Şimdi Ara

Türkiye Turu Projesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzunca bir süredir bunu planlıyorum, gezmem gereken yerleri tespit ediyor ve bir program çıkartmaya çalışıyorum. Geziye bir aksilik olmazsa Haziran'ın ilk haftası İzmir'den yola çıkarak başlayacağım Antalya, Anamur, Mersin, Adana, Antep, Urfa, Malatya , D.bakır, Adıyaman'a gidip oradan Karadeniz'e sonra da Marmara'a Bölgesine geçmeyi planlıyorum.. Amacım fotoğraf çekmek, ve cektiğimiz fotoğraflardan bir sergi oluşturmak, Hacettepe Üniversitesi öğrencisiyim ve Fakülte Dekanı'da bu sergiyi Güzel Sanatlar Fakültesinde açmak için ellerinden geleni yapabileceğini söyledi. Gezinin detaylarıyla ilgilenen arkadaşlar varsa, mesaj atabilirler veya facebooktan taygunozb@hotmail.com adresinden ekleyebilirler.

Not: Eğer konu yanlış yerdeyse taşınmasını rica ediyorum, hepinize iyi forumlar.

• Hayalimdeki gezi aslında ama tek farkla, bunu at üzerinde yapmak isterdim.. Evliya çelebi hesabı.
  • Kullandığınız ekipman nedir?

Umarım güzel kareler çekersiniz
  • Benim de hayalimdeki proje bunu eninde sonunda gerçekteştirecem, benim gezimin asıl amacı gezip görmek fotoğraf çeksek fena da olmaz yani
    lakin şimdi imkanlarım el vermiyor.
    Umarım siz bu projenizi hayata geçirirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Kullandığınız ekipman nedir?

Umarım güzel kareler çekersiniz

Nikon d90 'ım var

18-200 VR II ve 35 mm 1.8 nikkor lens tripod + filtreler
  • Umarım güzelkareler çekersiniz.Buradan da görmek isteriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Hayalimdeki gezi aslında ama tek farkla, bunu at üzerinde yapmak isterdim.. Evliya çelebi hesabı.

bende istiyorum ama leica üzerinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Umarım güzelkareler çekersiniz.Buradan da görmek isteriz

Gezi bittikten sonra sergi bile açma planım var, tabii ki göreceksiniz ^^
  • geniş açı lens ihtiyacı hisedeceksiniz bence.
    hayırlı olsun
  • Bende bisikletimle böyle bir tur yapmak istiyorum umarım nasip olur.hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeofizikci

geniş açı lens ihtiyacı hisedeceksiniz bence.
    hayırlı olsun

kesinlikle katiliyorum.
  • çok güzel, çok imrendim :) umarım gerçekleşir. ben de böyle bir şeyi çok istiyorum ama, navigasyonu berbat biri olarak pek kendime güvenmiyorum :)

proje harika. türkiye'yi bisikletle gezen, her cts disko kralı'na bağlanan bi eleman vardı. onun amacı fotoğraf değil de gezmek ve insan tanımak, misafirperverlik ile geçinilebilecek kadar cömert bir yerde yaşadığımız göstermekti. onu da çok beğenmiştim.

yanlız madem böyle büyük ve güzel bi proje var, 18-200'le 1-0 yenik başlamayın. diğer lens güzel. ama 18-200'ü satıp bi 16-85 alın ya da duruma göre 10-20 türü bir süper geniş.
  • Bisikletçiydim ben de eskiden. Türkiye turu yapan arkadaşlarım vardı, bir gün ben de yapacağım diyordum kendi kendime. Ama trakya turunun ötesine geçemedim o sıralarda lisede okumamdan dolayı
    Şimdi sizi görünce kıskanmadım değil açık konuşmak gerekirse İnşallah en çok keyif alacağınız şekilde bitirebilirsiniz turunuzu. Uzun süredir düşünüyorsanız mutlaka planlamalarınızı yapmışsınızdır fakat 1-2 bisikletçiyle görüşüp tavsiye almanız iyi olur bence. Ne gibi zorluklarla karşılaşabilirsiniz, nerede konaklanır, ne yenir ne içilir vs. Turu bisikletle yapmasanız bile tavsiyeleri çok işinize yarayabilir
    Şimdiden başarılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.