Şimdi Ara

Türkiye'nin En Yaşanılabilir Şehri [ANKET EKLENDİ] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
552
Cevap
4
Favori
31.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki

Türkiye'nin En Yaşanılabilir Şehri [ANKET EKLENDİ]

(En Son Oy Tarihi: 19.11.2024)
Giriş
  • Ben kafa dinlerim şehir hayatıyla işim yok diyorsanız antalya ve muğlada ki emekli mahalleleri

Öğrenciyseniz eskişehir

Doğayı seviyorsanız karadeniz

Ne büyük ne küçük şehir tam ayarında olsun diyorsanız aydın mersin

Boğazınıza düşünseniz hatay antep urfa diyarbakır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakarya

• izmir de güzel memleket de her yer yobaz gerici dolu.
  • İstatistikler Isparta diyor ama hiç gitmedim

Erzincanın küçük bi ilçesine yeni yerleştim.Ve bu taraf pek iyi değil.

Mersin , Adana iyi fakat yazları çekilmiyor

Aksaray ufak şirin bi yer.Fena değil.

Keza Kayseri de gayet yaşanabilir .

• Kocaeli-izmit

• Mersin tabiki
  • Hayalim Kuşadası/Didim lakin İstanbul'da yaşıyorum ama hiçde yaşanılası bir yer değil çok fazla paran varsa o zaman belki daha iyi olabilir.

Bartın'da okuduğum için aslında burası bir nevi hem mavinin hemde yeşilliğin bir arada bulunduğu bir cennet denilebilir. Baharı, yazı oldukça güzeldir inkum, amasra, güzelcehisar gibi denize kıyıları var. Kışıda kimi yıllar kasvetli kimi yıllar çok hafif geçmektedir. Bu şekilde

• Bursada yaşıyorum büyükşehirleri izmir dışında hepsine gittim ufak olarakta bi kaç şehire gittim ama bursa candır yerine göre modern yerine göre tarihi bi yanda deniz bi yanda uludağ bursa farklı biyer bide ulaşımı pahalı olmasa

• pürsu P kullanıcısına yanıt
    Sorunun cevabı sorunda gizli hocam.

Tamamen öğrenci odaklı olmasının nesi kötü? Bu son derece güzel bir şey ki hep genç bir yaşam var demektir. Gir barlar sokağına her akşam farklı bir barda takıl, sabah kahvaltını adaların olduğu bir kafede yap, istersen Kanatlı'da sinemaya gir, sinemaya girmeden önce aşağıdaki kahvecilerden güzel bi kahve içip yanında güzel bi pasta ye. Tüm bunlar burayı güzel bir yer yapmıyorsa da yüzen tramvaya bin: http://www.habervaktim.com/d/other/t1-005.jpg
  • İzmir Karşıyaka

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa'da yaşıyorum.En gelişmiş ilçesi olan Nilüferde.Şehrin bir kaç güzel gezip görülecek tarafı var.Onun haricinde hiç bir albenisi olduğunu düşünmüyorum.

• ANKARA YENİ MAHALLE VE ÇİNÇİN

• Tabii ki Kahramanmaraş

• Yakında Türkiye'de yaşanabilir bir şehir kalmayacak.Sagolsun hükümetimiz sayesinde her yer Suriye'li oldu.Adamlar müthiş bir hızla ürüyorlar.Nasıl mantık anlamıyorum.Adamlar savaştan kaçıyor yiyecek ekmekleri yok it gibide ürüyorlar.Beb İstanbul'da yaşıyorum.İnanin daha 20 yaşında karı kocanın 3 çocuğu olduğunu biliyorum.Sosyal bir refah devleti olduğumuz için vede Almanya,İsveç ve Norveç gibi çok paramiz olduğu için mülteci kalrdeslerimize bakacaz bakmayada devam edecek.!

İşin özü bu hızla yakında nüfusun Yüzde 10'u suriye'li olur.Emin olun gün gelir bunlarda su an mevcut bölücüler gibi hak ve özgürlük isterler.

Neyse konu dışına çıktım özür dilerim.Demek istediğim yakında bırakın yaşanacak şehir buralar yasanacak ülke bile olmaktan çıkar.Gerci bana göre çoktan cıkmista neyse....

• Istanbul - Sarigöl

• Gezdiğim birkaç günde kaldığım kentler içerisinde Edirne, Çanakkale, Bursa, Antalya sayarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sevket861

İstatistikler Isparta diyor ama hiç gitmedim

Erzincanın küçük bi ilçesine yeni yerleştim.Ve bu taraf pek iyi değil.

Mersin , Adana iyi fakat yazları çekilmiyor

Aksaray ufak şirin bi yer.Fena değil.

Keza Kayseri de gayet yaşanabilir .

Hangi ilce hocam

Kayseri konusunda da katiliyorum. Gayet güzel düzenli ucuz çoğu aradığın ünlü giyim ve yiyecek içecek mekanı var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail.DL

quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

izmir

edirne

tekirdağ

eskişehir

kırklareli

sıralamam bu şekilde, 1 tane edirne yazan çıkmamış edirne harika bir şehir,

Edirnenin neresi harika be hocam gölet belkop yagızcan bi dönemde kıyık da yaşamış biri olarak ilk kıyıkda yaşayıp yagızcan sitelerine geçince hayat biraz güzelleşsede abartı bi durum yok be hocam 😇Şuan kocaelide oturuyorum bir farkı yok bence tekirdağ güzel diyorlar orayada gidemedim çorlu kırklareli maceramda oldu 😇 Kırklarelinin mi vatandaşları meşhurdu 😁

kocaelinde yaşıyorsan demek istediğimi anlayacaksındır, özellikle trakya bölgesinde yaşam çok rahat, insanlar birbirine saygılı, kimsenin işine kimse karışmaz, genelde insanlar çok neşeli, kısaca huzur var,

bunları es geçerek sadece şehrin dış görünüşüne göre hareket edeceksek zaten dünyanın en güzel 20 şehrinden biri istanbul der geçeriz, ama gerçekten içinde ömür tüketilmeye değecek kaç yer var türkiyede, bana kalırsa başı izmir çeker sonra trakya gelir sonra belki eskişehir ve antalya, o istanbul kalabalığında, seviyesiz saygısız kupkuru ankarada ömür mü geçer sence,

• Yaşanacak şehir mı kaldı ? Ya doğulular ya da suriyeliler....

Canım ülkemin şehitlerini talan ettiler. Azınlık haline geldik !

• 404 not found.

Böyle bir şey bulamadık. Bunu mu demek istediniz:?: Türkiyedeki yaşanabilecek şehirler.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.