Şimdi Ara

TurkNet fiyatları güncellendi! İşte yeni TurkNet paket fiyatları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
1
Favori
9.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vallahi çok güldüm gece gece adamlar söz verdi Haziran 2023 kadar zam yok dedi 2 defa yaptılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani birimize söz vermiştik turknet ne oldu 2023 Haziran ayına kadar zam yoktu aşkımız buraya kadar mı?

Ne hayallerim var pubg oyun'a girince turknet kullanıyorum 20 MS alıyorum diyecektim komşu gelecek interneti nereden alıyorsunuz diyecek bende turknet 162 TL'ye anlaştık diyecektim ayrılma vakitde geldi

Bir zamanlar 39 TL 16 mbps veriyordu vaybe turknet yakışmadı sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 21 Ocak 2023; 23:58:19 >
  • Hadi abi hadi. 100 liraya başladık 2.5 katına çıktı. 200mb superonline 260tl 12 ay sabit. Sen kimsin birader ya bu ne özgüven bu ne şımarıklık. Yazıklar olsun size kazandırdığım 3 müşteriye ne diyeceğim ben. Adamlara ucuz ucuz diye övdük hale bak. Rezalet.

• Hocam büyük ihtimalle onlar da yakında zamlanır. Eski fiyatla 30 TL civarı fark vardı o farkı korurlar diye düşünüyorum. Öyle olunca da uğraşmaya değmez.

• Akp türkiyesinde zam kelimesinin yerini güncelleme aldı artık. Maaşa zam gelir ama diğer herşeye güncelleme, yazıklar olsun donanımhaberede zam yazmaktan neden bu kadar korkuyorsunuz ? Zam işte zam kol gibi zam hatta.

• Turknetin sözüne inanan kaldı mı

• Vaktiyle müşteriye samimi görünmek için "yine o sevmediğimiz konu açıldı yiaaa" diye sevimli mesajlar atarak zam haberi verenler artık resmi bir dille ve meselenin tatsızlığının etrafından dolanan ifadelerle haber veriyor.

Alternatif bakmaya başladım, en makul olana karar verdiğim gün TürkNet'i hayatımdan tamamen çıkaracağım. Keyifle... Bugünden sonra da güvenilirlik ve samimiyet üzerine bir PR çabasına girdikleri her platformda o lâfları ağızlarına tıkacağım. Yine keyifle...

• Yakinda kullanicilarin %90i terk eder geriye kalan %10la çayda çira oynarsiniz artik

• Durmak yok yola devam 😳🤦🏻

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 100mbt superonlıne kullanıyorum ,

eylülde almıştım ,

2 yıllık taahüt -185 tl gibi bir rakam ,

türknette bulaşmadım

• Türknetin bu tavırlarını görünce, Türktelekomu özlüyorum. Nede olsa her yerde şubesi var. Her zaman muhatap var. Bir daha asla türknetli olmıyacağım.

Bu türknet haberleri yüzünden DonanımHaber den soğumaya başladım. Bille bile türknet haberi yapıyorlar.

Doğru haber yapın. DONANIMHABER ÜYELERİ Türkneti TERK EDİYOR. Diye başlık atın, bu konuda bize, DonanımHaber üyelerimize destek olun. Bu konuda haber yapın.

Yoksa DonanımHaber yöneticileri, türknet ile kankicilik mi yapıyor.

Bence DonanımHaber yöneticileri türknet"i tutuyor. Çünkü onlara kıyak geçiliyor.

Bana katılan beyensin.

• @maksi09

Kıyak geçme diye bir şey yok hocam. Para-çokomel mevzusu...

• Vain kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen onun nedeni Gigafiber altyapısının Turknet'e ait olup, VDSL altyapısı Türk Telekom'a ait olduğu için hat kullanım/kira bedeli ödemeleridir. O ayrı bir konu tabiki. Gigafiber altyapı çalışmaları da yavaş ilerliyor, kaç yıldır reklam yapılıyor, halen ne İstanbul'da tam yaygınlaştı, ne de Ankara'ya falan gidebildi. Böyle giderse 20-30 yıl sürer herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleancoder -- 22 Ocak 2023; 12:35:42 >
  • cleancoder C kullanıcısına yanıt

Aslinda çogu ulkede górünen fiber ağ yapan yerel şehir firmalari vardir. Dolayisiyla turknet in süreç de o yônde ilerliyor.Buyuk birkaç şehirde semtlerin bir kismini ele geçirmesi stratejisi var.Biz tabi yeni vdsl ve tum alt yapinin telekom tekeli üzerinden devam etmesinden dolayi bu anlayişa kullanicilar olarak uzağiz. Ama olacak olan ilerde fiber tipi bağlantilari kuran yerel birsuru firma olmasi yönünde olacak ve fiyatlar daha makul hale gelecek.Telekom alt yapisinda olanlara hizmet vermeyi eninde sonunda birakacaklar ki zaten onlarin fiyatlari yuksek tutmasinin asil amaci o kullanicilari kaybetmek. Gigafiber li zaten mutlu, zamlar hoşumuza gitmese de alternatifi de zaten yakin fiyatlı. Ha 50 lira daha az vermişiz ha 50 lira fazla bizim olay.

• cleancoder C kullanıcısına yanıt

Benim ömürüm yetmez giga fiberi görmeye

• Refernasimla internet kutusuna geçin bakın keyfinize .😁👍
    1 ay ücretsiz kullanın sonrada , ertesi ay 50 TL de havale EFT yaparım. Değerli bir teklif bence şuan için

Turknet geçen sene zaten benim gözümde düştü
    %200 ü aştı yaptığı zamlar

• Zam yazmamak için kim bilir ne kadar fonlandınız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bıktırdılar artık. Pazartesi operatör seçip geçiş yapıcam. Nedir bu arkadaş. gitsinler 1000 mbit verdikleri kişilerle, bedava hizmet verdikleri yayıncılara fatura kessinler.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.