Aile yanındayım o güzel de tr nin en boktan tıpındayım,güzel bi ünide olamamak koyuyor |
Bildirim
Aile yanındayım o güzel de tr nin en boktan tıpındayım,güzel bi ünide olamamak koyuyor |
Konu sahibinin eğitim süresine ithafen dedim
|
boğaziçi-bilkent-sabancı tutuyormuydu bu sene < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAYAT BİTTİİ -- 11 Eylül 2023; 20:19:21 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İyi ünide boktan bölümden iyidir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam ben de trnin en düşük puanlı hukukunda okuyorum ama yapacak bir şey yok önümüze bakmak lazım yl için iyi okulları araştırıyorum sizde uzmanlık kasarsınız artık. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tm de 300 lerde bi sıralama yaotım da tıpı bırakmam 3.sınıfım zaten |
kafkas |
sınava ilk girişin olsaydı inönü tıp mı tercih ederdin yoksa ea dan mı tercih verirdin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAYAT BİTTİİ -- 11 Eylül 2023; 22:22:49 > |
yine tıp yazardım herhalde |
Valla bir suru ozel apartman tıplar var hocam kafkas en kotu sayilmaz bence < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Trnin en kötü tıpı kanaatimce sbüdür < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sbü hateri bu , beni de bloklamış . Troll yorumlarını ciddiye almaya gerek yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |