Şimdi Ara

TurkNet fiyatları güncellendi! İşte yeni TurkNet paket fiyatları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
1
Favori
9.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tr de genelde insanlar sadece tepki olarak gösteriyor icraat olarak yapmıyorlar ve böyle bir ulkede yasayinca gündem surekli sorunlu oldugundan cabuk unutuluyor sorunlar çünkü her zaman daha beteri karşıya çıkıyor firmalarda bunu bilip istediğini yapıyor.
    En basit örneği tosla kart yillik ucreti 12 tl alacagini aylar önce söyledi. Devrege ise 16 ocak ta girecekti. Bende müşteri hizmetlerine yazdım kapatmak için, m. h. Uyanik karti kapatiyordu bende dedim karti falan değil numaram uyeligim komple silinecek sekilde kapatılmasını istiyorum dedim ve kapattırdım 12tl için ve ben az bucukta olsa o karttan kar ediyordum 12tl yi 500 defa cikartirdim fakat adamların kartını kullanarak para alma cakalligi üretiyorlar sonra ne mi oluyor. Alakasiz sekilde - la bunlar yaptı oldu o halde papara, pokus, nays pesinden sürükleyecek böyle yillik para alma diyebirseyin fitilini yakacak. Bedava olan sey artık zamanla 12tl olarakta kalmayacak tabiki ve her kart şirketi bunlar yüzünden almaya baslayacak sesini cikartan olmadikca. Bakalim 16 ocakta alinacak demislerdi hala almaya baslamamislar. Fiyat koskoca yilda 12tl gibi az da olsa insanlarin kartini iptal edecek kadar tepki verebilecegini anlasinlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gıbırnete geçiyorum tavsiye edermisiniz ?

• Bu ne abi TurkNet fiyatları güncellendi! İşte yeni TurkNet paket fiyatları 

• fiyatlar güncelledi demek haber başlıgına zam yazmıyorsan yazıklar olsun

şunu yazacaksın TurkNet'ten internete yüzde 65 zam yaptı
    www.cumhuriyet.com.tr
    TurkNet'ten internete yüzde 65 zam!
    https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonomi/turknetten-internete-yuzde-65-zam-2023697

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 22 Ocak 2023; 17:18:44 >

• turk telekom aldım 100 mbps 150 tl veriyorum turknet de kim der geçerim

• Gigafiberi bu kadar ucuza verdikleri için aldıkları zararı telekom kullanıcılarından çıkarmaya çalışıyorlar TurkNet fiyatları güncellendi! İşte yeni TurkNet paket fiyatları 

• En son zam geldiğinde 1500 liraya 10 aylık peşin ödeme yapmıştım. şuanlık beni etkilemiyor fiyat artışı. Konuyu ilk okumaya başladığımdan beri önerilen tüm operatörlerin fiyatlarına baktım. şuana kadar turknetten aman aman iyisini bulamadım. Fiber kullanmıyorum turknetin bana verdiği hız 65mbit, 5 ay sonra peşin 2000 verip 10 aylık almak fikri bana mantıklı geliyor şuanda.

• smart0201 kullanıcısına yanıt

türknet ☠️

TurkNet fiyatları güncellendi! İşte yeni TurkNet paket fiyatları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Editörü tebrik ediyorum zam yazmamak için ne kadar prim aldı acaba?
    Türknet fiyatı altyapı sahibi türk telekomun fiyatını bile geçti ne anlamı var bizim türknet kullanmamızın?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kasım 2022 de, türknet e geçiş yaptım,( özgür.169 - 100mb hız - sabit fiyat - taahhüt yok - beyanı ile ) sadece 2 ay 169 TL ödedim. ocak 2023 - 173 TL fatura, şubat 2023 de güncelleme yapılıyormuş 249 tl olacakmış fiyat şeklinde mesaj göndermişler. bana da farklı bir iss araştırmak düştü artık. şöyle seçenek sunmuşlar : 10 aylık faturayı peşin ödersen 199 TL den faydalanabilirsin. yeni bir firma ,yeni bir tarifeye geçmek şart oldu artık. çok pahalı.

• Turk Telekom tum ülkeye hizmet veriyor değil mi ? devlet daireleri vs her il de fiberi var turk telekom vdsl 2005 veya 2006 da başladı turknet kuruluş tarihi 1996 değil mi ? hizmet verdiği hane sayısı düşük 23 yıl turk telekom kullandım arada turknet kullandım 1 yıl millenicom kullandım bunlar devlet destekli 500 bin olana kadar turk telekom artık bakır kablo çekmiyor fiber ftth sistem yapıyor 1000\50 de güzel hız upload tarafı kötü zamanla bu hızlar alışır duruma geleceğiz ilk turknet yaptı diye diğer ıspler yapmayacak diye bir şey yok

söz verip de zam yapmak olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 22 Ocak 2023; 18:47:26 >
  • Donanımhaber'e yakışır bir haber olmuş. Bol Vernel'li.

• 169 TL yapacakları zamdan kaçıp, forumda gördüğüm PoyrazNet'e geçiş yaptım. Ağustos ayından beri de devam ediyorum. Bir iki sorun dışında bir şey yaşamadım. İyi ki kaçmışım TurkNet'ten. Aynı interneti 75 TL ucuza alıyordum, şimdi bu fark daha da açıldı.

• unlevel U kullanıcısına yanıt
    Şu an sunulan 10 ay için aylık 199 lira peşin ödeme kampanyası 5 ay sonra size sunulacak mı? Böyle bir taahhüt verdiklerini pek sanmıyorum. 6 ay sonra bir zam daha yapmayacaklarının da garantisini veremiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu akşam itibari ile TürkNet ile yollarımı ayırdım. Netspeed e başvuru yaptım. Fiyat artışına karşı değilim ama böyle zırt pırt fahiş artış olması yanlış. Türk Telekom bile daha ucuz hizmet verir hale geldi.

• Bizim burda hala VDSL var. TTnet'te iken 16 Mbps kullanıyordum 12 Mbps zor alıyordum 80 Tl'ye. Turknet 75 Mbps 100 Tl'ye almıştım rüya gibiydi. 2 yıl olacak memnunum.

Firmaya tavsiyem artık hızın ne kadarsa sabit fiyattan vazgeçmesi. Ben 75 Mbps kullanıyorsam 150 Tl al. 1000 Kullanandan 500 al. Çok haksızlık oluyor böyle.

• Herkese mesaj gelmiş bana henüz gelmedi sırayla mı gönderiyorlar acaba ya da normal fiberde değişiklik yok mu ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dr_Otis D kullanıcısına yanıt

ona da zam geldi

• 50 mbps internete 105 tl ödüyorum vodafone

• 169 lira yaptıklarında Kablonet e geçmiştim. 24 ay taahhüt de verdim mis gibi oldu. O gün sözünde durmayan firma şimdi mi sözünde duracak. Turknet e geçmenin hiç bir anlamı yok. Aklı olan taahhüt verebileceği bir İnternet servis sağlayıcısına geçer.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.