Şimdi Ara

Türkiyemizde istediklerimiz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Ülkemizde olmasını istediğiniz şeyler nelerdir?

Ben ilk olarak; Nerede ve ne okuyor olursa olsun bütün üniversite öğrencilerine her ay hibe verilmesini isterdim.

İş güvenliğinin ve asgari ücretin artmasnı isterdim.

Katillerin bulunmasını ve özellikle ağır suç işleyenlere hakettiği cezanın verilmesini isterdim.

Ülkemizi yeşillendirmek adına herkesin birer tane ağaç dikmesini isterdim.

Herkesin ayda 5 tl veya daha az para yatırabileceği ülkenin ortak bir hesabı olmasını ve bu hesaptaki paraların yardıma muhtaç kardeşlerimize dağıtılmasını mamafih toplumun refah seviyesinin artmasını isterdim.

Yaşanabilir Türkiye için benim ve eminim sizlerin de çokça fikirleri vardır. Ama bizleri ne iktidar, ne muhalefet ne de başka bir kurum dinler. Türkiye'nin geleceği biz gençleriz. Güzel bir gelecek için yazın fikirleri kardeşim. Bu fikirleri hayata geçirmek için ne yapabiliriz diye düşüneceksiniz elbet. Öncelikle düşünelim ve paylaşalım. Gerekirse birkaç seneye parti bile kurarız. Ya da düşündüğümüz şeyleri aramızda gerçekleştiririz. Bir'den bin oluruz. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarianoVero -- 11 Temmuz 2015; 0:31:07 >

• Maaşların ciddi oranda artması
    Çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve çalışma saatlerinin düşürülmesi
    %150 ötvnin kaldırılması
    Toplum baskısının bitmesi

Bunlar oldumu zaten gerisi çorap söküğü gibi gelir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ilk olarak yolsuzlugu usulsüzlügü önlemek lazım..Cünki bir ülkenin hırsızları meşru ise ve de mevki sahibiyse senin o ülke hesabında hortumlanır...Ülke yönetimi görevinden rant saglıyorsa senin millet olarak yapacağın tüm finansal birikimler dolaylı olarak onların cebine girer..Türkiyeyi yöneten kisiler gercekten ülkesi icin calısacak insanlar oldugunda bu ülke ansızın ekonomik bir kalkınma yapabilir..Anlıycan elindeki kova ne kadar büyük olursa olsun dibinde bir delik varsa tasıdıgın su hep boş yere akacaktır...Önce açıkları kapatmak lazım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizler gibi düşünenleri görmek güzel. Ama bu millet uyuyor. Uyudukça hakkı yeniyor,soyuluyor.
  • Öncelikle Yolsuzluk dosyalarını yeniden piyasaya çıkartıp suçluların cezasını çekilmesi isterdim
    Herkez Anayasa Kurallarına uymasın isterdim. Hak Hukuk ve adaletin üstün olmasını isterdim
    Modern bir toplum körelmemiş okuyan ve bilinçli bir insan isterdim.
    Maaşların düzene girmesini isterdim ve gereksiz bir çok vergi var herkezin hukuka ve adalete uymasını isterdim
    ve insanların geçmişini çok iyi bilmesini neler kaybettiğini neleri kazandığını bilmesini isterdim.
    Teknolojiye önem verilmesini isterdim. Siyasetin aşırı kızgın olmamasını isterdim.
    Daha bir çok var hangisini sayayim

VE EN SONDA BU ÜLKENİN KIYMETİNİ BİLMESİNİ İSTERDİM!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denuvo -- 11 Temmuz 2015; 0:42:11 >
  • Istiklal Mahkemeleri kurulmalı bu mahkemelerde hainler yolsuzluk sapıklık kaçakçılık vb gibi ağır suçlular idam cezasına çarptırılmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Megrel53

Istiklal Mahkemeleri kurulmalı bu mahkemelerde hainler yolsuzluk sapıklık kaçakçılık vb gibi ağır suçlular idam cezasına çarptırılmalı

Toplumun büyük kısmı sapıtmış hocam. Yolda yürürken, toplu taşımada veya herhangi bir yerde sadece 10 dakika erkekleri izle gözler sürekli belli yerlerde. Halkımızın bilinçlenmesi gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bizim Toplumu Anlamıyorum
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adalet olsun yeter gerisi kendiliginden gelir zaten

• İsveç Halkını bizim ülkeye 5 seneliğine getirsinler.İzleyip öğreniriz nasıl insan olunur.

