< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TurkNet fiyatları güncellendi! İşte yeni TurkNet paket fiyatları (9. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
An itibariyle Türk Telekom'a geçtim. İptal başvurumu yaptım Turknet'e.Bu nedir arkadaş seneye düşünemiyorum fiyatı ne olur.Verdim tahhütü geçtim.Sabit 50mbps.Eski Türk Telekom da yok gibi. Şuan çok memnunum.
Edit: Çok memnun kaldım taahhüt uzatıcam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veysigz -- 1 Ocak 2024; 22:6:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok şükür kendini bulunmaz Hint kumaşı sanan bu firmadan kurtuldum.Sabit telefon için sabrediyordum gerek kalmadı artık.50 liraya 100 mbit veriyom dese geri dönenin....
AKP gitmeden hiçbirşey ucuzlamaz aksine dahada pahalılaşır.
-
İşte aptalligi burada. Beni bir zamanlar arayip altyapiniz 35 mbps yi destekliyor dendi ona gore baslattik. Sonra mesaj geldi bilmem kac tl farkla 50mbps kullanabilirsiniz diyor. Hani 100mbps ye kadar ayni fiyatti? O zamandan beridir guvenmem turk nete. He zamaninin en iyisiydi fiyat, hiz ve akn siz olarak (2017 - 2019 arasi kullanmistim) ama bi esprisi kalmadi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
internet kutusu 100mbit zamlı hali 130 tl gelmek isteyeni beklerim :d
-
Bizim için bi espirisi kalmadı, fiber olsa 500 mbps 250 tl koymaz. Senin benim gibi eski altyapı ile VDSL kullananlara bi ayrıcalık konması lazım acilen.
-
Acı gerçek
Turknete ocakta abone oldum 10 gün sonra zam gelecek dediler şaka gibi, 1500 tl 10 aylık peşin ödeme kampanyası var diyor engelli indirimi ile 1250 ye düşüyor oda hız 50 mbps sizde mantıklımı arkadaşlar kabul etsemmi ? ayrıca kablonet duruyor ona 78 tl ödüyorum ama ping işi deli ediyor oyunda.
-
Maşallah almanyada insanlar internete bile giremiyorlarmış şükredelim halimize var ki giriyoruz, para konusu ufak ayrıntı.
-
Beyler millenicom vs geçtik diyelim onlarda zam yemeyecek mi? Şuan baktım Turk telekom oda fiyatı 250 üstüne atmış ülkede yaşamak zor
Akp gidince ucuzlayacağını mı zannediyorsun ? -
Akp gidince ucuzlayacağını mı zannediyorsun ?
-
Memleket kumarhane gibi oldu.
-
4 ay sonra gidecek ve ucuzlamayı bırak sabit kalacak mı bir başka iktidarda göreceğiz.
Umarım haklı çıkarsın, ben dahil tüm vatandaşlar kazançlı çıkar.
-
Kablonet 110 TL
-
Firmalar da, nasıl olsa tüm suç malum şahısa atılır deyip köklüyorlar zamı...
Birazcık utanmanız varsa konu başlığındaki "Güncellendi" ifadesini olması gereken doğru kelimeyle değiştirir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X