşanılabilir Şehri [ANKET EKLENDİ]

(En Son Oy Tarihi: 19.11.2024)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yellow Claw kullanıcısına yanıt
    Halen aynı kafadalar. Ben de bir sene yaşadım, haberlerden de biliyorum.

Her yerde çok farklı insan var.
    Mesele oturup konuşmaya gelince nefret ortaya çıkıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyaz1616

Bursada yaşıyorum büyükşehirleri izmir dışında hepsine gittim ufak olarakta bi kaç şehire gittim ama bursa candır yerine göre modern yerine göre tarihi bi yanda deniz bi yanda uludağ bursa farklı biyer bide ulaşımı pahalı olmasa

Bugün yine ulaşıma zam gelmiş.Hem belediye hemde özeller geçiyor halka.Hangisi daha fazla sokabiliriz derdinde.Bursa cidden güzel bir şehir ancak hiç yakışmayan bir belediyeye sahip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayburt.

• Dallas. Heryer çok düzenli çarpık kentleşme yok yüksek binaların olduğu yer belli köy ortamının olduğu yer belli. Kırık bir kaldırım bulamazsın. Birçok kişi bisiklet kullanıyor trafik oldukça az. Yaşamak için çok güzel bir yer tavsiye ederim

Not: Türkiyede yaşanılabilir bir yer olduğunu düşünmüyorum ufkun genişse dallas'a da gidebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRO EAGLE -- 18 Şubat 2017; 12:57:28 >
  • Elbistan&Kadirli

• quote:

Orijinalden alıntı: möhkem

Ankaraliyim, Antalya da yaşıyorum. Şimdiye kadar 11 ilde ikamet ettim. Benim gibi 40'a merdiven dayamis biri için en yaşanabilir şehir kesinlikle Sinop...

Sinop konusunda haklısın ( görmedim duydum, özellikle memurlar için, ), Ankara'nın güzelliği ise Bolu'dan yola çıkıp gezip geri dönmek .
  • Maraş mersin eskişehir.

• Kalbimnasılunutsun kullanıcısına yanıt
    Çok soğuk be hocam

• Deniz ve iklim benim için ilk sırada.Mersinde büyüdüm ve bu ikilinin uyumu çok iyi, şu an Istanbulda okuyorum ve öğrenciliğimde gelebileceğim bana en uygun şehirdi muhtemelen.İş hayatında da bir süre burada kaldıktan sonra Mersin ayarında Akdeniz veya Ege'de bir yere gitmek istiyorum

• Ankara olmadığı kesin ama bana göre mersinde değil çok sıcak tatile gidiyoruz yazlığa temmuzda gidersen yandın zaten klima bile zor kurtarıyo son ayarda eylülde bile sıcak

• Artvin diyenler olmuş.

Topu topu 2 mah. var.

Hopa desen neysede...

Yaşanılabilir deyince benim aklıma riskten uzak ,stabil ve daha az maddiyat ile geçinebileceğin yerler geliyor.

Bir aralar Türkiyenin en yaşanılabilir kenti Trabzon diyorlardı.

Hak vermiyor değilim.

Hem merkezi hemde yazdığım diğer maddelerden birazda olsa barındıran bir şehir.

Ben Sinop 'u çok merak ediyorum açıkçası.

Orada yaşayan forumcu var mı ?

• Eskişehirde yaşıyorum Ankara Kütahya Bilecik Bursa Afyon'a gittim Bursa'yı beğendim yeşil bir şehir

• Çoğunuz gençsiniz burda yazdığınız şehirlerde yaşamayıp küçük bir yer yazıyorsanız duracağınız gün maksimum 2 bilemedin 3 tür Büyükşehire alışan küçük yerde yapamaz yok doğaydı yoksa sakindi onlar 2 3 gün sürer.

Türkiye de

İstanbul

Ankara

İzmir

Bursa

Adana

Antalya

Samsun

Eskişehir

Aydın

İzmit

Yalova

Muğla

Gibi bölgesinin büyük şehirleri ya da lokasyon olarak 1 2 saat mesafede önemli yerlere yakın şehirler dışında şahsen yaşanmaz olarak buluyorum.

Arkadaşlar Samsunda yaşıyorum her ne kadar trafiğinde kalabalığında bunalsan bile evimin yanında metro market var avm ye gitsem inditex grubu var bu bir imkandır ve diyebilirsin ki olsa ne olur ama çok basit bir şey söyledim bu dahada büyür senin ilgi alanına göre şimdi bu tür şeylere alışan insan bundan vazgeçemez yaşlanmadığı sürece hele İstanbula ne kadar sövseniz saysanizda orası dışında hiç bir yerde yapamazsınız kolay kolay.

• ANKARA

ANKARA tabikii

• En güzel şehir ''Ordu''' emeklilik ''perşembe''

Ordulu değilim ama süper bir şehir.......

• Kocaeli

• Babamın gorevi nedeni ile 20 il gezdik

Muğla en cok sevdiğimiz oldu

• Sonu süperdi koptum gülmekten. Allah'ta seni güldürsün.
  • Tiesto55 T kullanıcısına yanıt
    Subjektif görüşler bunlar herkese göre değişir...

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.