• quote:

Orijinalden alıntı: QuickMaka

İsveç Halkını bizim ülkeye 5 seneliğine getirsinler.İzleyip öğreniriz nasıl insan olunur.

Ah ah isvec karaparayla doner calisan bir ulek degilki neden bu akdar buyutuyorsunuz bu ulkeyi dunyada ne buyuk kara para isvecte doner daha 1970 e kadar cocuk isciler vardi

ovmeyin bunlari adam yazmis bilmem yuzde kac otv kaldirilsin burasi avrupami kisi basi ek vergi alinsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MalcolM-X-

quote:

İsveç Halkını bizim ülkeye 5 seneliğine getirsinler.İzleyip öğreniriz nasıl insan olunur.

Ah ah isvec karaparayla doner calisan bir ulek degilki neden bu akdar buyutuyorsunuz bu ulkeyi dunyada ne buyuk kara para isvecte doner daha 1970 e kadar cocuk isciler vardi

ovmeyin bunlari adam yazmis bilmem yuzde kac otv kaldirilsin burasi avrupami kisi basi ek vergi alinsin

Ben 3 ay Stockholm'de yaşadım yeterli oldu bana keşke oralarda doğsaydım dedim kendi kendime hayırlısı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MalcolM-X-

quote:

Ben 3 ay Stockholm'de yaşadım yeterli oldu bana keşke oralarda doğsaydım dedim kendi kendime hayırlısı.

orda yasaman lazim 3 ay gidip incigini boncugunu gormekle yetmiyor :) bende orallardayim su an is yapiyorum

yuksek vergileri var ve karaparanin bas merkezidir dunyanin para beynidir isvec sadece bankalariyla bilinir merkezdeki araballarin cogunu gormussundur bi cogu sirket ustunden alinip bi sure kullanilip geri verilen araballardir

mesela soyle dusun sahte bir sirket aciyorsun arabaya ihtiyacim var diorsun devllette vergi verdiginde arabayi aldigin icin devlet senden vergi almiyor araba vergisini vede araba parasini bedavaya gelior ama sirketi batti gosterdiginde arabayi devlet geri aliyor uzun hikaye Yani avrupayi gzounde buyutme eskiden osla eywallah tamam gecmiste 1 mark 35 lira oldugu zamanlar burallarda insan doluydu simdi cogu genc beyin turkiyeye akin ediyor

Buraninda kendine gore ozeligi var ama genel oalrak istanbulda bisi beceremeyen adam dunyada hic bi yerde bisey beceremez emin ol istanbulda yasayan bir adam dunyada nereye gitse yabanilik cekmez

• O kısımdan hiç incelemedim senin gibi derin değilse daha yüzeysel baktım.Tanıştığım insanlar rahat sokaklar tertemiz çoğu akıcı şekilde İngilizce konuşuyor özellikle kimse kimseyi takmıyor farklı caddelerde oturdum gezdim herkes kendi dünyasında Hoşuma gitti uçaktan inince hemen hayatın gerçekleri karşıma çıktı dilenciler 20 saniyede bir kornaya basan minibüsçüler sokak ortasında tüküre tüküre gezen gençler daha neler neler.Varsın olsun kara para ama orada gördüğüm Rahatlık olsun yeter bana bilgilendirme içinde teşekkür ederim.

• Kaçan kaçana ülkeden geri dönüşlerden bahsediliyor.Ben geri dönen kimse görmedim,dönenler pişman birçok kişi de gitmek için uğraşıyor. Yurtdışında çalışmak zordur tabi bir baltaya sap olamamış sonra da burada dayısı vasıtasıyla kebap işleri kapanlar tabi dönerler geriye.

