Şimdi Ara

TurkNet Adsl'den Vdsl'e Ücretsiz Geçiş / 32-100 Mbps'e kadar Tüm hızlar (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
10
Favori
13.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben halihazırda TurkNet 16 mbps adsl+2 kullanıcısıyım.
    Geçenlerde facebookda TurkNet yetkilisine hattımın desteklediği hızı sordum, 34 mbps olarak dönüş yaptı. 2 gün sonra da müşteri hizmetlerinden arayıp hattımın 32 mbps vdsl yi desteklediğini, geçiş yapabileceğimi, modemi değiştirip haber vermem durumunda 3 gün içinde geçişi gerçekleştireceklerini söylediler. Modemime baktığımda zaten vdsl destekli Zyxel vmg3312-b10b olduğunu gördüm, modem destekler. Ancak gerek vodafone gerekse telekom adres sorgulamalarında hattım 17 mbps adsl görünüyor.Neden oluyor bu bir fikriniz var mı? Desteklemeyen vdsl ye geçip şu ankinden daha kötü duruma düşmekten çekiniyorum. Hizmet aldığım telefon no: 0232 853 27 30 dönüş yaparsanız çok memnun olacağım.
  • doominsert hocam, modem arayüzünden şu anki dsl istatistiklerini gönderiyorum bir fikir verir mi buna bakarak belli olur mu bilemiyorum.
     TurkNet Adsl'den Vdsl'e Ücretsiz Geçiş / 32-100 Mbps'e kadar Tüm hızlar
  • Ufukalp U kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, altyapınızın destekleyebileceği hat değerlerini kontrol ettiğimizde 32 Mbps VDSL hizmeti desteklemektedir. Bir problem gözükmüyor. Tarafımızdan VDSL hizmeti alabilirsiniz.
  • Teşekkür ederim doominsert hocam.
    Bugün tekrar konuştum müşteri hizmetleri ile ve 32 mbbps vdsl ye geçiş onayını verdim, 3 iş günü içinde geçişin gerçekleştirileceği belirtildi.
    Hocam bazı yerlerde bazı servis sağlayıcıların vdsl diye yükseltilmiş adsl verildiğine şahit oluyoruz, bizimki kesin olarak vdsl ye geçiş olacak değil mi? Zyxel vmp3312-b10b modemde adsl de yeşil yanan dsl ışığı vdsl ye geçince turuncu yanmalı değil mi?
  • 20gün önce başvurdum. Bir sürü arama 2 kere geldiler. Yok. Ankastreye gelmiyor sinyal. Yaptık diyip gittiler.Yok. Cepten tanımladıkları sabit numarayı arayınca çaldığını duyuyorum ama evdeki telefon çalmıyor ve Modeme sinyal gelmiyor. Kim bakacak bu işe. Özel Santralci getirdim ankastreden eve çıkıyor ama ankastreye sinyalin gelmiyor dedi. TT nin yapacağı iş o dedi. TT mi kıllık yapıyor anlamadım ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam benim hattım 60 mbit destekliyor, türk telekom bayisinden baktırdım.
    üst kat komşum 35 mbit ttnet kullanıyor,
    turknet müşteri hizmetleri bana, sizin altyapınız sadece 16mbit adsl destekliyor diyor.
    aynı apartmanda iki farklı altyapı olması normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LynXMaSTeR -- 23 Kasım 2016; 11:57:57 >
  • doominsert kullanıcısına yanıt
    Merhaba doominsert.
    Yukarıda da anlattım, facebookda TurkNet yetkilisine hattımın desteklediği hızı sordum 34 dedi. Müşteri hizmetleri aradı, hattınız destekliyor, sizi 32 mbps vdsl ye geçirebiliriz dediler. Bakın emin misiniz modem alacağım elimde patlamasın dedim yok kesin dediler. Size buradan telefon yazdım, modem hat değerlerini resim olarak attım, siz de hattınız destekliyor ve sorun yok dediniz. Geçiş talimatını verdim, paket 32 mbps olarak değişti online hizmetlerde 32 mbps de görünüyorum.
    Bugün aradım, evet paketiniz 32 görünüyor ama alabileceğiniz hız 19 görünüyor buradan, neden kaynaklandığını bilmiyorum dedi. Modemde evet şu an alınabilecek hız 19.980/1.180 görünüyor bu yukarıda attığım resimde de var. Sinyal vdsl ye geçtiğinde alınabilecek hız değişmeyecek mi? Bu rakam her türlü bağlantı türünde alınabilecek en yüksek hız mı? Eğer öyleyse bana neden defalarca sormama rağmen hiç bir sorun yok sıkıntısız vdsl ye geçebilirsiniz dendi, paketim neden 32 mbps ye yükseltildi?
    Her platformda Turk.Net'i överken cidden bu kadarı pes dedirtecek mahiyette.
    Sizden ricam bir inceleyip yardımcı olabilir misiniz? Modem hat değerlerim bir üst mesajda var.

• 21.11.2016 tarih, 11363501 nolu kayıt.
    VDSL geçişi ile ilgili şikayet kaydı ama 5 iş günü olmuş hala bi geri dönüş yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR

21.11.2016 tarih, 11363501 nolu kayıt.
    VDSL geçişi ile ilgili şikayet kaydı ama 5 iş günü olmuş hala bi geri dönüş yok.

