Şimdi Ara

TurkNet fiyatları güncellendi! İşte yeni TurkNet paket fiyatları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
1
Favori
9.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Memleket kazıklı voyvodaya döndü kazığa oturtan oturtana

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Güncellendi. Puhahahaha. Lan hükümetide geçtiniz.

• bana Gigafiber çekin geçeyim. yok bulunduğum yerde ben ne yapabilirim? yüksek fiyat ödemek zorunda mıyım?? saçmalık.

• Maşallah ülkede her şey her gün güncelleniyor, zammın yeni adıda güncelleme oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkes TurkNet'e giydirmiş ama asıl sorumlu, sorunlu iktidar ve onun sonuçları olan sorunlu değil berbat ekonomi, emin olun böyle giderse bu rakamları bile özlemle anarsınız "vay be zamanında 250 TL veriyormuşuz, resmen beleş fiyataymış" diye... Asıl seçim sonrası(ki seçim de olursa öpün başınıza koyun) turpların büyüğü heybeden çıkınca görecek insanımız hanyayı Konya'yı...

• emrhyldrm kullanıcısına yanıt

Yalnız zam değil hocam “güncelleme” diyelim biz ona. Ne de tatlış ama  

• İlk çıktığında ne savunmuştuk bunları. Yazıklar olsun.

• İşte bu sebepten 1000mb lik türknet yerine 20tl daha pahalı 2 yıllık taahhütle 100mb uydunete devam ettim.
    3 5 aya zamlanır demiştim daha ilk ay zam geldi :D
    Taahhüt bu konuda çok avantajlı, benim 2 yıl boyunca ne ödeyeceğim belli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • berkayjan kullanıcısına yanıt
    gıgafiberin parası bizden alıyor

• Güncellendi denmez ona; "Zam geldi" denir!

• dh habercileri ve yönetimide türknetten aldıkları reklam paraları yüzünden zamlara güncellendi der olmuş

sonra neden dh eskisi gibi değil :)

• batkent B kullanıcısına yanıt

100 Mbiti 140 TL ye sunanlar var.

• Türk telekom ile devam arkadaşlar. En iyisi gene turk telekom veya vodofone gibi servisler. Turknet iyice geçirmeye başladı fiyatlara hiçbir avantajı kalmadığı gibi dezavantajı çok.

• serdarcenk kullanıcısına yanıt
    Hocam asıl sorumlunun kim oldugunu gayet iyi biliyoruz TT port ücretlerine zam yapınca herkes zam yapıyor eyvallah ama TurkNet haric butun firmalar fiyatlarına dokunmazken bu adamlar durduk yere iki kere zam yaptılar daha fazla alty... pardon reklam yapabilmek için.

• Yalan yok bu paralara (zamlı fiyat dahil) gigabit kullanabilsem her turlu kullanırdım ama daha 100mbit bile kullanamazken (altyapı nedeni ile 55mbit) cogunu sevmedigim youtuber, influencerın evine özel cektiğiniz gigafiberin faturasını niye ben oduyorum? Gigafiber 230TL gibi bedava bi rakamken onun ceyreginin ceyregi hıza ben neden daha fazlasını odeyeyim??

Muhtemelen abonelerinin maksimum %10 u gigafiberli sadece bizde gigafiber var diyebilmek ve bunun reklamını yapabilmek ve hız testlerinde ustte cıktıkları ıcın 230TL gibi sacma bi rakam alıyorlar (muhtemelen maliyetine veya zararına da olabilir) bunun ceremesini de biz vdslciler cekiyoruz.

Bırakın kurtulun burunları sürtsün.

• Fiyatları aşırı yükseltmiş böyle giderse Turknette kimse kalmayacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • takami59 kullanıcısına yanıt
    Aynen 500 TL veririm sorun değil

• Bu Turknet kendini ne sanıyor ya? Bu fiyatları vermemek için zaten seni kullanıyorduk giderim başka firmaya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde zamdan etkilenmemek için 10 ay 199 TL diyorsunuz. Dalga mı geçiyorsunuz! Zaten 169 TL olan fiyat 199 TL olmuş, sabit fiyat garantisi olmasına rağmen. Saçma sapan "güncelleme" der oldunuz zamlara. Hiç bir ticari firma kullanıcı dostu değil, iyiki kullanmaya savunup sahiplenmeye başladık Turknet'i. Onlarında sağı solu ayrı oynuyor. Şimdi çıkar tum YouTube kanallarina o başındaki insan ve anlatır; işte şöyle olduda mecburuz ama hiç istemiyoruz da falanda filanda vs vs.

• 2 senelik Turknet kullanıcısı olarak Netspeed firmasına geçiyorum. Gazam mübarek olsun , İnşaallah güzeldir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.