Şimdi Ara

Türkiyenin en tehlikeli,virajlı,yüksek dağ yolları? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
256
Cevap
7
Favori
56.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çanakkale çan dandan balıkesire balya ilçesinden giden yol

ihsangazi kastamonu
    küre inebolu

birde eski ılgaz yolu 15 sene önce tam benlikti ama ondan sonra 3kez tadilat geçirdi
    mersin antalya
    mersin adana

genelde kara deniz şeridi
    eskiden çok zevkli idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnkrsln -- 20 Nisan 2013; 20:44:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

quote:

Orijinalden alıntı: tedirgin62

antalya mersin arası ilk fotoğrafa gibi biraz

mersin antalya diyenler epey çoğaldı burayı not alıyorum ama foto olsa iyi olurdu

Mersin, Antalya arası çift yol oldu. Ayrıca fazla yüksek değil. Mut aydıncık yolu daha virajlı ve zor.
  • erzurumdan pazaryolu üstünden rize yolu. övit dağına çıkan yol yani. çok temiz. :)
  • tam benlik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damon Salvatore

Derdin ne hocam?

tamda bunu yazıcaktım
  • Küçükken babam Almanya'da öğretmendi. 80'lerin başında...Yeşil bir Ascona'mız vardı...Almanya'dan yol çıkıp İtalya'ya uğrayıp gelmiştik anavatana bir seferinde...Böyle çok virajlı, tünelli , korkunç ve güzel bir yoldan geçmiştik....
  • Antalya - mersin sahilden.

Pozantı - mersin - adana (yeni yoldan ama) full macera aksiyon adrenalin, rampa aşağı sol sağ orta şerit farketmez herkesin ayağı gazda ve abartmıyorum 160-170 den aşağıda basan yoktur,

tek farkeden kamyon hangi şeritte ise oraya kimse giremiyor bende oradan gidiyorum

çankırı - ılgaz arası in dağları denilen bölge in-in bitmiyor bitmiyor (yeni yol nasıl bilmiyorum)

burdur ağlasun antik sagalassos kentine çıkan yol dolana dolana bitmeyen at arabası yollarından ama yukarı dağın başına çıkıp yorgunluğunu bir çam ağacına verip rüzgarı dinleyerek ovaya bakmak müthiş

Bunun dışında eskiden mardin-van erzurum tarafı çok dolambaçlıydı şimdi yollar yapıldı nasıl bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOMIX -- 21 Nisan 2013; 0:07:46 >

• Maalesef ülkemizde yollar hiç güvenli değil... Böyle virajlı bir yol bulsanız bile keyfini tatmanız mümkün değil.
    Pist bile yok ki haftasonu gidip turlayabileceğimiz. Motor sporları adına rezil bir ülkedeyiz. Almancılar temsil ediyorlar bizi motor sporlarında da...
  • hanımın köyüne giderken kars sarıkamışta tam da böyle bir yol var

bu harita görüntüsü
     Türkiyenin en tehlikeli,virajlı,yüksek dağ yolları?

bu da bir çekim.

tabi hem çekip hem de süremediğim için güzel bir resmi yok. araba tıklım tıklım zaten bu resmi çektiğime şükür ettim.

• Döner mi dönmez mi

• mersin-alanya arasında bol virajlı bir kısım var.geçen sene geçerken genişletme çabaları vardı bazı kısımlarda
    ama sanmıyorum ki tüm yol bitmiş olsun.yanım uçurum olsun diyorsanız tam ters istikamette alanya-mersin
    yapmanız gerek.yanınıza kadın ve çocuk almayın
  • Doğanyurt-İnebolu yolu. Bu yolları mumla ararsın. (Kastamonu)
  • Antalya-Mersin yolu benim şimdiye kadar gittiğim en kötü yoldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlış çok bu konuda
    hepsini okuyamadım açıkçası

fakat tırların dönmediği , arabaların yan yana geçmediği yollar
    tehlikeli falan değildir
    aksine daha güvenli yollardır , gözün daha açık olur

tehlikeli viraj olarak kesinlikle afyon merkez ile cumhuriyet tesisleri arasındaki kadaifçioğlu tesislerinin oradaki viraj
    2002 - 2005 yılları arasında 3 yıl kaldım
    her gün kampüse o yoldan gidiyorduk
    tonla kamyon yan yatmıştır orada

s gibi olan dimdik fotosu paylaşılan yollara tehlikeli demek yanlış
  • yeni yol yapıldımı bilmiyorum ama marmaris - datça yolu .. genelde insanlar fenalasıyorlar o yolda.. emel sayın koyu mu ne sanırım oyleydi adı orada bir çok araba saga cekip insanlar kendine gelmeye calısıyor .. kusma da cabası
  • quote:

Orijinalden alıntı: bandaleros

Muğla Yerkesik-Akbük arası. Bu Akbük Didim Akbük değil karıştırılmasın. Hiç bir bariyer falan yoktu ben son gittiğimde bir de biz tırmanmıştık ama inmeye cesaret edebilirmiyim bilmiyorum. Ama manzara müthiş.

dedigin yol akyaka mugla merkez arasi yol google earth te de belli oluyo bi suru s seklinde ilerliyo yol yilan gibi masallah bazi kisimlarda hala bariyer yok ve gokova manzarali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mersin- Antalya yolu meşhur. Ben de çocukken Babam bir kere o yoldan geçmiş. Ben hatırlamıyorum, ama hikayesi ilginç. Babam bir paket sigara bitirmiş stresten. Bir de termostan soğuk suyu başından aşağı dökmüş.
    Benim hatırladığım, 1980'de Datça yolunda korkudan camdan bakamayıp başımı arabannı zeminine gömmem.
    Daha sonra 30'lu yaşların başında bu yollardan zevk almaya başladım. Ancak şimdi de hiç çekici gelmiyor bu yollar. Şimdiki zevkim de hızlı ve sürekli virajlar.

Belenenses'in sözettiği gibi bu yollar aslında o kadar tehlikeli de değil. Ben bir kez kazaya tanık oldum, 6-7 yıl önce Göcek civarında uçuruma uçmuş bir aracı kurtarmaya çalışıyorlardı, manzaraya göre ölümlü bir kazaydı.

Şu anda zevk aldığım yollar yok, zevk aldığım bir kaç viraj var, onlar da dediğim gibi hızlı ve birbirine bağlı, sürekli virajlar. Birisi Afyon Özdilek'ten sonraki birkaç viraj. Bir de Susurluk-Balıkesi arası birkaç viraj. Şimdiki Datça yolunda da belki bir-iki viraj. Denizli-Antalya arasında da bir-iki viraj var o kadar.

• Ne antalya-mersin'i? Kaçınız gitti artvin şavşata.
  • artvin akar
  • Nerdeyse her yaz Konya-Anamur yaparız..Sertavul geçidi, mut ve gülnar virajları gerçekten yamandır..Çocukken tatile gidesim gelmezdi o yolları çekmemek için..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.