< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TÜRKİYENİN EN BÜYÜK PROBLEMİ HALA SORUMSUZCA ÇOCUK YAPANLAR
-
-
TR'nin 1 numarali beka problemi. Hayir Finlandiya gibi egitim sistemin olur da ona guvenirsin. Sen ne egitim verebiliyorsun okullarinda, ne sahip cikabiliyorsun yetimine oksuzune, hangi akla hizmet millet cocuk yapsin istiyorsun?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bunu yazanların ben ülkede bulunan etnikler olduğunu sanıyorum. kedi köpek beslesin mi Türkler he mırrrooo ?
-
Saolsun reisimiz bol bol ,suri ,iraqi, afgani kimi yamyam kimi hindu kimi bilmem ne bela irkindan ithal etmektedir musterih olunuz..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güç dengesi elinde olduğu sürece sorun yok.
gazneliler 150.000 asker kuvvet olarak 3 milyon iranlıyı kontrol ettiler. savaşı ise sabutay'ın türk atlılarına karşı kaybettiler. karakıtay birlikleri mahvettiler.
-
tamam senin düşüncendir ama bunu sübliminal olarak yansıtmak
işte böyle tipler genelde Türk değil de etnik kökenden oluyorlar. teknolojinin gelişmesi ile Türkçeleri de düzgünleşmiş olduğundan ayırt etmek zorlaşmış. tabi dış görünüş o kadar belli etmiyorsa. o yüzden forumda veya sosyal medyada böyleleri ayırt edemiyorsun.
ayrıca iran tarafında 30 milyon Türk var. suriye ırak 500.000 türkmen. kafkaslarda 20 milyon Türk var. istersen bir gecede değiştirirsin herşeyi. ama işte dediğin gibi iş politik atılımlarda bitiyor.
bilgi: twitter hesabının profil bilgilerine bak. bunlar liberal da olmuşlar. Yani "yeşil". tıpklı yeşil hdp gibi yani son adı ile dem diyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
ben sana olumsuz birşey yazmadım. sadece durumu biraz detaylandırdım. işimiz zor.
anayasa'yı eleştirenlere bak. akp'den hep o ırktan olanlar eleştirmekte. diğer hüdapar adında sünni hizbullah'ın ne olduğu ortada zaten.
-
En büyük sorun cahillik , eğitimizlik. Bu sorunun kökleri baya eskiye dayanıyor cumhuriyetten çok daha eskiye. Avrupada yaşanan aydınlanma çağını es geçtik, üstüne daha da cahilleşip bilimden, eğitimden iyice koptuk. Atatürk 20 senelik reform sürecine, geri kaldığımız 300 seneyi sığdırmaya çalıştı hayatını feda ederek. Yapabileceğinin en iyisini yaptı, altyapıyı hazırladı , kendisinden başkası da bunu yapamazdı zaten. 1940 ların sonuna doğru devrimlerin altı oyulmaya başlandı. 1950'den sonra da planlı olarak Atatürk'ün temelini attığı tüm cumhuriyet hedeflerinden şaştı. Şuanki durum da ortada
-
Çocuğunu şu ortamda büyüsün isteyen varsa zaten cidden problemlidir bence. Yolda bıçaklanır mı ? Ev kirasını verebilir mi ? Okulda dayak mı yer ? Mahallede zorbalık ? İş bulabilir mi?
Sisteme köle yapmak istiyorsanız buyurun yapın. Ondan sonra çocuğum bana niye beddua etti der durursunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derlemeler -- 23 Eylül 2024; 1:30:46 > -
Zaten cahil toplum istiyorlar. Şakşakçı sorgulamayan.
-
Yaşlı nüfusumuz artıyor. Genç nüfus azalıyor. Yabancı ülkeler de artık doğumu teşvik etmeye başladı. Bir süre sonra sıkıntı olacak çünkü.
-
sen hayatta başarısızsın diye herkes başarısız olucak diye birşey yok, 3-4 çoğalan akrabalarıma bakıyorum çoğunun keyfi yerinde statü yapmışlar,eğitimleri çok iyi, kazançları çok iyi, tatilleri o biçim siz kendinize yanın
dershane temizlikçisi çaycısı kızı olup koca bankada müdür olan çeşme bodrum gucci london paris dolanan yakınım var orası biraz size kalmış sadece ülkeyle alakalı bir şey değil ne oldum değil ne olucam demeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Eylül 2024; 12:26:0 > -
Ureyenlerin problemi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Devlet okulunda idareciyim. O kadar saldım çayıra çocuk var ki. Yasa ve yönetmelikler de onları öyle güzel koruyor ki anlatamam. Sizin çocuğunuza biri sataşırsa, bulaşırsa o işi siz çözün. Okula bırakmayın. Bırakanlar neden öyle dediğimi acı şekilde öğrenirler. Biz de çok pis kınıyoruz kötü öğrencileri mesela. Bilmem anlatabildim mi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Saolsun reisimiz bol bol ,suri ,iraqi, afgani kimi yamyam kimi hindu kimi bilmem ne bela irkindan ithal etmektedir musterih olunuz..
|
Benzer içerikler
- kürtler atatürk"ü sever mi
- dream games maaş
- singapur pasaportu neden güçlü
- nagehan alçı"nın ilk eşi emre
- cumhurbaşkanı resmi nerelere asılır
- reeder nerede üretiliyor
- türkiye"nin en büyük fabrikası
- 2025 model arabalar
- en zengin ülke
- disney plus üyelik iptali
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X