< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TurkNet fiyatları güncellendi! İşte yeni TurkNet paket fiyatları (6. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Turknet affını istemiş, zam diyememiş, "güncelleme" demişler! Komiksiniz. Rezalet ki ne rezalet, kim 35mbps VDSL internete 250TL verir? Üstelik 3-4 ayda bir sağlam zam yapıyorlar, fiyatlar kontrolden çıkmış. Şu an apartmanınızada Turknet 1000mbps Gigafiber yoksa o paraya değmez. ADSL/VDSL hizmetini başka firmalardan almak daha mantıklı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleancoder -- 21 Ocak 2023; 18:31:28 >
-
İşin komik yanı 35Mbps gigafiberden daha pahalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen sene Haziran ayında millenicoma geçtim 80 mbit hız alıyorum ve engelli tarifesi ile 90 küsur ödüyorum.
-
Kasım ayında bıraktım iyi ki. Aynı senenin içinde 2 zam yedim çok doğru bir kara vermişim.Comnet e geçtim mis gibi uygun ve hızlı
-
10 gün önce aldım 10 gün sonra iptal ederim gider Telekoma vodafone ye para öderim ama bu kadar zam yapınca kalmam türknet te
-
tesadüf işte tamda en hızlı internet sağlayıcısı haberinin üzerine zam pardon güncelleme
-
dsl kullanıcısı kalmayacak elinde bu gidişle. gigafiber yeterli sayıya ulaşsın yatırım bile yapacaklarını zannetmiyorum eldekilerle döndürürler ya da yabancıya satarlar.
-
Bende iki ay oldu türknete geçtim adamlar sağlam geçirdi 50 mbs internet 250 tl
-
Çok adaletsizce yapılan bir zam oranı bu şartlarda interneti iptal etmeyi düşünüyorum ödeme konusunda çok zorlanacagiz size sorarım Turkiyede hangi firma çalışanın maaşına yüzde 65 zam yapmıştır sorarım size bu nedir ya soygucular
-
Sözleşmeli Turktelekomdan internet alındığı zaman Turknetten daha uyguna geliyor. 2 senelik 105 liraya sözleşme yaptım hala 1 senem var. Turknetin hem müşteri hizmeti kötü hem de enflasyon olan ülkemde sürekli fiyat güncellemesi yapıyorlar.
-
Arkadaşlar biraz fazla yükleniyorsunuz TürkNet'e gibi geliyor bana. GigaFiber'i düşündüğünüz zaman bu fiyata bu interneti verebilen başka bir firma yok Türkiye'de. ADSL ve VDSL kısmına gelince , malum altyapı fiyatlarını Türk Telekom belirliyor. Ekonomi ortada , şu süreçte herşey çok ciddi oranda arttı. Personele ödenecek rakamlar son 1 senede %100 den daha fazla arttı. 10 000 maaş verdiği adama bugün 20-22 bin maaş verir hale geldi. Donanım deseniz hemen hemen hepsi yurt dışından geliyor. Dolarla alınıyor. Dolar 7.80 den 18.80 e geldi. Sadece Firmaları bu durmun sebebi olarak görmek yanlış. Türkiyenin yeni ekonomi profesörünün tercihleri bu durumu yarattı. Firmalar da piyasanın yeni şartlarına uyum sağlıyorlar.
Tarafız gözle bakıldığında TürkNet'in hizmet ve fiyat politikasını diğer ISS lerle kıyaslandığında beğeniyorum. Ellerindeki imkanlar doğrultusunda en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Yaşadığım bölgede GigaFiber olsa , hiç düşünmeden TürkNet'e aboneliğimi ""GÜNCELLEMEK" isterdim. Ancak Telekom altyapısında 100 Mbps hız dahi veremedikleri için *MECBUREN* Superonline Fiber kullanmak zorundayım.
Geçen sene 1 litre Pastörize Sütün 5.25 TL ye alındığı bir ülke iken bugün 26.75 den alınan bir ülkede yaşıyoruz. Sorun sadece İnternet Servis Sağlayıcılarının fiyat politikalarından çok daha ciddi ve büyük. Bu gözle bakarsanız daha adil eleştiride bulunabilirsiniz.
