Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: JetWindy Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.588
Cevap
64
Favori
196.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
69. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ankara'daki Tuzla/Aydınlı/Ardıçlı sk. Toki 1. Etap bölgesine taşınıyorum. Türk.net altyapısını sorgulayınca toki 3. Etap için gigafiber var görünüyor ki orası birkaç sokak yan taraf. Acaba 1. Etap işin bir takvim var mı ya da internet sitesinden talep açmak dışında ne yapabiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Kağıthabe Hürriyet Mahallesi (hiçbir firmanın fiber altyapısı yok) ve Merkez Mahallesi için bir çalışma var mı 2025 senesinde?

• Bursa/Kestel için bir düzeltme yapıyorum. Kestel'e ait saha dolapların da bugün itibariyle kurdular. Orta okulun yanına bizzat gördüm. Sorma fırsatım olmadı ama sanırım tünelin ucunu görmeye az kaldı. Dört gözle beklemekteyim resmen.

• muratkayabursa M kullanıcısına yanıt
    Kestel e gelmesine çok sevindim nilüfer/beşevler e henüz gelmemesi üzücü:)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nilüfer de genelde Türk Telekom ve Türkcell in fiber alt yapıları olduğundan sanırım vermiyorlar. Çünkü genelde fiber alt yapı olmayan yerlere daha çok öncelik veriyorlar Kestel'de de durum aynı fiber olan mahallelere vermediler mesela. Ama zamanla hee yerde yaygınlaşacağını tahmin ediyorum.
    Şahsen ben Kestel vermelerine çok şaşırdım bir Kestel'li olarak.
    Tekrar teşekkürler Türknet.

• muratkayabursa M kullanıcısına yanıt
    Fiber yok maalesef hocam vdsl e muhtacız o yüzden de aslında gelmemesine bu kadar şaşırıyorum hâla

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar, rica etsem türknet yetkilisine İstanbul Pendik esenler MH için de soru sorabilirsiniz nezaman alt yapı calismalari başlayacak veya planlamada mı diye ? cevabini özelden de atabilirmisiniz ? kim olduğunu bilmiyoruz belki rahatsız edilmekte istemez siz konusmussunuz en azından bi bilgimiz olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kazumatr kullanıcısına yanıt

merhabalar hocam denk gelirse sorarım elbet

• Merhaba, Kozyatağı mahallesi Buket sokak için planlama var mıdır? Kozyatağı mahallesinde çok sayıda site/apartman bulunmaktadır. Ataşehir'e kadar gelip Kozyatağı mahallesi neden planlamaya alınmadı hala ? Teşekkürler. @TurkNetDestek

• 3 sene önce gigafiber istiyorum dedik üç sene oldu istemeyen komşuma geldi bize gelmedi. Tüm iss'ler birlik olmuş aklımızla dalga geçiyor. İmkanları olsa 3 mbps interneti 5 gb kota ile 1000 liraya satacaklar. Ne yapacakmışız canım bilgi çağında hızlı interneti?

• Zeytinlik Mahallesi Pancar Sokak Bakırköye Gigafiber istiyoruz lütfen sesimizi duyun!

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası

• Merhaba arkadaşlar, az önce kapıya tanıtım broşürü bırakılmış Türkmen tarafından. Binanıza gigafiner geldi diye. Merak ettiğim konu Türkcell veya diğer operatörlerin ortak alt yapsını kullanarak vermiyorlar bunu değil mi?( binada mevcut süperonline fiber altyapısı var) kendi ayrı fiberleriyle getiriyorlar doğru mu? Bilmediğimden soruyorum. İyi iftarlar şimdiden.

• Laazzz kullanıcısına yanıt

Tamamen kendi altyapısı

İlçe/Mahalle neresi? haritada yoksa eklensin

• Batuhan445 B kullanıcısına yanıt
    Büyükçekmece Çakmaklı mahallesi.

• Laazzz kullanıcısına yanıt

tamam aktif olmuş, bir süredir çalışma devam ediyordu. teşekkürler

• Büyükçekmece Mimaroba ve Sinanoba mahalleleri toplu konut bölgesi ve 50binden fazla kişi yaşıyor, 6 yıldan uzun süredir GigaFiber için başvuru yapıyoruz... Yeter artık, bu kadar ertelenecek ne var bu kadar yoğun ve hat çekimi kolay bir bölgeye halen getirmediniz...

• Bağcılar 15 Temmuz Mahallesi 1488 sokak ve Gülbahar Caddesine an itibariyle türknet fiber optik kablo çekiyor. Ne kadar sürede aktif olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutt_16 -- 14 Mart 2025; 14:26:16 >
  • Selamlar, haritaya nereden bakıyoruz?

• gigafiber alt yapısı haritadan baktım ne kadar dogru vatan mah karabaglar izmir bölgesi bie an önce gelmesini istiyorum ki bulundugum bölge saglı sollu apartmanlar dolu kendimde 32 daireli apartmanda oturuyorum ama neye kime gore alt tapı yapiyorlar bizim orası gariban bölge gibi kaldı az ötede yürüme mesafesinde olan caddeye bile getirmisler gigafiberi bu yazdıgım türknet yetkilisi görüp oda gormezden gelirler . 2025 yatırım planlarını coktan yapmıslardır ha kendimde türknet vdsl 100 paket kulanıyorum . Sadece bir kulanııcı olarak gigafiberin nimetlerinde n bizde faydalanmak isterim . Ama nerde kimbilir ne zaman hangi ayda gelir yatırım bölgesi olarak bu firmalar neden görmezler anlamadım hic bir firmanın fiberi yok bölgede sadece turktelekom vdsl turksat eski kablo olarak sadece Türknet olarak gigafiberi ilk olarak firma olcak ama pek umutlu degilim gecekondu mahallerine getiriyorda bizim bölgenin neyi eksik anlamadım . neyse bu kadar yazdım cizdik elbet gören bir yetkili olurda oda sanmam .

• bugun kutu'da yerleştirildi(Aktif Değil) 15 Temmuz Mahallesi 1488sk Bina No 67 Bağcılar Güneşli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutt_16 -- 15 Mart 2025; 16:46:32 >
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.