Volvo,Saab,Scania,birçok demir çelik markası,silah teknolojisinde üst düzey bir ülke ülkeden bahsediliyor, kara paradan, devletten vergi kaçırarak araba almaktan bahsediliyor. Ülkeler karıştı diyeceğim ama bunların olduğu ülke zaten burnumuzun dibinde. Çil çil altınlar,nereden buldun yasasının kaldırıldığı,çoğu arabanın şirket üzerine kayıtlı olduğu,gayri safi milli hasıla artarken maaşların alım gücü olarak aynı kaldığı ( Merkez bankası sitesinde alınan veriler bunlar,sağdan soldan da değil) ülkeyi gidip uzaklarda aramanın anlamı yok.

Neyse fazla yazmanın anlamı yok.Durum ortada zaten.Alt tarafı bir cep telefonu,dizüstü bilgisayarı alabilmek için 6 aylık maaşımızı vermemiz gerekiyor o da normal bir işte çalışıyorsanız,asgari ücretli iseniz unutun gitsin ya da 3-4 sene borç ödersiniz artık.

Bu da taze taze haber,gerçi kara paranın adı kaynağı belirsiz para olmuş ya neyse olacak o kadar da

http://www.sondakika.com/haber/haber-turkiye-ye-kaynagi-belirsiz-para-girisinde-rekor-7499152/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 11 Temmuz 2015; 12:54:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Kaçan kaçana ülkeden geri dönüşlerden bahsediliyor.Ben geri dönen kimse görmedim,dönenler pişman birçok kişi de gitmek için uğraşıyor. Yurtdışında çalışmak zordur tabi bir baltaya sap olamamış sonra da burada dayısı vasıtasıyla kebap işleri kapanlar tabi dönerler geriye.

Volvo,Saab,Scania,birçok demir çelik markası,silah teknolojisinde üst düzey bir ülke ülkeden bahsediliyor, kara paradan, devletten vergi kaçırarak araba almaktan bahsediliyor. Ülkeler karıştı diyeceğim ama bunların olduğu ülke zaten burnumuzun dibinde. Çil çil altınlar,nereden buldun yasasının kaldırıldığı,çoğu arabanın şirket üzerine kayıtlı olduğu,gayri safi milli hasıla artarken maaşların alım gücü olarak aynı kaldığı ( Merkez bankası sitesinde alınan veriler bunlar,sağdan soldan da değil) ülkeyi gidip uzaklarda aramanın anlamı yok.

Neyse fazla yazmanın anlamı yok.Durum ortada zaten.Alt tarafı bir cep telefonu,dizüstü bilgisayarı alabilmek için 6 aylık maaşımızı vermemiz gerekiyor o da normal bir işte çalışıyorsanız,asgari ücretli iseniz unutun gitsin ya da 3-4 sene borç ödersiniz artık.

Bu da taze taze haber,gerçi kara paranın adı kaynağı belirsiz para olmuş ya neyse olacak o kadar da

http://www.sondakika.com/haber/haber-turkiye-ye-kaynagi-belirsiz-para-girisinde-rekor-7499152/

Ya böylelerini kale almayın zaten bu üye koyu akp yanlısı ve şeriatçı forumdada atatürke hakaretler etmişti zaten nedense hep bu tiplere göre
    avrupa batmıştır 3 yıldır avrupada yaşıyorum avrupadaki imkanlar türkiyeyle kıyas bile edilemez
    Akplileri bilirsin onlara göre türkiye dünyanın en refah ülkesidir ve avrupa batmıştır güya ulan avrupa batsa en başta türkiye batar
    Banada devlet yiyicisi demişti utanmadan bu üye oysaki yasal yoldan devlet yardımı alıyorum
    Tabi klavye arkasında atıp tutmak kolay onlar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 11 Temmuz 2015; 13:10:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.