Şimdi Ara

TurkNet fiyatları güncellendi! İşte yeni TurkNet paket fiyatları (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
1
Favori
9.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • defalarca bağlantı problemi yaşadım başka oparatöre geçtim aynı modem aynı hız kopmalar sona erdi, her gün zam gelecek 12 aylık peşin ödeyin taciz mesajlarıda cabası .

• habbitt kullanıcısına yanıt
    banada aynısını yaptılar milienyuma (adını tam bilmiyorum) geçtim sorunlar çözüldü

• creative1903 C kullanıcısına yanıt

hocam o kadar sıkıldım ki bu işlerden artık lanet olsun diyip devam edesim var, farklı markaya geçsek oda zam koyacak yine evrak işi yok kurulum vs.

• Turk telekom gpon fiber 200 mhps 250 tl sabit ödüyorum kafam rahat hizin tamamını da alıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özgür internet anlayışına bakın, 15 yıldır "taahhütsüz internet" reklamlarını yaptılar. Ve sonuç; "10 ay boyunca 199,90 TL kampanyası başladı"

İnsanlar önceden taahhüt yapmaktan çekinirdi, çünkü sağ olsun TurkNet fiyat konusunda avantajlı ve taahhütsüz internet sunuyordu. Şimdi ise TurkNet bizleri söz de Taahhütsüz internet adı altında aynı şeyi yapmaya zorluyor :) Artık insanlar dilenci gibi daha ucuz interneti aramaya başladı. Telekomun sinsi bir kan emici firma olduğunu düşünürdüm daha çok, ama TurkNet bu konuda daha iyiymiş; sağ gösterip sol vurma konusunda kimse yarışamaz kendileri ile.

Bizde vdsl var, zam sonrası internetten 50mbps tt'ye başvurdum aynı gün aradılar kurulum için. Bağlantılar tamam, kullanıcı şifre iletin yeter dedim, yarım saate açtılar bağlantıyı. Sonra E-devletten turkneti iptal ettim, aynı gün iş bitti, 0 kağıt işi, kimseyi görmedim ve internetsiz kalmadım. Sizde durum böyle olmayabilir ama bende süreç böyle işledi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • El Kedi kullanıcısına yanıt

benimde böyle olacak ancak benim 1. ay turknette nisana kadar zam yok dediler + %25 engelli indirimi var bende 75 tl indirim olacak yeni tarifede bu yüzden biraz kararsız kaldım fifa oynadığım için turknet şuan beni götürüyor ttnet hiç denemedim sonuçlarını yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habbitt -- 23 Ocak 2023; 17:16:51 >

Ben kampanyalar arasında 50mb vdsl göremedim ama ???

• Aynı hizmete 2 KATI PARA ödemenin bir mantığı yok. TÜRKNET' e BYE BYE !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 23 Ocak 2023; 21:46:40 >
  • egos1907 kullanıcısına yanıt
    Fiber diye geçiyor aslında ama bizim apartmanda fiber olmayıp vdsl alt yapı olduğu için, paket olarak fiber aldık ama hizmet olarak vdsl alıyoruz. Türknet 100mbit paketinde max 40-45mbps alıyorduk, bu yüzden 50mbps paket seçtik, halen 40-45 civarı alıyoruz.

Oyun konusunda yorum yapamayacağım ama iş gereği online toplantılar yapıyorum, bir sorun yaşamadım 2 gündür. Türknette aldığım indirme hızlarını alıyorum, upload olarak 5-8 arası. Tabi bu hızlar yoğun saatlerde bir miktar azalabilir ama alt yapı aynı olduğu için türknette de aynı durum geçerliydi.

• Arkadaşlar Turk.net in yaptığını gerçekten insan düşmanına yapmaz. Bende bir firma araştırmaya başladım. Şikayetvar dan baktım. En iyi firma netspeed gibi görünüyor. En yüksek puanlı, en fazla şikayetleri sonuca ulaştıran vs.
    Şikayetleri bir okudum birde ne göreyim. Adamlar tam sansürcü. Turk.net in özgürlükçü yapısını seviyorum. Netspeed de insanlar İPTV dahi izleyememiş. Bu nedenle Turk.net e devam.

• ayhann06 A kullanıcısına yanıt

size vdsl veya fiber geldi mi en son 8 mbps ile kullanıyorsunuz diye hatırlıyorum

• smart0201 kullanıcısına yanıt

geldi hocam vdsl geldi 2021 de geçen senede 2022 de superonline geldi. Bu kezde amansız fiyatların eline düştük...

• gibirnete geçtim online olarak kimlik tarattım bugün aktif oldu.. 100 mbps 110 tl

• İptal sonrası kutu modem vs almaya ne zaman geliyorlar ? Bugün başvursak net ne zaman kesilir siyede 5gün yazıyor ama tecrübe eden var mı?

Başvuru yaptım fakat port olmadığı için

“Degerli Musterimiz, internet abonelik basvurunuzu aldik. Ancak ilettiginiz adreste henuz internet altyapimiz bulunmadigindan, adresinizde altyapi calismalari yapacagiz. Calismalarimiz tamamlandiginda sizinle yeniden iletisime gececegiz. B001”

Benim bir portum var ve operatör değiştiriyorum diyemiyorsunuz. Yeni bir hat yada port alıyorsunuz ve ardından turk.net i iptal ettiriyorsunuz 🤷‍♂️

• Arkadaşlar Turk.net in yaptığını gerçekten insan düşmanına yapmaz. Bende bir firma araştırmaya başladım. Şikayetvar dan baktım. En iyi firma netspeed gibi görünüyor. En yüksek puanlı, en fazla şikayetleri sonuca ulaştıran vs.
    Şikayetleri bir okudum birde ne göreyim. Adamlar tam sansürcü. Turk.net in özgürlükçü yapısını seviyorum. Netspeed de insanlar İPTV dahi izleyememiş. Bu nedenle Turk.net e devam.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Turknet özgürlükçü falan değil adamlarda müşteri hizmetleri bile yokken orayla gerçekten ilgileneceklerini mi zannediyorsun? Netspeed çok daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 25 Ocak 2023; 14:17:27 >
  • NetSpeed iyidir  

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.