Türknet Avcılar Kulübü (3. sayfa)
-
-
Siyah olan Türknet olması lazım. Superonline'ın bina kutusu farklı. Mustafa Kemal Paşa Mahallesinde şuanda Telekom, Türknet, Superonline ve Kablonet çalışmalar yapıyor. O yüzden hangisi kime ait kafa karışıklığına sebep olabiliyor.
Ben de İstiklal Caddesi üzerindeyim, Yıldırım Beyazıt Caddesi'yle birleşimine yakın bir yerde. Buraya şuan Superonline'dan başka kablo gelmedi.
Aslında böyle şeylerde pek sabırsız değilimdir ancak Telekom altyapısı ile sürekli sorunlar yaşıyorum ve sorunlar çözülemiyor. O nedenle gözüm yollarda fiberi bekliyorum.
-
-
Evet hocam ben de türknet olduğunu düşünüyorum, superonline olsaydı kutusunda yazardı diye düşündüm çünki.
Ben Yıldırım beyazıt Cad. sindeyim bizede sadece superonline kaldı gelmeyen,umarım herkes kavuşur fibere.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Merhaba bende Yıldırım Beyazıt Caddesine yakınım Lale Sokaktayım şimdilik sadece bina içine siyah kablo çekildi. Onun da hangi iss olduğu belli değil.
-
Yüksek ihtimalle Superonline'dır o. Türknet henüz Yıldırım Beyazıt Caddesi'ne ulaşmadı.
-
Merhaba, görseldeki kutu bize ait değildir. İyi günler dilerim. -
Bu siyah kutu Türknete ait değilse geçen hafta çekilen siyah kablolar da Türknete ait değil demektir. Durdulr durdular hepsi birden başladılar altyapı çalışmasına kafalar karıştı
-
Superonline kutusu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eminmisiniz hocam?
Bu fotoğraftaki kutuyu ben haftalar once sormuştum ve nitekim de Superonline fiber kutusu çıktı. Üstündeki yazılara bakarsak aynı firmanın kullandığına kanaat getirebiliriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıldırım Beyazıt Caddesine yakın yerler özerk bölgemi anlamadım ki hiç bir iss nin kutusu gelmedi daha Beyoğlu caddesine kadar evlerin çoğuna kutu takılmış moralimi sinirlendiriyorlar yaaa
-
Hocam peki sizde türk telekomun çektiği beyaz kablodan var mı?
Anladım hocam, evet büyük ihtimal superonline dır o zaman.
Ve bu kutuda ana dağıtıcı gibi bir şey sanırım.
Hocam bugün turladım bir bölgeyi, 2 gün önce kalın turuncu fiber çeken bir iss’e binaların önüne gri bir kutu takmaya başlamıştı.
Yok hocam yaa Lale sokaktayım sadece bir siyah kablo çekildi başka birşey yok en sonun da yapa alt yapısından vae ye geçiş için başvurdum. @GupoBS
-
Bu kutunun aynısından bulunduğum apartmana takılmış bugün. Bina dışına Superonline bu kutuyu takıyor anladığım kadarıyla.
-
İyi yapmışsınız hocam, telekom yeni saha dolaplarını aktif etti çoğu sokakta. Vaeden daha yüksek hızlar alabilirsiniz.
Evet hocam, şu an %100 emin değiliz ama yüksek ihtimal superonline’a ait bu kutular.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X