Şimdi Ara

Türknet Avcılar Kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
2
Favori
6.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avcılar da Gigafiber nereler de var ve nereler de çalışma yapılıyor buradan takip edelim mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wantar -- 24 Ekim 2021; 1:13:47 >

• Merhaba, mahalle bilgisini iletmeniz durumunda sorgulama yaparak size bilgi vereceğim.
  • Merhaba Mustafa Kemal Paşa mahallesi

• Merhaba, Mustafa Kemal Paşa mahallesi proje bölgelerimiz içerisindedir. Proje ekiplerimiz çalışmalarını tamamladığında gigafiber hizmeti vereceğiz.
  • Hocam cihangir de %85'lik kesim de mevcut hemen hemen.

• Cihangir Mahallesi ne ne zaman geldi Gigafiber hocam Mustafa Kemal Paşa mahallesinde de evlere drop kablo verilmeye başlanmış diye duydum @opergecer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wantar -- 25 Ekim 2021; 22:54:34 >
  • Hocam ortalama 1 sene civarı oluyor. 5 aydır kullanıyorum gigafiber.
  • Hocam peki altyapı ne kadar sürede geldi sana @opergecer

• Kablolari çeken ekip ile binalara kutu takan ekipler farklı yoğunluğa göre değişiyor ortalama 3 ay diyeyim.
  • Bilgi için sağol hocam bana gelmesi 2021 sonunu bulacak o zaman

• Eveeettt bugün Mustafa Kemal Paşa mahallesinde tur attım. Ekipler Beyoğlu caddesine kadar her sokakta binalara kablolama çalışması yapmış. Beyoğlu caddesi ile Yıldırım Beyazıt caddesi arasındaki sokaklar da kablolama henüz yapılmadı. Ayrıca sokaklarda binalar arasında karşıdan karşıya turuncu kablolar geçirilmiş görüntü beni çok şaşırttı.

• Herhangi bir gelişme var mı? Üniversite mahallesi 2021 planlarımızda var dediler, herhangi bi çalışma göremedim daha
  • Lukas31 L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlar içerisinde yer alıyor ama tam olarak süre bilgisi veremiyoruz.
  • Avcılar Mustafa Kemal Paşa Mah. yoğun bir şekilde fiber kablo çekme çalışmaları var. İki çeşit kablo var, hangisi Türknet'in? Fotoğraflar İstiklal Caddesi üzerinden çekilmiştir.

Türknet Avcılar Kulübü
    Türknet Avcılar Kulübü

@TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirKipi -- 13 Kasım 2021; 20:34:13 >

• Ben de Lale sokaktayım. 08.11.2021 pazartesi günü akşam işten geldiğimde bulunduğum sokakta kablolama yapılmıştı. Kablolar siyah renkte. Ekipler kablolama yaparken komşum ne çalışması diye sorunca Türknet internet .alışması diye cevap vermişler. Yani siyah renkte olan kablo kesin Türknet ama turuncu kablo nedir bilmiyorum. Süperonline de istiklal caddesin de birçok binaya altyapısını getirmiş belki o olabilir diye düşünüyorum

• Turuncu kablo yüksek ihtimal kablonet, plase superonline. Superonline, mustafa kemal paşa mahallesinde kablolamayı neredeyse bitirdi.

Siyah kablo yüksek ihtimal türknet. İstiklal caddesi orhan gazi caddeai kesişimi borcan kuruyemişe kadar kabloları çekmişlerdi en son.

• Siyah olan Türknet olduğundan kesin emin olamıyoruz çünkü bazı binalara Superonline siyah kablo ile dolap yerleştirmiş.

Turuncu kablo da Kablonet olamaz çünkü Kablonet kaldırım altlarına kanallar döşedi.

Şu kablo şudur diye emin olamıyorum bir türlü.
  • Kablonet lale sokakta havadan turuncu kablo döşedi. Bizzat çalışmalarına denk geldim.

Siyah kablo, superonline veya kablonetin sinyal, ara veya bilmem ne kablosu da olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhankeskin1983 -- 14 Kasım 2021; 10:3:45 >
  • Ha bi de her pazar tüm günü kapsayan elektrik kesintisi de garip bir moda oldu arkadaş burada ya. Nasıl bir alt yapı calışmasıysa artık.

• merhaba Avcılar merkez mahallesi şamlı sokakta çalışmalarınız var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.Ny. -- 14 Kasım 2021; 10:38:36 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.