Şimdi Ara

Türknet Avcılar Kulübü (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
2
Favori
6.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @TurkNetDestek Üniversite mahallesinde çalışmalar ne durumda?

• Erol_ist kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için bilgi veremiyoruz. Bölgeniz için aktif olup olmadığını
    turk.net
    İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama
    sayfamızdan sorgulayabilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Tamam değişiklik olsun kızmayız ki. Avcılar komple 2021 planındaydı 2022 bitti bitecek gelişme yok demek ki rafa kaldırdılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CanerKaraca kullanıcısına yanıt
    GigaFiber altyapı çalışmaları kademeli olarak yapılıyor. Bu nedenle tarihlerde değişiklik yapılmış olabilir. Dilerseniz
    turk.net
    GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
    sayfamızdan formu doldurarak talebinizi iletebilirsiniz.
  • @TurkNetDestek formu dolduralı çok oldu ama hala bir gelişme yok

• Hedefimiz mümkün olan en fazla haneyi GigaFiber hizmetiyle buluşturmaktır. Yatırımlarımıza ve çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz
  • Denizköşklerle ilgili bir gelişme yok sanırım hala. Geçtiğimiz günlerde superonline sokaklara kablo döşemeye başladı, Turknetten de bir gelişme olmasını beklerdim.

• sh33p3r kullanıcısına yanıt

Denizköşklerde hangi altyapılar var? Türk Telekom ftth fiber var mı? Bizim gümüşpalada da kablonet kablo döşedi. Sadece Türk Telekom vdsl var. Süperonline buraya gelmedi.

• sh33p3r kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigaFiber yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Proje ekiplerimiz bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendiriyor. Siz de
    turk.net
    GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
    sayfamızdan talebinizi iletebilirsiniz.
  • Merhaba gigafiber hakkında gelişme varmı Mustafa Kemal Paşa Mahallesi

• wantar W kullanıcısına yanıt

bölgeyi superonline'ye bırakmışlar

Bizde o da yok, gümüşpala

• wantar W kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için liste bilgisi veremiyoruz. Adresiniz için çalışma başladığında muhakkak haberdar olacaksınız

yakında Superonline başlayacakmış oraya da

Nerden öğrendiniz hocam? Bir de Türk Telekom var mı sizin orada, varsa bizim burası için bilginiz var mı?

superonline saha sorumlusu arkadaşım ondan öğrendim , bizim mahalleye de yani üniversite mahallesinde superonline tamamen aktif halde. ve yakında gümüşpala vve fruzköyde de başlayacaklarmış.

Hocam Gümüşpalada hangi servis sağlayıcısını önerirsiniz ? Hangi firmayı bağlatsam karar veremedim. Fiyattan dolayı kablonet düşünüyorum ama bilginiz var mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hangi iss ler var

• Altyapı yok ki. KabloNet yeni döşendi ama aktif edilmedi henüz, fiber istiyorsanız tek fiber altyapı o zaten, ya aktif olmasını bekleyeceksin ya da Türk Telekom VDSL altyapısı kullanan bir firmadan hizmet alacaksın, TurkNet, NetSpeed v.s. yani. Ben şu an TurkNet kullanıyorum. KabloNet gelsin bir bakalım paketlerine ona göre geçeriz belki biz de. Yukarıdaki arkadaş Gümüşpala'da Superonline altyapıya başlayacakmış demişti gelse bile kullanmam ben onu. GigaFiber bekliyoruz ya da en azından hiç olmasa Türk Telekom FTTH.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanerKaraca -- 15 Ekim 2022; 19:42:29 >
  • 2024 de gigafiber çalışmaları başlar mı Mustafa Kemal Paşa mahallesinde @TurkNetDestek

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.