Şimdi Ara

TurkNet fiyatları güncellendi! İşte yeni TurkNet paket fiyatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
1
Favori
9.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 140 iken bas bas bağırdık 2 sene taahhüt verin ttye geçin diye

ayrıca sorun turknet değil yapılan zam öngörülen enflasyon oranına göre hesaplanmış bol keseden dağıtılan ucuza krediler erken emeklilikler ve israf hesabı yapmışlar 2023te fiyatlar artmaya devam edecek sürekli karşılıksız para basılıyor maaşınıza ona göre zam isteyin

Haftada en az 1 kere saat 02.00de kesilen ve birkaç saat gelmeyen internetim ttye geçtikten sonra ne hikmetse yaklaşık 1 yılda 2 kere kesildi onda da 1dk ya geldi

Turknet akn zamanında rakipsizdi tartışmasız en iyi firmaydı şimdi en az 10tane rakip firma var ve fiyatları daha uygun benzer hizmete boşuna fazla para vermeyin

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt

Ben de malum şahısdan şikayetçiyim kendi cebinden çıkmayan işverenin işçiye vereceği paraya kafasına göre oy almak için alt sınır getiriyor sonra zamlarla uğraşıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altyapım eve kadar fiber FTTH. 1 yıldır Türknet 100 Mbps kullanıyorum ısrarla 100 Mbps dayatıyorlar altyapım 1000 Mbps desteklemesine rağmen.

100 üstü istiyorsan yıllarca Gigafiber'i bekleyeceksin diyorlar kısaca. Youtube'da çoluk çocuğa video çeken vasıfsızlara koşarak Gigafiber döşüyorlar.

Ben şimdi 250 TL'ye Gigafiber 1000 Mbps kullanan kişiyle aynı ücreti ödeyeceğim ve hızım 100 Mbps olacak.

Hem Türk Telekom altyapısıyla bana hizmet satacaksın hem de altyapımın desteklediği en yüksek hızı bana sunmayacaksın. E ben seni neden tercih edeyim ki artık? Arıza olduğunda bile kendileri değil Türk Telekom ekipleri geliyor 

Sizin giderleriniz ve verdiğiniz hizmet ne ki zam üstüne zam yapıyorsunuz?

Bu büyük haksızlıktır, ahlaksızlıktır.

Türknet'in bu yaptığı terbiyesizliği hiçbir İSS yapmıyor.

• Türknete geçeli 10 gün oldu. Herhalde 10 gün içinde iptal edeceğim. Güle güle türknet

• Sanriim battı artık turknet son ssnsini deniyor bu fiyatlar çok uçuk

• Reis bu gidişle enflasyon 4 haneli rakamıda görecek 3 5 iha üretmekle iş çözülmüyor şuana kadar üretilen bütün ihalar 10 uçak parası etmiyor yarı ilettene geçilmeli bir an önce ve iha üretiminde seri üretime geçilmeli seri üretim dediysem gerçek seri üretim bant sistemi günde 300 400 tane en az

• 1.5 yıl önce sorunumu çözmemeleri üzerine Turk Net’ten çıkıp Vodafone Net’e geçmiştim, halen 100 TL ile kullanıyorum ama ping yüksek olduğu için bitince Turk Net e geri geçmeyi düşünüyordum. Bu fiyatlarla geçmek mantıklı durmuyor. Sadece hüsnü zan edip bu devasa zam ile kazanacakları parayı Gigafiber altyapısına yönlendirip hızlı bir şekilde ağlarını genişleteceklerini umuyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hey yavrum hey fiyatlara bak

• Başlığa zam yazamamak

• Daha yeni geçtim 1 ay oldu. 140 tl gözüküyor, eğer 230 tl çıkarsa iptal ederim. Kendileri kaybeder

• Güncellendi diyerek neyi amaçlıyorsunuz zam geldi diyemeyecek kadar kimden korkuyorsunuz.

• Bir zamanlar soran herkese överek anlattığım ve geçmeleri için referans olduğum firma batırdı sıvamaya çalışıyor.

Kasım ayının başında önce öde sonra kullan sistemi yüzünden, ayın dokuzunda dondurduğum hizmeti bir kaç gün sonrasında ise sonlandırdım ve aradan geçen 3 aya rağmen hala daha hizmet alınmayan günlerin iadesini gerçekleştirmedi. 6 yıllık kullanıcısına bile reva gördüğü bu muameleden dolayı kendilerini çok içten(!) anıyorum...

• Zamınıza koyabilir miyim?

• 250 TL çok para. Netspeed'e 160 veriyorum. Bu haberden sonra onlarada zam gelmez umarım.

Bu arada yılların DH'sinin de ne kadar zavallı bir hale düştüğünü görmek üzücü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 20 Ocak 2023; 20:18:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 75 mbit ttnet den 164 tlye alıyorum.Meğerse bedava kullanıyormuşum da haberim yok

• emrhyldrm kullanıcısına yanıt

Bu öyle büyük miktar zam değil, bu zamcık  

• Bugün telefonuma android 13 zammı geldi.

• Vodafone net Turkcell fiber alt yapısında 2 yıldır modem dahil 100 megapit için 80tl veriyorum.
    Martta tahhahut bitecek en uygun 207 TL verdiler her şey dahil.
    Marta kadar bekleyeyim diyordum fakat bu haberden sonra hemen kabul ettim.

Şikayet kaydına ertesi gün gelen ekipleri var (Turkcell ekipleri)
    Modem onlarin, sorun olduğunda sorgusuz değiştiriyorlar.
    Ev ve apartman tesisatını sorgusuz çektiler.
    Doğru düzgün kopma yaşamadım. Hız 200 ile başlayıp 100lerde sabitleniyor.

Aklı olan küçük iss'lerden biran önce çıkmalı. 200-250 civarına türk Telekom ve Superonline da 100 megapitlik hatta Turkcellde 260a 200 megapitlik paketler var.

• 500 mbs türk telekoma geçiyorum.
    internet taşımaya üşeniyordum da
    229 vereceğime 350 veririm adam gibi 500 kullanırım 5 kat fazla internet alırım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.