Şimdi Ara

TÜRKİYE PS STORE OYUN ALMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başka bi konu daha var forumda ama onu hortlatmak yenine yenisini açtım.Şimdi gelelim sorunuma
    shank oyunu demosu çok sevip satın alalım dedik ama satın aldıkmı alamadıkmı belli değil store bi adres takıntılığı olduğu belli zaten.Kredi kartı bilgilerini adresi sonunda sağlam girip işlemi bitirdim ama sonucunda bişey çıkmadı burdaki konu eğer sorun olmadıysa oyun ps hdd sinemi yükleniyor yoksa kargoyla filan gelmesi söz konusumu?O satın alırken ki aşamayı anlatırsanız yada sorun yaşamış olanlarınız bilgi verirse çok sevinirim

• kredi kart ı bilgilerinden sonra adres bilgilerini yazarsın. Eğer onu da yazdıktan sonra "update complete" yazarsa bilgileri doğru girmişsiniz demişsinizdir.

Daha sonra PS Store'dan ürünü satın aldıktan sonra hemen inmez. PS Store sayfasında sağ üst köşede "view downloads" var. Onu tıklarsanız indirdiğiniz demolar ve satın aldığınız oyunlar gözükür. Aldığınız oyunun üstüne gelip "download"ı tıklayın. Yani PS Store'da kargo olayı yok. Sadece inidrirsiniz. Bu arada şunu da söyliyim. Sizde olmayan bir oyunun ek paketini alamazsınız. Mesela sizde Red Dead Redemption oyunun kendisi yoksa örneğin Undead Nightmare ek paketini indiremezsiniz. Yani indirirsiniz fakat biryerde gözükmez. Zaten oyunun kendisi olupta indirseniz bile indirdiğiniz demolar gibi değilde, oyunun CD'sini takıp oyunun içinden açmanız gerekir.

Umarım yardımcı olmuşumdur

• Teşekkür ederim dostum demekki hata olmuş çünki başka bişey yazdı bende x basmıs bulundum kapandı
  • ya arkadaşlar şu adres seçimi nasıl oluyor street adres 1,2,3 e neler yazıcaz biraz bilgi verseniz deli olucam kredi kartını kabul ediyo adrese takılıyor
  • NightSLayer kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben satin aldim ama bulamiyorum dowland yerini yardimci olursaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satın aldıgınızı ps storeden bulun zaten download yazar inmeye başlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.