Şimdi Ara

Türkiyenin en kaliteli ve iyi forumu Donanımhaberdir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazen bazı moderatörlere kızsamda Türkiyenin en iyi ve kaliteli forumu burası.
    Her branşta var görevini kötüye kullanan ya da yanlı davranan.Zaten %100 adil bir forum mümkün değil.

Diğer forumlardada hesabım var.İsim verip reklamlarını yapmayacağım bazı forumlarda virgül koymadın diye banlarlar bazılarında kafalarına göre komple kategori banı falan atarlar.Buradada hatalı kararlar alınsada olayı kişiselleştirme olayları daha az,karşında muhatap oluyor.Bazen verilen banları geri çekiyorlar.

Ben zaten eskiden beri burayı çok severim.Bazen forumdaki adaletsizliktende şikayet etsemde diğer forumlardaki saçmalıkları görünce şikayet ettiğim konuları daha az görmezlikten geleceğim bundan sonra...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Forum öldü, uyanda balığa gidelim. O beğenmediğimiz forumlar bile şuan bu forumdan daha aktif.

• Yönetim diğer insanlarla uğraşan ruh hastalarını gönderirse burası iyileşir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 21 Ocak 2025; 22:32:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bundan 5 sene öncede forum öldü diyordunuz.Bu forum sadece konu dışından ibaret değil.Benim en az baktığım kısım hatta.

DH ye ister bağımlılık de ister gönülden sevmek.Sevmesekte nefrette etsek ayrılamıyoruz.Diğer forumlarda bu aidiyet yok

• Sene 2006-2013 arasiymis gibi mi davraniyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumumuz az farkla değil açık ara en iyi, en düzgün forum sitesi ülkemizin. Tartışmaya açık bile değil bu konu. Çok güzel, çok düzgün, çok yardımsever, çok iyi ve gerçekten farklı konularda çok bilgili insanlar var gerçekten burada. En büyük sıkıntımız ergenler ve kendini bilmez bazı tipler. Şahsen burdan daha fazla herhangi bir konu ile ilgili bilgi edinebildiğim, net ve konu ile ilgili ince detayları da keşfedip öğrenebildiğim başka bir forum yok. Ne zaman işim düşse birileri dönüş yapıp yardımcı olma peşinde herhangi bir çıkar gözetmeksizin. 2008 den beri üyeyim, 2006 dan beri takılıyorum buraya. İnşallah daha ileriki zamanlarda da daha iyi yerlere gelir forum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • en iyi midir bilmem ama, günümüzde DH'in asıl sıkıntısı kullanıcı sayısının "all time low" seviyelerde olması. onun dışında forumdaki seviye bence çok iyi. umarım varolan kullanıcılar da ayrılmazlar. böyle devam etse süper bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyanın en iyi şeyi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en iyi midir bilmem ama, günümüzde DH'in asıl sıkıntısı kullanıcı sayısının "all time low" seviyelerde olması. onun dışında forumdaki seviye bence çok iyi. umarım varolan kullanıcılar da ayrılmazlar. böyle devam etse süper bence.

• Ua-87 kullanıcısına yanıt
    hocam "ayrılamıyoz" diyosunuz ama forumdaki günlük takılan üyelerin ortalama sayısı 10 sene öncekine kıyasla 500 kat falan azalmıştır tahminimce.

yani eskinin dev forumu şuanda "forumcuk" oldu sanki yanılıyo muyum? forumu aşağılamak için demiyorum. insan sayısının azlığı bana öyle düşündürüyo.

bu yüzden diyorum inşallah varolan üyeler de kaçmazlar.

• Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Şu artı bir el işareti yerine daha etkili olsun. Diye böyle yaptım hocam

O artı bir pek etkili değil gibi

• Yersen. 

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Sebebi ruh hastaları.

• Buranın ölüsünün bile Sansürcü Amerikanist güdümlü Sosyal Medyadan Redditten Youtube'dan iyi olduğu kesin. Bazen boş yapanlar olsa da en azından kendi memleket meselelerin tartışabileceğimiz bir ortaö. Oysa Günümüzdeki Amerikan güdümlü internet Sansürcü Sjw woke çöplüğü olmaya devam ederken... Burdaki moderatörler en azımdan daha töleranslı hayır noktalama işareti kullanmadın diye değil Teknopattaki yazım kurallarını destekliyorum iyi birşey. mevzu daha çok şu AI güdümlü sansürcülük beni delirtiyor Youtube'daki gibi veya redditteki gibi cancelculture daha büyük sorun fikir özgürlüğüne doğrudan müdahale olduğu için.... ama burda kökten Yasaklama faşistlik Cancel Culture yerine küçük cezalar vererek ahlaki olarak düzeltme anlayışı var. Ağzım biraz bozuktur ayarım bazen kaçıyor ama birdahaki sefere daha dikkat edeyim diye mahcup hissedip dikkat ediyorsun..

• Bura bitti artık kabul edin. Bizden sonra kaydolan ergenler bile gelmiyor artık. Bundan sonra yapılacak en doğru şey birbirimizin suratına tükürüp hesapları silip defolup gitmek.

• Eskiden forum daha kotuydu ciddi birsey yaziyordun birileri gicik pusuda bekliyordu..

Bence bu hali daha iyi

Biz bizeyiz fenami

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 22 Ocak 2025; 6:14:25 >
  • Bu vizyonsuzluğun son basamağı "Almanya bizi kıskanıyor" seviyesidir.

• Diğer bölümlerde ölü hacı. Gel istediğin bir bölüme rastgele girelim. Haftalardır hiç konu açılmamış bölümler var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.