TÜRKİYEDE BREMBO SATAN YER
-
-
Aracın bakımını 20TL daha ucuza yaptırmak için 40 takla atan DH ölücüleri arasından Brembo fren konusunda bilgi verecek birisi çıkacak mı bakalım.
-
Bende merak ediyorum İNŞALLAH boş muhabbet yapanlar gelmez 😄 -
Driven34 ve MMPOWER'da olabilir belki bi sorun derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GünahÇıkartanİmam -- 7 Ekim 2020; 17:59:43 > -
Çekirdeğimi aldım bekliyorum... -
Araç nedir ?
Sen şu sürekli konu açan arkadaş değil misin ya sıkılmadın mı ? Birşey yaptırdığında yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 7 Ekim 2020; 19:32:45 > -
1.3 Multijet Egeamla yorumlari okumaya geldim -
Kendi 1.4 tsi passatım için de bakmaktayım... bulursanız ben de almak isterim -
quote:
Orijinalden alıntı: zeytinkoyAracın bakımını 20TL daha ucuza yaptırmak için 40 takla atan DH ölücüleri arasından Brembo fren konusunda bilgi verecek birisi çıkacak mı bakalım.
Araç ne Subaru filan mı peki, hangi araç için arıyorsanız yurt dışından direk kendiniz getirebilirsiniz aracıya gerek yok. Kredi kartı ile ödeme sonrasında 10-15 gün gelir,gümrükte vergisi çıkar ödersiniz o kadar. Araç sizin üzerine kayıtlı ise prosedürler ile uğraşmıyorsunuz,gümrüğe takılsa bile ruhsatı gönderdiğiniz anda işler otomatik olarak ilerlerde. Kısacası araç kimin üzerine ise kargo onun adına olsun.
Gelelim ülkemizde nerede bulursunuz, İstanbul'dan biraz uzağım ama Subaru ve Audi grubuna modiye işleri yapanlar getirtirler. Genelde Subaru sahipleri brembo kitleri kullanır.
-
Brembo fren kitine ihtiyaç duyacak kadar ne yüklediniz aracınıza ?quote:
Orijinalden alıntı: 2jz1993
Kendi 1.4 tsi passatım için de bakmaktayım... bulursanız ben de almak isterim -
Yüklemeye gerek yok ki ( yazılımlı 180 hp. ) iyi durmak istiyorum sadece. Delikli disk frenler en iyisi -
Delikli disk istiyorsanız zimmermann öneririm Alman malı ve çok kaliteli Balata olarak ebc bakabilirsinizquote:
Yüklemeye gerek yok ki ( yazılımlı 180 hp. ) iyi durmak istiyorum sadece. Delikli disk frenler en iyisi -
Evet zimmermann baktım passat’a da var ancak fiyatlar inanılmaz pahalı , ebc stoklards yok zaten. -
Ben Disk olarak kullanıyorum aşırı memnunum ses falanda yok. Balata ebc zor bulunuyor evetquote:
Evet zimmermann baktım passat’a da var ancak fiyatlar inanılmaz pahalı , ebc stoklards yok zaten. -
Bakmak lazım :( -
balataları rendeliyor namussuz.
-
Maslak Bozkurt Ticaret satıyor -
Aynen öyle... -
Araç şuan 182 hp stock stage 1 yapmayı düşünüyorum yani 230 hp civarlarına çıkacak -
Brembo gereksiz o güçlerde üstteki arkadaşa tavsiyede bulunmuştum o ayarda bir setup yeterli olacaktır.quote:
Orijinalden alıntı: berkayatakav
Araç şuan 182 hp stock stage 1 yapmayı düşünüyorum yani 230 hp civarlarına çıkacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 7 Ekim 2020; 22:26:59 >
Aracın bakımını 20TL daha ucuza yaptırmak için 40 takla atan DH ölücüleri arasından Brembo fren konusunda bilgi verecek birisi çıkacak mı bakalım. |
Araç nedir ?
Sen şu sürekli konu açan arkadaş değil misin ya sıkılmadın mı ? Birşey yaptırdığında yok |
Aracın şu an dyno'da 182 ps veriyor mu ki sen 230 ps alacağına inanıyorsun? Yazılımcıların gazına gelme, daha önce konu açtığın parçalara ihtiyacın yok... 9 saniyede 100 yapan arabanın nesine brembo takacaksın |
180-200 hp araç için alacagın kit aracı daha iyi veya daha kısa mesafede durdurmayacaktır. hatta sürerken stok disk kaliper seti ile brembo aradakı farkı anlaman bile zor olur. fren daha iyi tutsun istiyorsan bunun ilk yolu yumuşak hamurlu lastık almandır. lastik ne kadar iyi yol tutarsa tepkilerini ölçmen o kadar kolay olur. lastıkler ile beklediğin fren performansını alamassan sonra gel tekrar fren kiti konusunda yardımcı olmaya çalışırız. |
Benzer içerikler
- ford courier ikaz lambaları ve anlamları
- saf su antifriz
- plastik duba arabayı çizer mi
- 1.3 qashqai yakıt tüketimi yorumları
- cam tavan araba alınır mı
- togg ortakları ayrıldı
- haval türkiye"ye gelecek mi
- nissan qashqai e-power teknik özellikleri
- huawei aito m9 türkiye fiyatı
- adac testi geçen oto koltukları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X