Şimdi Ara

Türknet Avcılar Kulübü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
2
Favori
6.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben öncesinde Yusuf Kıraça yazmıştım zaten,ya ondan geldiler ya komşularda başvurdu,para kokusu alıp telekom'da alın ulan size adsl diyip geldi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dediğim gibi hocam siz tüm sağlayıcıları darlayın bir gün mutlaka işe yarayacaktır. 2022 yılında artık bina ayırt etmeden fiber çekmeleri gerekiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Quattro kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bende adresinizi kontrol ettim ve evet gigafiber planları içerisinde yer alıyor ama bu konuda süre bilgisi veremiyorum.
  • GupoBS kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresinizi konu linki ile birlikte PM üzerinden paylaşır mısınız? Planlar içerisinde olup olmadığını kontrol ederek yardımcı olmak isterim.
  • Türknetin sorunu adresiniz gigafiber planları içerisinde yer alıyor ama bu konuda süre bilgisi veremiyorum

İnsanlar artık sormaktan bıktı.

• wantar W kullanıcısına yanıt
    Adreste kablolama ve kutu işlemi yapıldığında bilgi vermeniz durumunda aktivasyon tarihi için proje ekibimizden bilgi alarak sizinle paylaşırım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Firmaların belirli yaklaşık tamamlama hedefleri olması lazım. 6 ay içerisinde ya da en geç 1 sene içerisinde şu bölge tamamlanacak tarzı hedefleriniz yok mu? Yoksa "biz çalışalım da şansa ne zaman biterse artık" tarzında mı projeler yönetiliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirKipi -- 28 Kasım 2021; 14:19:26 >
  • DemirKipi kullanıcısına yanıt
    Tabii, proje ekiplerinin belli bir planları oluyor ve ekiplerde bu planlara göre sırasıyla işlem yapıyor ancak bazen aksaklıklar yaşanabiliyor ve bu sürelerde değişiklik olabiliyor. Bu sebeple adreste kablolama ve kutu işlemi yapıldığı zaman bilgi vermeniz durumunda proje ekibinde aktivasyon tarihi alarak sizinle paylaşıyorum.
  • Peki Mustafa Kemal Paşa Mahallesi halen planlar dahilinde mi yoksa çıkarıldı mı @TurkNetDestek

Merhaba, planlama içerisinde yer almaktadır. Süreç hakkında size bilgi vermek isterim. ilk aşamada kablolama yapılıyor.
    Kablolama yapıldıktan sonra kutulama işlemine geçilecektir. Kutu konulduktan sonra son aşama olan aktivasyon aşamasına geçilecektir. Kutu konulduktan sonra aktif olup olmadığınıhttps://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan sorgulayarak öğrenebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 1 Aralık 2021; 10:38:31 >
    Banada böyle dediler ama hâlâ bir çalışma göremedim bizim çevrede.

Türknet Avcılar Kulübü

• GupoBS kullanıcısına yanıt
    Ekipler iş planlarına göre sırasıyla işlem yapıyor. Sizin adresiniz içinde planlarına göre işlem sağlayacaklardır.
  • Türknet Avcılar Kulübü

7.12.2021 tarihinde yapılacak olan çalışma ne içindir acaba bilgi almamız mümkün mü @TurkNetDestek

Merhaba, bunlar planlı bakım çalışması. Bu çalışma sırasında kesinti olabiliyor ve bu sebeple öncesinde bu şekilde bilgisini veriyoruz.
  • Bugün YAPA'dan VAE geçişim yapıldı. 30 mbit down 20 up'dan, 80 down 8 up değerlerine geldi.

Birkaç saattir kullanıyorum. Şimdilik gayet sorunsuz ve iyi bir deneyim aldım diyebilirim.

TurknetDestek'e ve çalışan arkadaşlara ilgilenip değişikliği hızlıca yaptıkları için teşekkür ederim. Gigafiber'i de rahat rahat beklerim artık.

@TurkNetDestek

Merhaba, sorunsuz ve kaliteli hizmet almaya devam etmeniz için elimizden geleni yapacağız. Keyifli kullanımlar dilerim
    Şanlısın. Bende de aynı geçiş sağlandı fakat bana gelen Telekom altyapısında sorunlar olduğundan dolayı ve sorunu bir türlü kabul etmediklerinden 20 gün boyunca sürekli kopan, adam akıllı bir sayfayı bile açamadığım bir internetle uğraşmak zorunda kaldım. Neyse ki buradaki @türknetdestek'in de sayesinde defalarca kayıt açıp sorunu sonunda çözdürdük. Sorunum kalmadı ve keyifle kullanıyorum.

• DemirKipi kullanıcısına yanıt
    Sorunun çözülmesine çok sevindim, her zaman size destek olmak için buradayız
  • Süperonline Lale sokakta kabloları kutuya bağlamış bugün Türknet halaaaaa kablo çekecek

Merhaba, mahalle bilgisi paylaşır mısınız?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.