Şimdi Ara

Türkiye'nin En Yaşanılabilir Şehri [ANKET EKLENDİ] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
552
Cevap
4
Favori
31.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki

Türkiye'nin En Yaşanılabilir Şehri [ANKET EKLENDİ]

(En Son Oy Tarihi: 19.11.2024)
Giriş
  • Hakkari be dayı özellikle polis için 10 numara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle eskişehir değildir.
  • En yaşanabilir değildir muhtemelen ama şu an Mersin'den yaziyorum. Hava çok güzel güneşli ve ılık. Oturduğum evden 2 dk da deniz kenarına gidebilirken 40 dk da 2 metre kar olan yaylaya çıkıp keyif yapabilirsiniz. Mersin'in geneli böyledir. Nüfusu kadar büyük bir şehir değildir. İlçeleri büyüktür cunku. Ama güzel şehirdir.

• kingocd kullanıcısına yanıt
    Bu ajanlar Nerde veriyorlarmis İngilizce eğitimini

• Bu tip soruları hiç mantıklı bulmuyorum. Herkesin hayat görüşü ve yaşadığı şehirden beklentisi farklıyken böyle en yaşanılabilir şehir tartışması yapmak saçma. Çünkü gördüğünüz üzere neredeyse 50-60 farklı şehir ismi yazılmış. Yaparsın anket, oyların yüzdesine bakarsın o bir fikir verir de böyle Ahmet İzmir dedi, Mehmet Bursa dedi diyerek bir sonuca varamayız böyle göreceli konularda. Burda 1000 sayfa yazı olur Ama en yaşanılabilir şehir tartışması bitmez

• quote:

Orijinalden alıntı: congenial_boy

Bu tip soruları hiç mantıklı bulmuyorum. Herkesin hayat görüşü ve yaşadığı şehirden beklentisi farklıyken böyle en yaşanılabilir şehir tartışması yapmak saçma. Çünkü gördüğünüz üzere neredeyse 50-60 farklı şehir ismi yazılmış. Yaparsın anket, oyların yüzdesine bakarsın o bir fikir verir de böyle Ahmet İzmir dedi, Mehmet Bursa dedi diyerek bir sonuca varamayız böyle göreceli konularda. Burda 1000 sayfa yazı olur Ama en yaşanılabilir şehir tartışması bitmez

Bilimsel bakış

• losttime35 kullanıcısına yanıt
    Tabi ki de bu arada nerelisiniz ?

• flegga34 kullanıcısına yanıt
    Mersin mi ? Uzak dur Diyarbakır'dan 1,5 yıl önce geldim bu memlekete çok pişmanım keşke Surda ölüp gitseydimde bu şehire gelmeseydim. Ne insanı insandır ne havası hava Diyarbakır'dan geliyorum Diyarbakır'da olmayan kürt burda var. Çok sevimsiz bir şehir herkez ağa herkez paşa ama hepsi aç 3 kuruş için 40 takla atarlar. Uzun lafın kısası nerde işe yaramaz adam varsa toplanmış bu şehire belkide ALLAH beni bununla sınıyor olamaz mı ? (Mersin'Li arkadaşlarım kusura bakmasın fakat onlarda sahip çıksaydı memleketlerine ipini koparanı almasaydı)
  • Bursa diyen olmuş Kent meydanındaki suriyeliler Hatay'da yok
  • Kayseri derim Gaziantep in kötü şehir planlamasını gördüm. Ankaranın akşam trafiği ve yokuşlu Mahalleleri. İzmirin kaçak binaları katları. Kayseri şehir planlaması olsun ulaşım olsun insanı bi nevi olsun çok şahane bir şehir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heryeri görmedim ama;

Alanya

Amasra

Sinop

İstanbul ne kadar kötü bir imaj çizse de yeri ayrı. Bu yüzden de Sinop bambaşka. İstanbul; boğazın iki yakası kara. Sinop; karanın iki yakası deniz. Amasra da ona benzer tabi. İmkanları düşünüldügünde Alanya da öne çıkıyor.

• Bende bursaliyim da. Bursadan baska bi sehre gidersem ya izmir olur ya aydin diyodum. Ama bursa demis cogu kisi. Aydin vs izmir vs bursa kim alir sizce ? :D

• Antalya ya da Muğla gerisini kes at

• Pony Hunter kullanıcısına yanıt
    İzmir varken Bursa köy kalır

• En guzel sehirler KONYA-BURSA-IZMIR.

• pürsu P kullanıcısına yanıt
    Sizin fikriniz neresi acaba? Ben de Eskişehirliyim, burası Türkiye her ilde varoş semti vardır, olmalı da. Eskişehir sanayisi bağlı bulunduğu bölgeye göre çok gelişmiştir dolayısıyla fabrikalarda çalışan işçiler tutupta şehrin göbeğinde yaşayamaz. Ayrıca park ve bahçe olarak fazlasıyla yeterli, öğrenci kenti olduğundan kültürel olarak faaliyetleri fazla, gezilip görülecek yerleri tarih kokan binaları, müzeleri; şehrin içinden geçen Porsuk çayı, gondolu, tramvayı, adaları, operasıyla her kesime hitap edebilen bir şehir. Sizin beklentilerinizi karşılamıyorsa(!) birşey diyemem. Yakın zamanda çektiğim Kent Parkın temizliğini gösteren bir fotoğraf vardı, en kısa zamanda arşivimden bulup konuya ekleyeceğim. Doğma büyüme İstanbullu olarak hiçbir bölgesinde böyle temiz ve nezih park göremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pony Hunter

Bende bursaliyim da. Bursadan baska bi sehre gidersem ya izmir olur ya aydin diyodum. Ama bursa demis cogu kisi. Aydin vs izmir vs bursa kim alir sizce ? :D

Kış aylarında Aydın, Yaz aylarında Bursa, Baharlarıda İzmir. Ciddiyim bu konuda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bouforumda yaşanılabilir = kendi zihniyetindeki insanların çokluğudur. Bu forumda mantıklı cevap bulmak zor.
  • 81 ili Anket yapsaydın konuyu açarken dahaki iyi olurdu. İsteyen istediğine oy verirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRebeliousTR

Kayseri derim Gaziantep in kötü şehir planlamasını gördüm. Ankaranın akşam trafiği ve yokuşlu Mahalleleri. İzmirin kaçak binaları katları. Kayseri şehir planlaması olsun ulaşım olsun insanı bi nevi olsun çok şahane bir şehir.

+1 Kayseri yapılaşma da gayet iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.