Şimdi Ara

Türkiye'nin internet hızı belli oldu: Dünyada kaçıncı sıradayız? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
4
Favori
6.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hep fetöcüler yüzünden, ne istediler de vermedik. Akk'yi aşıp aşıp 3Mbit ile ortalamamızı düşürüyorlar. Akk'yi aşınca kullanmayın geri kalan 25 gün ki ortalama düşmesin, böylece ortalamayı 20-30 mbitlere bile taşıyabiliriz. Tek yapılması gereken Akk aşılınca hız 3'e düşünce kullanmamak.

Bir de sanırım Kenya bizi kıskanmıyor.

• Komşumuz bulgaristan 20. sıradaymış
  • ortalama 7 mbps geliyormuş nerde 3 bile yok.8 mbps yi veremeyen firma adil kullanım kotasına takıldığımız halde tam 3 mbps vermiyor 2,8+2,6,2,2 veriyor.

• Haram olsun verdiğim paralar.. reklamlara deli gibi para harcıyor Telekom... altyapı nerede? 3mbit veriyor en çok annemlerin eve ve çok Merkezi bir yer, neymiş bakır kablolar eskimiş, yatırım planı da yokmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zdniz Z kullanıcısına yanıt
    eğer adsl ise zaten yine türk telekom yapmış oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

Mayısdan itibaren hız düşümleri değişecek bakalım gelecek sonuçlarda durum nasıl olacak :)

Onun fazla etkisi olmayabilir. Çünkü çok az kişi fiber kullanıyor.
  • eee 3mbps'e dustugunde kacinci sirada yer aliyoruz peki :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Eskisine göre yine fiber olmasada hiper yaygınlaştı ben 2-3 megabit artar ortalama diye düşünüyorum öyle olursa 71 den 46-56 gibi bir sıralamaya inebiliriz.
  • Yalnız arkadaşlar tehlikenin farkındamısınız,son bir kaç aydır,Donanimhaberde her haberin altına ülkenin durumu ile ilgili bir çok forumdaş mutsuzluğunu ve umutsuzluğunu gösterir yorum yapıyor.Ha ülkemizde herşey kötüye gidiyor o ayrı ama durumu farkeden veya ilgilenmeye başlıyan bir çok insan var. Bu bile bir umuttur,inşallah gençlerimiz apolitik olmaktan tamamen kurtulur da ülkemiz hakettiği yere gider.

• afrikayı geçmişiz oda bir başarı
  • Dünya lideri olamamış mıyız

İlk 10

İlk 20

İlk 30

İlk 40

İlk 50

İlk 60

Neyse ilk yüze girmişiz hüloooo

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

Eskisine göre yine fiber olmasada hiper yaygınlaştı ben 2-3 megabit artar ortalama diye düşünüyorum öyle olursa 71 den 46-56 gibi bir sıralamaya inebiliriz.

ADSL hala çoğunluğu oluşturuyor. Belki dediğiniz gibi küçük bir değişim olabilir.
  • Sorsan reklamlarda dünyanın en hızlı interneti... Anca TESTLERDE, zağ.

• Herkes ağlanacak halimize gülmüş.

Bu işler Afrika ülkesi olmakla ya da Avrupa ülkesi olmakla olmuyor. Hizmeti müşterine ve vatandaşına en iyi nasıl ulaştıracağına kafa yormuyor kimse ülkemizde maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 14 Mart 2017; 21:41:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • utanmasalar afrikanın gerisinde kalacağiz ortalamada afrika bile 10 ülke gerimizdeyken bizim ülkede daha teknoloji falan gelişeeceği yok yurtdışında eskiyenler bize geliyor
  • Bide fiyatlarda farklıdır.Burda 25 mb hızla sınırsız internet almak istersen dünyayı ödemek lazım.Türkiye de hizmet çok kötü.reklamlarla olmuyo bu işler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortalama yükselsin diye 3mbitten 50mbite geçtim bi gram fark etmemiş

• istikrara bak sen sürünüyor. bunu birtek bizim ülkemizdeki kenyalılar farkında değil....?????

• akk yüzünden böyle çıktığını düşünüyorum. büyük çoğunluk ayın yarısını 3 mbps ile geçiriyor. akksiz baksalar 15 mbps çıkar diye tahmin ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.