Not : Yorum siyasi bir görüş içermemektedir. Sadece durum tespiti yapılmıştır.
-
Merhaba yıllardır Turknet kullanıcısıyım. Artık yeter dedirtecek aşama getirdiler böyle kontrol kafalarına göre fiyat artışı tartışılır. İnsanlar turknet i uygun fiyat için tercih ediyordu. Zaten Türktelekom alt yapısını kullanıyor. Türktelekom la aynı fiyatlara geldikten sonra pek bir anlam ifade etmiyorlar. Artık farklı firma arayışına başladım millenio da 149 tl diyor. Onu araştıracağım bu gidişle oraya geçeceğim gibi.
-
Ayda 199? ye size gigabit internet verecek firma var mı? Hız testi sorgulaması yaptığınızda wifi ile en az 400-500 mbs net görebileceğiniz bir iss var mı? Gidin tt ye abone olun ayda 500? ye 1000 mbs alın o zaman. Digerleri yapınca sorun yok, turknet yapınca “bunlar şımardı” Yazık kafanıza.
-
80 TL 'den 15 GB internet kullandığım Turkcell bir ay önce sözleşmem bitince en uygun tarifeye 150 TL den geçiş yapabildim. Kimse zamlardan mutlu değil ama insanımız karlılık oranını korumak zorunda olan bir şirkete bu düzeyde tepki göstereceğini aynı tepkiyi bu zamların asıl SORUMLULARINA gösterseydi çok daha iyi altyapılar üzerinden uygun fiyatlı internet kullanırdık.
Kaldı ki Turknet hiç değilse kazancı üzerinden hızlı da olsa yavaşta olsa geri yatırım yaparak en azından rakiplerini 1000 mbit internet vermeye alt yapı çalışması yapmaya zorluyor. Poyraz, gıbır falan filan sizden kazandığı parayla nasıl bir yatırım planı var duymak isterim.
Türktelekom geçen ay 500 tl den satıp reklamını yapmaya başladığı 1000 mbit interneti belki 10 yıl sonra koyardı tarifelerine.
Neyse a101'i şok'u basıp, iki tane galericinin kafasına vurup şov yaptıkları gibi btk eliyle 20 tl geri çektirirler fiyatı burda da ayar verdik diye gerinir insanlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost123q -- 21 Ocak 2023; 19:55:59 >
-
Türknet aynı hizmeti daha pahallıya satmaya başladı, Netspeed, Comnet, Millenicom'da 100 Mbps fiyatlar 140-160 TL aralığında, ama Türknette 250 TL. Yuhhh yani
Boşuna Türknet'i savunmayın, bunun adı resmen KAZIK dır. Kazığı seven yesin, tutmayalım
ama akıllı adam bu kazığı yemez !!!
-
Öncelikle bu zamların sorumlusu halktır arkadaşım siyasetçi sporcu sanatçı vb. kişiler halkın yansımalarıdır nasılsanız öyle yönetilirsiniz, biri sizin gibi gelir Turknet’in suçu yok der biri marketlerin suçu yok der biri galericilerin suçu yok der biri toptancıların suçu yok der biri de gelir hükümetin suçu yok der iş en sonunda hırsızın suçu yok’a kadar gelir. Turknet 6 ay önce fahiş zam yapınca gigafiber kullanmayanlar hattını taşısın diye bas bas bağırdık ne rakip firma çalışanı olduğumuz kaldı ne referans için başka iss tavsiye ettiğimiz kaldı aynı sizin gibi suç hükümetin dediler sustular şimdi ağlıyorlar 6 ay sonra Turknet yine zam yapınca belki siz de tepki koyacaksınız ama iş işten geçecek.
Çok kararsız kaldım en sonunda 2022 Ocak ayında 149 TL ye 100'lük ttkom bağlattım. 2024 Ocağa kadar kafam rahat. Taahhut candır
Yakın zamanda Gigafiber'e geçecek olmam sebebiyle duruyorum ben de şimdilik. Umarım hizmet kalitesi iyi olur da durdurduğumuzla kalmayız.
Merak etme bu hızla telekomu geçerler. 3 ayda bir zammı yapıştırıyor reklamnet. Twitch yayıncılarına, forumlara, editörlere sponsorluk kaynağı lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X