Şimdi Ara

TurkNet fiyatları güncellendi! İşte yeni TurkNet paket fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
216
Cevap
1
Favori
9.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TurkNet fiyatları güncellendi! İşte yeni TurkNet paket fiyatları
    TurkNet, internet paketi fiyatlarını güncelledi. Şubat ayı itibarıyla TurkNet internet fiyatları yükselecek. TurkNet tarife zammından etkilenmek istemeyenler için 10 ay indirimli ödeme kampanyası da sunuldu.

TurkNet, taahhütsüz ve limitsiz olarak evde internet hizmeti sunuyor. Dilediğiniz zaman interneti iptal edebiliyorsunuz. TurkNet'in kendi altyapısı üzerinden hizmet verdiği GigaFiber teknolojisi ile kullanıcılara 1.000 Mbps'ye varan download hızı ve 1.000 Mbps'ye varan upload hızı sunuluyor. 

TurkNet internet fiyatları ne kadar?

• TurkNet Gigafiber abonelik fiyatı: 229,90 TL

• TurkNet ADSL, VDSL fiyatı: 249,90 TL

10 ay boyunca 199,90 TL kampanyası başladı

TurkNet, fiyat artışının etkisini azaltmak için mevcut kullanıcılarına ayda 199,90 TL'ye TurkNet kullanma imkanı sunuyor. 10 aylık faturanızı ayda 199,90 liraya denk gelecek şekilde kredi kartınızla tek çekim veya taksitli olarak ödeme yapabilirsiniz. Kampanyadan faydalanmak için online işlemler üzerinden işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kaynak:https://forum.donanimhaber.com/turknet-e-zam-geldi-249-90tl-oldu--154925500

• Yani o kadar saçma salak bir zam ki aklım almıyor. Bu adamlar kuruluş amaçlarını unuttular gibi. AKN'siz hızlı interneti daha ucuza vermek. Ben şimdi 35 Mbps internete 250 TL mi vereceğim? Bana ayrılmak dışında başka bir seçenek bırakmadılar. Altyapının sahibi TT bile 50 Mbps interneti 220 TL'ye veriyor. Kim seni bu saatten sonra niye tercih etsin? GigaFiber'in olduğu hane sayısı %5'i geçmez. Bu %5'in yarısı falan da ünlü YouTuber'lar, Twitch yayıncıları falandır.

Bu arada başlık "güncellendi" değil, "zamlandı" olacak sayın editör!
  • TurkNet zam şovu devam ediyor.. İşin kötü yanı diğer operatörleri de zam döngüsüne sokuyorlar..

• TürkNet yalanlarına bir yenisi daha eklendi.!!

Acil açıklama bekleniyor.

Merhaba sayın yetkili @TurkNetDestek

Gigafiber kullananlar için 90 ₺ artış ile 229.90 ₺ olacağı görünüyor.

Şuan hesabı kontrol ettim, paket ücreti hala 139.90 ₺ yazıyor ama muhtemelen Şubat faturası zamlı olacak. Siz iyiden iyiye bu işin bilmem nesini çıkarıp kokuttunuz.! Binlerce abone kaybetmeden akıllanmayacaksınız.

Bu inanılmaz oranda yapılan zammı kınıyorum.!! Siz milleti enayi yada salak falan mı sanıyorsunuz. Kontratsız, taahhütsüz özgür İnternet diye diye milleti keklediniz ama iş Zam yapmaya gelince "gerekmedikçe yapmıyoruz" yalanı ile son 1 yılda bu kaçıncı artışı yapıyorsunuz.

Ayıp bu yaptığınız. Bir paket fiyatına 100 ₺ birden Zam olmaz. Kendinizi mi şaşırdınız siz. 15 değil, 20 değil, 50 değil. Ben geçen sene 99 veriyordum pakete. Şuan aylık paket fiyatı kadar zam yapıyorsunuz.

Ben bu durumu kesinlikle kabul etmiyorum.! Apaçık terbiyesizlik ve yasal soygun bu yaptığınız. Sizin diğerlerinden ne farkınız kalıyor bunu yapınca. Hani kendi alt yapınızı kullanan Gigafiber müşterilerine Haziran 2023 yılına kadar fiyat artışı olmayacaktı.?

