Şimdi Ara

Türkiye'nin En Yaşanılabilir Şehri [ANKET EKLENDİ] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
552
Cevap
4
Favori
31.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki

Türkiye'nin En Yaşanılabilir Şehri [ANKET EKLENDİ]

(En Son Oy Tarihi: 19.11.2024)
Giriş

Orijinalden alıntı: sparcle

Hocam ben de nilüfere geçen ay taşındım. Neden böyle düşündüğünüzü sorabilir miyim?

nilüferi gezdikçe anlarsınız hocam. Bursanın ilçeleri ve nilüfer diye ikiye ayrılır bence. Hele ki yıldırıma falan gelirseniz nereye geldim ben diyebilirsiniz.
  • Biraz daha detay verebilir misin? Gezdikçe anlarsın derken daha çok aktivite mi var gidip görülecek yer mi çok yoksa insanı mı iyi ?
  • vedatkerem V kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben fıkra anlatmıyorum doğruları diyorum. Haa şu GTX işini abartmış olabilirim. Ama her türlü parçayı şıp diye bulmak mümkün.
  • sparcle kullanıcısına yanıt
    Konu sahibi olarak ve benim de en sevdiğim yer olarak Bursa'yı şöyle tanımlayabilirim sana.

1) Sanayi
    2) Liman
    3) Eğlence
    4) Doğal Güzellik
    5) Yapılaşma
    6) Tarihi

Bu faktörleri bi şehirde toplamak ve bu denli iç içe bi şehir bulmak çok zor. Bursa insanı cana yakındır yabani değildir.

Başıma gelen bir olay Bursa'da:
    Ben: Abi .... ya nasıl gidebilirim?
    Adam: Kardeşim şuradan çık şurdan bilmem nereye gir ordan bilmem ne yap
    Ben: Abi anlamadım valla ya.
    Adam: Atla arabaya kardeşim götüreyim seni ayıp ettin :)

Bu diyalogu kısalttım bu yetmiştir umarım.
  • Kygo2 kullanıcısına yanıt
    Üniversite li olarak nereye gitmmi önerirsiniz sosyal aktivite olarak v,s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayburt
  • Mugla'yi tek geçerim.Ikinci tercihim Antalya olur.

• Balıkesir desem

• Sosyal hayat yok deniyor .acaba istanbulda oturanlar her akşam gece sokaklardami

sosyal hayattan kasıt nedir eğlence hayatımı tiyatro sinema opera balomu

nüfusu 1 milyondan az olan şehirler sosyal değilmi yani

• 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    milanodami oturuyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin

Balıkesir desem

katılırım derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostiki

Valla aslen İzmir-karşıyakalıyım 19 yaşında üniversite okuma bahanesiyle bir ayrıldım yaş oldu 36 tatiller dışında İZmir'e dönüş yapamadım..

Şu an EDİRNE de ikamet ediyorum;bence kesinlikle belli bir yaştan sonra küçük şehir çok çok daha rahat-huzurlu..İzmir e her gittiğimde daha kalabalık daha keşmekeş ve daha pis buluyorum..Park yeri büyük sıkıntı; bide tramvay için her yer şantiyeye dönmüş;yollar daralmış...Allah sabır versin...

EDİRNE aydın-seküler-modern kafalı insanlar için kesinlikle yaşanacak yerlerde ilk sıradadır..

kozmopolit bir yapısı yok; buralarda bölücü kürtler barınamaz;barındırmazlar;suriyeli yok; yobaz fazla yok..olanların da pek sesi çıkmaz..

İstanbula 2 saat; bulgaristan-yunanistan 30 dakika..Evler -kiralar nispeten ucuz sayılır..Yeni ve büyük bir AVM bitmek üzere ki bu eksiklikti...ayrıca bol bol günübirlikçi yunan-bulgar genç yaşlı -hareketli bir şehir..

alkollü restoranlar-meyhaneler de bolca mevcut...ha bi de dezavanatjı yazın sivrisineği boldur...bi türlü çare bulamadılar:)

çok güzel özetlemişsiniz. ben de manisalıyım, izmir'e hakim sayılırım, 4 dayım da izmir'in çeşitli semtlerinde ikamet ediyor,

ilk lisansımı kütahya'da tamamladım, okurken çevre illeri sürekli gezdim tribüncülük aşkından dolayı, bursa, eskişehir, afyon, uşak, ankara, denizli, antalya, balıkesir,

ikinci lisansımı halen kırklarelinde okuyorum, yine tekirdağ, edirne fırsat buldukça kız arkadaşımla vakit geçiriyorum, trakya'da gittiğimiz yerlerde sıcak ve güleryüzlü insanlarla karşılaşıyoruz hep, edirne'ye bayıldık özellikle, çok hareketli ve avrupai şehir izlenimini verdi, mesleğe başladığımda tercihim memleketime yakın diye izmir olacak -allahın tüm emir ve yasaklarını yerine getirenler için bir hediye gibi izmir bence :)- izmir olmazsa ikinci tercihim kesinlikle edirne olacak,

• Kesinlikle 1. Sırada eskişehir olurdu, eskişehiri tam ve hakkıyla gezen birisi olsa başka şehir seçmezdi :)

Favorim Eskişehir.

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

İzmir olduğunu düşünüyorum.

belki biraz daha şehir dışı güzelbahçe-urla falan olabilir ama kent merkezi karşıyaka-alsancak bitik...trafik-otopark büyük sorun..karşıyaka çarşısında hafriyat kamyonları resmen cirit atıyor bütün taşlar kırık-çatlak;suriyelisi-apocusu-barzosu dolu... çok üzüldüm;benim çocukluğumun-gençliğimin izmir inden-karşıyaka sından eser yok...
  • Gebze

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir olabilir bence .

• Eskişehir i tek geçerim.

17 yıl kocaelide yaşadım şimdi istanbuldayım. Ama eskişehir bir ayrı güzel hemde ucuz :)
  • Eskisehir Bursa Izmir en berbati Ankaraydi.Gelismemislik abidesi olarak gelismis diyenler icin konusuyorum.Gezmeye gidelim desen gezebilecegin tek yer sihhiye kizipay arasindaki 500 metrelik kaldirim

• En yaşanabilir şehir iş imkanlarının en çok olduğu şehirdir.

Yani İstanbul.
  • Denizli diyen yok galiba

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.