Şimdi Ara

Türknet Avcılar Kulübü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
2
Favori
6.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde herhangi bir gelişme var mı? Çalışmalar ne durumda?

@TurkNetDestek

• DemirKipi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Mustafa Kemal mahallesinde çalışmalar devam ediyor.
  • Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde çalışmaları kaplumbağalar yapıyor galiba @TurkNetDestek

• wantar W kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ekipler iş planlarına göre bölgelerde sırasıyla işlem yapıyorlar.
  • üniversite mahallesi lale sok. siyah bir kablo bina girişine çekili ama muhtemelen superonlinedir.

• Merhaba, ilettiğiniz mahalle planlamada yer alıyor. Ancak kablolama süresi için net bilgi iletemiyorum.
  • merhaba türknet pm den yazdım Cihangir Mah. Şehit Zafer KIZILTAŞ Sokak ta gigafiber yok görünüyor ama petrol ofisi caddesi no 23 te var garip geldi 🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cagatayboy C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden de dönüş sağladım. Cihangir mahallesi planlama içinde yer almaktadır. Bu sene çalışma tamamlanacaktır. Çalışmalar sırası ile proje ekiplerimiz tarafından tamamlanıyor.
  • superonline bugün kutu koymuş

Türknet Avcılar Kulübü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erol_ist

superonline bugün kutu koymuş

Hocam Hangi Mahalle ? Ve özel değilse sokak ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • üniversite mahallesi lale sokak

• Teşekkürler cevap için, hayırlı olsun hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @GupoBS tşkler hocam

• Superonline kutusu aktif edildi, abonelik için daire sahipleri ile görüşeceklermiş. Ama hala Avcılar-Üniversite mahallesinde Turknet çivi çakmış değil @TurkNetDestek

Türknet Avcılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erol_ist -- 2 Mart 2022; 0:3:14 >
  • Mustafa Kemal Paşa Mah. 2021 yılı planları içindeydi. 2022 ilk çeyreğini bitirmek üzereyiz ancak mahallede hiçbir çalışma göremiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, ilettiğiniz mahalle planlama içinde yer alıyor. Henüz çalışma net tarihi ulaşmadı.
  • DemirKipi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evet planlama dahilindedir ancak net çalışma süresi bize iletilmedi. Sırası ile çalışmalar devam etmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 2 Mart 2022; 9:16:53 >
  • yaz'a benim taahhüt bitiyor, türk net fiber bekliyorum vallahi yaza kadar gelmezse superonline fiber'e geçicem. hatta şu sansür olayları yüzünden telekomda kalmak bile daha cazip geliyor, eminim benim gibi çok kişi vardır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lukas31 L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kontrol edebilmem için bölgenizi iletir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

avcılar - üniversite mahallesi

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.