Şimdi Ara

Türknet abonelik süreci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom aboneliğim taahudum gereği 23 mayısta son bulacak ve kapattiracagim.

Ilk olarak türknet netten başvuru yapacağım 76+22tl kartımdan para çekilecek,

Peki ya sonraki süreçte ne oluyor. Bana şifre mi gelecek o ödemeden sonra?

Edit1:
    05.05.2020
    Bugün itibariyle türknet e abonelik başvurumu başlattım.

Türk Telekom sözleşme bitmesine 18 gün kalmıştı. Geçiş yaparak işlemimi gerçekleştirdim. Arkadaş öneri kodu nü da girdim.

Aynı gün Maile gelen belgeleri mng koduyla da gönderim sağladım.

Abone numaram:1690618

Bakalım kaç gün içerisinde bağlantım gerçekleşecek. Gün gün belirtecegim

Edit 2:Abone numaram:1690618

05.05.2020 tarihinde Turk telekom'dan Turknet'e geçiş aboneliğimi başlattım.
    11,05,2020 tarihinde ise abonelik geçiş işlemlerim tamamlandı.

vdsl hizmet satın aldım ancak bana sadece adsl hizmeti veriyorsunuz

Arıza kaydı bıraktım ancak geri dönüş sağlanmadı.

Edit 3:Kesinlikle ama bu firmadan uzak durunuz. Satış destek için Müşteri hizmetlerine baglanabiliyorsunuz bir muhattap bulabiliyorsunuz. Satış sonrasi sadece arıza kaydı açabiliyorsunuz geri dönüş cevapları herhangi bir sorununuz yok şeklinde oluyor.
    Vdsl diye adsl bağlatan firma!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superstarr1907 -- 15 Mayıs 2020; 10:1:48 >

• Sakın böyle bir hata yapma forumda 100 konudan 90 tanesi türknet sorunları. Başka firma bak derim. NetSpeed ile görüş çok iyi firmadır.
  • Bu kadar lanet mikrop bi servis sağlayıcı görmedim hafta da 3-4 defa net kopuyo
    Modem arayüzünde internete bağlı ama hiç bir yere giremiyorsunuz wifi den kablolu internetten 2 modem değiştirdim 0 aldım

Destek kaydı açmaktan utanır oldum çıkıyo salak birisi internetinde sorun yok başka hiç bir yardım yok tek dedikleri bu. 2 yıl ttnet kullandım tamam yavaştı falan ama hiç kopma yaşamadım en ufak sorunda da aradın mı 1 saat içinde teknik ekip kapıya kadar geliyordu. Türknet pişmanlıktır
  • 1 aydır aboneliğin başlamasını bekliyorum, sakın aynı hataya düşmeyin..
  • Merhaba, abonelik başvurusunda bulunduktan sonra evrakları eposta adresinize gönderiyoruz. Evraklarınızın çıktısını aldıktan sonra doldurarak kargo ile göndermeniz durumunda başvurunuzu yaparak hizmetinizi aktif edeceğiz. Size göndereceğimiz kullanıcı adı ve şifre bilgileri ile kurulum yapmanız durumunda hizmetinizi kullanabileceksiniz.

Evrakların bizim tarafımızdan gönderilmesi durumunda 29 TL lojistik bedeli yansıyacaktır.

Geçiş yapmadan sıfırdan hat tahsisi yapılan başvurularda kurulum hizmeti sunuyoruz. Kurulum ücreti 99 TL'dir. Kredi kartı otomatik talimat vermeniz durumunda 66 TL olacaktır. 66 TL 3 ay taksitli olarak yansıtılacaktır.
  • kemall_2736 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arkadaşlarımın tekrar kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? Ayrıca konuyu takip edebilmem için açtığınız kayıt numarasını PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • kardeş başka firma bak ben 8 günlük aboneyim internet varla yok arasında hizmet yok iptal ettirmek için faks cekiyorsun hallededeceğiz arızayı diyorlar yine yok sabah yine faksla uğraşacagız
  • uykusuzkoala U kullanıcısına yanıt
    Merhaba, telefon geçişini tamamladık. İnternet başvurunuzu yaptık. Ancak uzun süredir boş port bekliyoruz. Yerleşik operatör ile sürekli iletişim halindeyiz. Boş port olması durumunda aktivasyon işlemlerinizi tamamlayacağız.
  • Hattı iptal ettirme operatör değişikliği yap, yoksa yeni port için çok beklersin. Bu arada TT de sorun yaşamadıysan, TN de de sorun yaşama ihtimalin düşüktür.
  • Bugün itibariyle türknet e abonelik başvurumu başlattım.

Türk Telekom sözleşme bitmesine 18 gün kalmıştı. Geçiş yaparak işlemimi gerçekleştirdim. Arkadaş öneri kodu nü da girdim.

Aynı gün Maile gelen belgeleri mng koduyla da gönderim sağladım.

Bakalım kaç gün içerisinde bağlantım gerçekleşecek. Gün gün belirtecegim
  • superstarr1907 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evraklarınız ulaştığında 48 saat içinde kontrol edilerek sisteme yükleniyor ve size bilgi veriyoruz. Evraklarınız sisteme yüklendikten sonra geçiş başvurunuzu yapacağız.
  • RUH SAĞLIĞINIZ İÇİN TÜRKNETTEN UZAK DURUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, evraklarınız ulaştığında 48 saat içinde kontrol edilerek sisteme yükleniyor ve size bilgi veriyoruz. Evraklarınız sisteme yüklendikten sonra geçiş başvurunuzu yapacağız.
    Vdsl modemimle bağlantı deniyorum ve yapılandirilmamis uyarısı alıyorum...

Türknet abonelik süreci

Hocam türknetin verdiği kulanıcı adı şifreyi girdiniz mi modeme
  • turan2121 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam belirtilen kullanıcı adı ve şifre ile girdim, kayıt başarılı. Ancak İnternet yok
    Benimde başvurum 13 gündür devam ediyor dün aradılar 35 yerine 16 mb verebileceklerini söylediler 48 süresi varmış 48 saat dolduktan sonra olmazsa iptal edecem. Başka iss den başvursaydım çoktan bağlanmıştı şimdi
  • Turknet destek talebinde bulundum ve bana ulasmiyorlar. 2 saat oldu bekliyorum

Merhaba, arızanızı bugün alarak teknik ekiplerimize ilettik. Şu an çalışmalar devam ediyor. Gelişme olduğunda sizinle iletişime geçerek bilgi vereceğiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

05.05.2020 tarihinde Turk telekom'dan Turknet'e geçiş aboneliğimi başlattım.
    11,05,2020 tarihinde ise abonelik geçiş işlemlerim tamamlandı.

vdsl hizmet satın aldım ancak bana sadece adsl hizmeti veriyorsunuz

Arıza kaydı bıraktım ancak geri dönüş sağlanmadı.
    Türk Telekomda VDSL'miydi hizmetiniz ona rağmen buraya ADSL olarak mı aldılar? Eğer böyle ise büyük bir rezillik var ortada.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.