< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TurkNet fiyatları güncellendi! İşte yeni TurkNet paket fiyatları (5. sayfa)
-
-
TÜİK TE internet ucuzdur...onlarda zam yok...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel geçirmişler normal ülkede güzel geçirmeyen kalmadı zaten.
-
aciz donanımhaber başlığa zam bile yazamamış
-
ben ettim. edenlerde varmiş. mesajlarımızın ne kadar cok olması devletin gözünden kaçmıyacaktır. müfettiş göndereceklerdir. bir haksızlık da varsa marketlerin yemiş olduğu trilyonluk cezalarda bunlardan nasiplerini alıcaklardır.
-
Kendisini rakipsiz sanıyor galiba orantısız zam yapmış. İyiki Aralık ayında iptal ettirmişim.
-
bence kafayı yemişler...
-
Gigafiber olanlar dışında Türknet'te durmanın hiçbir esprisi kalmadı. TTnet'te 2 yıl taahhüt ver daha iyi. Kazık mazık ama en azından 2 yıl boyunca sabit fiyatla kafan rahat eder. Gerçi bu çakallar taahhütlerde de zamlı tarifeler yapmışlardı galiba. Şimdi şu kadar öde seneye şu kadar öde gibisinden. Herkes çakallığın kitabını yazmış.
Türknet sponsorlara, reklam ajanslarına para yedireceğine gigafiber ağını genişletsin. Millet reklama verecek olsa Türk Telekom kullanırdı zaten. Seni niye tercih etsin? Ya da 100 mbit tarifelerindeki hızları 200-300-500 mbit gibi hızlara çıkar ki insanlar hee en azından bu hızları veriyor Türknet'te kalabilirim desin. %100'e yakın zamları çakıyorsun hızlar, hizmetler yerli yerinde duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taahhütü ne zaman yaptınız ne zaman bitiyor? Ayrıca taahhüt bitişi şok fiyatlar görebilirsin.
Vodafone hizmet kalitesi olarak mobilde leş ama sabit internet konusunda nasıl bilmiyorum. Önerir misin?
Ben 5 yıllık vodafone kullanıcısıyım.Taahhütü yeni yaptırdım.Eski müşteri olduğumdan kampanya çıktı.İki sene kafam rahat
Valla ben çok memnunum.Bu 5 senede en fazla 4 kez gece kopmuştur o kadar.Zaten superonline alt yapısını kullanıyor.Ama bizim bölgeye yeni vodafone kendi hattını döşedi.Şimdi daha da iyi.Max. hızın tamamını alıyorum hatta az buz geçiyorda.En güzelide kendi modemini kullanabiliyorsun.Vodafone kullanıcı adı ve şifre bilgilerini isteyince veriyor.Sabit ücret geliyor her ay asla fazlası değil.Şuan bu şartlarda bedava kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çiğküfte -- 21 Ocak 2023; 15:39:35 >
Gigafibere 200 küsür para almalarına lafım yok ama ADSL, VDSL fiyatı: 249,90 TL cidden bu adsl ve vdsl kullanan insanlara yazık. Eski nesil teknoloji bakır sisteme bu kadar para yazık. Yok edin artık şu bakır sistemi...
-
Çok sık zam yapıyorlar, 10 ay 169'dan ön ödeme yaptım geçenlerde beni bir süre etkilemeyecek.
Sırf pingler stabil olduğu ve sitelerin ipleri engellemedikleri için duruyorum. Yoksa 100Mbps için değmez bu fiyatlar. 1Gbps için halen hesaplı tabi.
-
BTK sadece Türk Telekom'a tarife ve kampanya kısıtlamaları getirebilir. Onun dışında hiçbir İSS'ye karışmaz. BTK'ya şikayet yaptıysanız cevaben 'Perakende sektörde hizmet veren işletmecilere Kurumumuzun herhangi bir tarife kontrolü uygulaması bulunmamaktadır' şeklinde bir cevap alırsınız. Sonuçta taahhütsüz bir hizmet olduğu ve piyasada başka alternatifler olduğu için tarife 10 bin lira da olsa BTK karışmaz.
-
Güncelleme adına ZAM ZAM ZAM... Yazıklar olsun
Nerdesin @Hakkı Alkan... Varmı bir diyeceğin.... @Recep baltaş.... Reklam pastası Tatlı geliyor değil mi?
Güncelleme nedir, zam yazsanıza.
-
Hangi iss ye gectiniz usta ?
Turkiyenin %2’si odesin simdi 230tl gigafibere.
Önce Gigafiber ve TT altyapısında ADSL, VDSL vs hizmeti alanlar aynı ücreti ödüyorlardı. Sonra Gigafiber daha ucuz oldu. Hala daha ucuz. En başından beri büyük saçmalık. 139 TL'ye Gigafiber ver benzeri tarifeler alternatif işletmecilerde 700-800 TL civarlarında olsun. Gigafiber alsam 300 de versem üzülmezdim mesela bu zamlardan önce. Bu fiyatlandırma stratejisini bulan 'genius' a ödül vermek lazım. Parayı asıl kazanmaları gereken yerden zarar edip kendine ait olmayan altyapıdaki müşterileri yolmaya çalışıyorlar.
Gigafiber kullanıcıları 100-150 bin civarındadır. Geri kalanlar TT altyapısında 650-700 bin kullanıcı. Bunların yaklaşık yarısı da 35 Mbps ve altında düşük hız alıyorlar zaten. Asıl tantana şimdi kopmadı bence. Şubat faturaları gelince durumdan haberdar olmayan milletin gözü yuvalarından çıkacak
-
Türkneti en çok teknoloji haber siteleri sever. Onları devamlı reklam ile besler. Sonuç olarak o sitelerde zam haberini güncelleme olarak paylaşır.
Haber siteleri kazanır biz halk her zaman ki gibi kaybeder.
Her zaman demişimdir, azınlık > halktan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X