Bu forumda YAPADAN VAE'ye geçişte birçok sorun olduğunu gördüm. Kiminin İnterneti 1 aydır yokmuş kiminin 20 gün kimininse 10 gün. Bugün internet su, elektrik gibi hayati önemde. Ben home office olarak çalışıyorum. 16 mbitten 100 mbite geçebildildiğüm altyapı sorgulamada görünüyor. 2 gündür internet yok. Yapadan Vae ye geçiş bu kadar zor olmamalı. İşlerim aksamaya başladı. Yapılmayacaksa ve bu forumdaki diğer Türknet kullanıcıları gibi 10 gün,20 gün, 30 gün bekleyeceksem şimdiden söyleyin. Başka firmaya geçeyim. |
Türknet Altyapı Değişikliği Dünden Beri İnternet Yok!
-
-
Sizi de mesaja etiketledim. -
Merhaba, hattınızda yaşadığınız kesinti ile ilgili destek kaydınız varsa konu linki ile birlikte destek kaydı numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? Kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. -
-
Destek kaydınızı kontrol ettiğimde bugün net uzmanı arkadaşım sizinle telefonda görüşme sağlayarak bilgi vermiş ve saha ekiplerine iş emrini iletmiş. Ekiplerden güncel bilgi alarak gelişmeleri sizinle paylaşacağız. -
Bekliyoruz bilgi verirseniz sevinirim . -
Ekiplerden bilgi aldığımız zaman sizinle gelişmeleri anlık olarak paylaşacağız. -
Türknetin aşağıdaki mesajından sonra daha önce yanmayan dsl ışığı turuncu olarak yanıp sönmeye başladı. Ne yapmamı önerirsiniz?
Merhaba,
Tanimlarinizda guncelleme sagladim. Hattinizda kontrol sagladigimda degerleriniz normal gorulmektedir. Farkli bir sorun yasamani durumunda bizlere destek kaydindan ulasabilirsiniz. Memnuniyetiniz bizim icin onemlidir. Saglikli gunler dilerim. B001
-
Kontrol ettiğimde modeminiz kullanıcı adı ya da şifrenin yanlış olduğunu gösteren hatalı ıp alıyor. Bilgilerinizi kontrol ederek tekrar modem kurulumu yapar mısınız? -
Bilgileri uygulamadan bakarak yaptım. Hata olması imkansız. Devre numarası yine yazayım, 100092732. Kontrol eder misiniz, Şuan internet verildiği görünüyor mu, yani erişim sağlandı mı? Kullandığım modem Keenetic Extra Dsl. Türknetin bu mesajından sonra dsl ışığı turuncu yanıp sönüyor, çünkü. Modem de mi sorun var acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: sagropaBilgileri uygulamadan bakarak yaptım. Hata olması imkansız. Devre numarası yine yazayım, 100092732. Kontrol eder misiniz, Şuan internet verildiği görünüyor mu, yani erişim sağlandı mı? Kullandığım modem Keenetic Extra Dsl. Türknetin bu mesajından sonra dsl ışığı turuncu yanıp sönüyor, çünkü. Modem de mi sorun var acaba?
Modemi sıfırlayıp tekrar kurulum yapıp deneyin
-
Sıfırdan kurdum hocam.. modemin üzerinde dünya simgesi var turuncu Işık yanıyor. Ama modem arayüzünde internet erişimi yok yazmakta -
quote:
Orijinalden alıntı: sagropa
Sıfırdan kurdum hocam.. modemin üzerinde dünya simgesi var turuncu Işık yanıyor. Ama modem arayüzünde internet erişimi yok yazmaktaİp adresi kaç ile başlıyor
-
-
Merhaba, hizmetinizi kontrol ettiğimde vae geçiş işlemi yapılmıştır. Kurulum ekiplerimize bilgi verdik. Sizinle iletişime geçerek
bağlantı için adrese gelecekler. İşlemleri ben de yakından takip ediyorum. -
Çok teşekkür ederim, hocam. Yardımlarınız için. Ekipler bugün mü gelecek?
-
@TurkNetDestek Şuan benimde internetim yok. Altyapı değişikliği mi olcak bilmiyorum.45497539 nolu destek kaydı açmıştım sürekli kopmayla alakalı. Kontrol eder misiniz. Home office çalışıyorum. Yarına kadar internetin gelmesi lazım.
-
Anlayışınız için ben teşekkür ederim. Ekiplerimiz 24 saat içerisinde bağlantı için sizinle iletişime geçecektir. Güncel bilgi aldığımda sizinle paylaşacağım. -
Merhaba, yaşadığınız sorunu saha ekiplerine ilettik. Arıza tespiti yapılarak çalışma başlatılmıştır. Ekipler çalışmaları tamamladığında hizmetinizi kullanabileceksiniz. Konuyu ben de yakından takip ediyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X