Şimdi Ara

TurkNet fiyatları güncellendi! İşte yeni TurkNet paket fiyatları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
1
Favori
9.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle firmaları çok desteklememek lazım. Destekleyip ekip bulunca para hırsına bulanıyorlar ve kuruluş amaçlarını unutuyorlar. Xiaomi- Apple gibi Apple a sallarken kendileri Apple oldu. Bunlarda diğer ISS lere sallarken kendileri de onlar gibi oldu

• gigafiber kullanıcısıyım. bu hizmeti daha uyguna verebilecek yok. adsl vdsl falan olsaydı geçerdim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar BTK'ya şikayet etsek faydası olur mu ? sıvadılar resmen.

• Bu fiyatları görünce şok oldum. Sebebi ise TurkNet olması. Ben Kasım başında mecburen TT geçtim çünkü yeni evimin orasında port yok sıkıntısı yaşadım ve TT geçtim. Evde 50 hız var Sorgulamada altyapı yok diyor. İyi ki yok diyormuş bende altyapı çıkınca taahüdü bozdurup TurkNete geçeyim diyordum. Şimdi kılımı kıpırdatmam. Tivibu dahil ben 230 ödüyorum ve 10 sonra 269 olacak. TurkNetin bir cazibesi kalmadı benim açımdan.

• justmark kullanıcısına yanıt
    netspeede geçtikten sonra deneyimlerini bize aktar, bizi aydınlat kral.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bizde aboneliğimizi değiştirmek yerine "güncelleyelim"

• Mesut ve Erdi nin niye ayrıldığı belli oldu DH den kendi görüşleri birilerine ağır geliyordu demkki herzaman tarafsız ve ilkeli kullanıcı yararına konuşuyorlardı .

• Altyapı türktelekom tekelinde olduğu sürece daha çok zam gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 yılın sonun da artik başka iss ile güncelleme yapacağım.

• Hala Turknet kullanan varsa geç kalmış.
    7 yıllık aboneliğimi iptal ettirip. 100mphs 129 TL lik başka ISS e geçtim.
    Rekabet kurumu sayesinde yeni firmaların pastadan pay alabilmeleri için aynı hizmeti daha uygun fiyata vermesi tüketicinin yararına gerçekten.
    Alt yapı sahibi telekomun fiyatı en yüksek ISS olduğunu atlıyor kullanıcılar. Turknete gelen zamlar normal, pasta payı büyüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 21 Ocak 2023; 9:2:53 >
  • Technopat'da DH'de Türknet'ten maaş alacak diye biz zam ödeyelim. En son yaz aylarındaki zamlarda da aynı bu şekilde savunucu ve toptan ödeyin az zamlı olsun tipi reklamlar görmüştük 2 platformda da. Özgür haber yapamaz hale gelmiş 2 site de.

• konuyu açan adama ,yöneticiye dikkat edin arkadaşlar , Türk net in yapmış olduğu son 2 zam dan sonra bu adam milletin gazını almak icin bu tarz konular açıyor. ayrıca Türk net ceo su ile videolar cekiyor zam ın nedenlerini konuşuyor ve ortalığı yumuşatmaya çalışıyor. dünkü açmış olduğu konuda da zam yazamamış. iyi şak şak çekiyorlar birlirlerine. orta da vatandaş eziliyor. attığı başlığı görüyorsunuz değilmi? hükümetin zam acıklaması gibi başlık atmışlar. gerçekten iğrenilcek insanlar ya.

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

Forumun da 'güncellenme' vakti gelmiş hocam TurkNet fiyatları güncellendi! İşte yeni TurkNet paket fiyatları 

• İlk başta zammı türknet yapıyor.
    Sonra diğer firmalarda zam yapıyor sonra yine ucuzlardan turknet kalıyor

• ulayrason U kullanıcısına yanıt

Şu anda 100 Mbps 24 ay taahhütlü TT fiyatlarına geldiler. Teknik olarak daha ucuza satmaları gerekir. Gigafiberleri bu zamdan sonra hala çok uygun ama diğer kullanıcılarından artık çok kan kaybederler. Tahminen bir sonrakini daha da ileri erteleyebilmek için bu kadar büyük bir zam yaptılar. Diğer işletmeciler farklı hızlarda paket sundukları için kullanıcılar ya oralara akacak ya da 100 Mbps isteyenler TT'a. Bu saatten sonra Turknet'te kalan Gigafiberli değilse bariz zengindir ve üçün beşin hesabını yapmıyordur.

• Erdiyi bilmem de Mesut hala turknet sponsorluğu almaya devam ediyor. Bu zam için çektiği son videoda da lafı internet pahalı değil siz fakirsinize bağladı. O da zam diyemedi yani.

• 115 lira 100 mbps. Turknetten geçtim. 4 aydan bu yana kullanıyorum, tavsiye ederim. Poyrazwifi.

TurkNet fiyatları güncellendi! İşte yeni TurkNet paket fiyatları

• serdarcenk kullanıcısına yanıt

Ben Türknet kullanırken Netspeed gibi diğer alternatif sağlayıcılardan 10-20TL daha ucuza veriyordu. Gıbırnet ile Türknet de aynı fiyata veriyorlardı en ucuzu bu ikisiydi. Peki şuan arada ne kadar fark var ve hangisi daha pahalı? Eleştirilen şey tam olarak Türknet politikaları, bunun haricindeki diğer etkenler her yerde konuşuluyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E7723167B -- 21 Ocak 2023; 11:27:43 >
  • akinmaya A kullanıcısına yanıt

Kullanıcıya 1000 simetrik interneti ucuza veren bir tek Türknet var. Başka kullanıcıya veren yok.

Kurumsal olarak metro internet alarak ulaşabilirsin ama fiyatı 21.000 TL civarı Telekom'da.

• Fiyatlar zamlandı diyemeyen de güncellendi diyor.Eee reklam vereni hoş tutmak lazım tabi.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.