Hocam 1 aydir bekliyorum, baska cozum ihtimaliniz varsa alternatifleri hazirlayin, isim gorulsun diye turkcell 4.5G den 50 gb 129 tl ye almak zorunda kaldim
    Tabi benim internetim tamamen gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reformer65

quote:

Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR

21.11.2016 tarih, 11363501 nolu kayıt.

Hocam 1 aydir bekliyorum, baska cozum ihtimaliniz varsa alternatifleri hazirlayin, isim gorulsun diye turkcell 4.5G den 50 gb 129 tl ye almak zorunda kaldim
    Tabi benim internetim tamamen gitti

geçiş işlemi çarşamba başlatılmış, bugün son iş günü, bekliyoruz bakalım.
  • Merhaba hocam, hali hazırda 60 tl ye turknet 150gb 16 mbps yalin internet kullaniyorum vdsle gecmem mümkün mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  TurkNet Adsl'den Vdsl'e Ücretsiz Geçiş / 32-100 Mbps'e kadar Tüm hızlar

insanlarla dalga mı geçiyorsunuz?
  • Merhabalar, 15.12 tarihinde SOL hizmetim bitiyor. ADSL + VOip telefon kullanıyordum ancak bana özel tarifemi kafalarına göre değiştirdikleri için artık kullanmayacağım.

TurkNet ile görüştüm güzel bilgi verdiler, evimize 76 Mbit'e kadar VDSL2 veriliyormuş. Sanırım yeni modem almam lazım. Yetkili bana kendilerinin 180 TL karşılığında modem verebildiklerini söyledi. Modelini sorduğumda cevaplayamadı. Modemi alan var mı aranızda? Ya da VDSL modem önerebilir misiniz bana? Yıllardır 8mbit kullanıyordum. Yüksek hıza ilk defa geçeceğiz.

Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Me[S]uT

Merhaba hocam, hali hazırda 60 tl ye turknet 150gb 16 mbps yalin internet kullaniyorum vdsle gecmem mümkün mü?

altyapın destekliyorsa geçebilirsin
  • Hocam ay sonuna doğru bende aynı şekilde geçiş yapacağım. VoIP den telefon numaramızı kurtarabiliyor muyuz onu da öğreneceğiz. Telefon numaram üzerinden sorgulama yaptığımda geçiş yapamıyorum internet yalın gibi algılandığı için.

Modem konusuna gelince Asus DSL-N17U aldım gayet memlunum.

• VoIP sorguda bende de çıkmıyor telefon numarası ile sorgulamada. Superonline'ı aradım dün, taahüt bittiğinde üyeliğimi sonlandıracağımı söyledim, hafta içi arayın tekrar, size belgeleri email ile yollayacağız doldurup bize fakslayın ertesi günü hem internet hem telefon kapatırız dediler. Salı ya da çarşamba günü halledeceğim. Gelişmeleri buradan yazarım.
  • Hocam kapatmadan taşıma yapabiliyorsunuz kapatma yaparsanız portunuzu başka bir müşteriye verirlerse yeniden açtırmak için port beklemek zorunda kalabilirsiniz.

• Türknet'i uzun zamandır kullanıyorum. Biraz geç oldu ama sonunda VDSL2'ye geçiş yapabileceğiz. Her ayın 5'inde başlayan aylık kullanımım başlamadan 3 gün önce (yani 2 Aralık'ta), 16 mbit ADSL'den 75 mbit VDSL2'ye geçiş istedim. Türknet OIM'de de gördüğüm şekilde yeni paketim tanımlandı. Sipariş verdiğim VDSL modem elime ulaşmadığı için ADSL modemimde 16 mbit kullanmaya devam ediyorum. VDSL modem bağladığımda hızım otomatik değişecek mi, yoksa tekrardan MH'yi aramama gerek kalır mı? Yeni ayda yeni tarifemi kullanmak istiyorum, bir ay daha beklemek zorunda kalmam umarım.
  • vdsl e geçişte sıkıntı var, boş port yok diyorlar.
    Sırf vdsl için geçiş yaptım oysa ki modem bile aldım be :)

Bakalım bugünü not düşüyorum kaç günde aşacağız bu problemi.
    onun dışında taahhütsüz 16mbit 150gb kota okey, sorunumuz yok.

Ama benim için en önemli şey vdsldeki upload hızı.

Bu port olayı için uygulanacak adımlar nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mega_north

vdsl e geçişte sıkıntı var, boş port yok diyorlar.
    Sırf vdsl için geçiş yaptım oysa ki modem bile aldım be :)

Bakalım bugünü not düşüyorum kaç günde aşacağız bu problemi.
    onun dışında taahhütsüz 16mbit 150gb kota okey, sorunumuz yok.

Ama benim için en önemli şey vdsldeki upload hızı.

Bu port olayı için uygulanacak adımlar nelerdir?

kulübe hoş geldin hocam.
    20 kasım 2016 dan beri ben de vdsl e geçmeyi bekliyorum.
    aynı şekilde yine port yok bahanesi.
    yan daire ttnet alıyor, anında port oluşturuluyor, ama turknet kullanıcılarına port yok maalesef.
    turknet in başındaki beyfendilerin hanfendilerin türk telekomdakiler ile oturup doğru düzgün sözleşmeler, anlaşmalar yapması gerekli. yoksa daha çok mağdur oluruz..

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.