Verdiğiniz sözü ya tutun, yada bu söze istinaden tarafınızdan şikayetçi olacağımı bildirmek isterim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Zammın adı güncelleme olmuş.

• Bu reklam paralari nerden cikiyor zannediyorsunuz technopat ve dh haberlerinin 5 de 1 i turknet icerikli.
    Bugun gectim farkli bi iss ye milletin gigabit internet ucretini ve sacma sapan bi firmanin reklam ucretlerini odemekten gina geldi.

• Bu arada evrak vs ugrasmadan nfc li bir telefonla (android) internetinizi farkli iss ye tasiyabilirsiniz. Bugun islemler basladi.

• O sırada 100mpbs vodafone fiberi 107 TL'ye kullanan ben :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Parasıyla rezil olmak isteyenler buyursun kullansın.

• Bu kadar reklamın parası bir yerden çıkacaktı. Hangi içerik üreticisini izlesem sponsorluk almış. Yağdırmışlar mübarek TurkNet fiyatları güncellendi! İşte yeni TurkNet paket fiyatları 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şeyi geçtim 250TL yaklaşık 13 dolar gibi bir değeri var. Paramızın pul olduğu gerçeği, başka bir sözüm yok hakim abi.

• 2 sene oldu terk edeli turkneti, hala kalanlar varsa kurtarsinlar kendilerini.

• Fiberim yok Turknet ten gına geldi vdsl olarak alternatif ne önerirsiniz?

• Yani o kadar saçma salak bir zam ki aklım almıyor. Bu adamlar kuruluş amaçlarını unuttular gibi. AKN'siz hızlı interneti daha ucuza vermek. Ben şimdi 35 Mbps internete 250 TL mi vereceğim? Bana ayrılmak dışında başka bir seçenek bırakmadılar. Altyapının sahibi TT bile 50 Mbps interneti 220 TL'ye veriyor. Kim seni bu saatten sonra niye tercih etsin? GigaFiber'in olduğu hane sayısı %5'i geçmez. Bu %5'in yarısı falan da ünlü YouTuber'lar, Twitch yayıncıları falandır.

Bu arada başlık "güncellendi" değil, "zamlandı" olacak sayın editör!

• Benim anlamadığım nokta 1000e 1000 simetrik fiber fiyatları diğer iss’lerde nasıl?
    Bu kadar kötülüyorlarda..
    Bu zamana kadar hiç internet bağlamadım eve,ona göre bilelim Turknet kullanan varsa aydınlatırsa..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hyperchondriac kullanıcısına yanıt

Haber başlığına "güncellendi" yazmışlar. ZAM diyememişler. TurkNet fiyatları güncellendi! İşte yeni TurkNet paket fiyatları 

• khaos kullanıcısına yanıt
    Gıbırnet düşünüyorum. Türknet bıktırdı artık. 7 senedir kullanıyorum her sene gigafiber geliyor sözde. Yalandan başka işleri yok.

• khaos kullanıcısına yanıt

Ben ve bir kaç arkadaş şuanlık bulduğumuz alternatif hizmet ve ücret olarak en iyisi tbtnet bi bak istersen dostum işine yarayabilir.

• rtsbora kullanıcısına yanıt

1 senede 3 defa zam yapıp haziran 2023 e kadar garanti verdikleri için daha da zam diyememişler güncelleme diyip iyimserleştirmişler :D

• rtsbora kullanıcısına yanıt
    Sormayin hocam 2000leri cok ozluyorum bu kadar reklam influencer vs yoktu ama forumda bilgi paylasimi, dayanisma, kisisel deneyimler paylasilirdi simdi varsa yoksa reklam turk.net

• Ünlü twitch youtube yayıncılarına para yedirip evlerine fiber çekince iyi iss olunmuyor.

Birkaç mahalleye verdikleri gigabit fiber sayesinde hız konusunda iyi reklam yaptılar. TTnet alyapısında sundukları hizmet ise leş.

Son yılların en overrated markasıdır bu turknet.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.